Awesomennesden Adsense baglamak

Lepact Deloup

Kayıtlı Üye
Awesomennesden atilan kanalimi Adsense bagladim amma sayimlari yapmiyor artik 1 aydir boyle kanalda 2 tehlif var gunluk 20-30 k izlenim var ancaq adsense saymiyor neden ola bilir daha once boyle bi sorunla karsilasan oldumu acaba?

bazı kanallarda sorun oluyor diye biliyorum videonu acıp sayfa kaynagını goruntuleden adsense numaranı bi arat cıkacak mı cıkmassa kanalda sorun vardir.

bazı kanallarda sorun oluyor diye biliyorum videonu acıp sayfa kaynagını goruntuleden adsense numaranı bi arat cıkacak mı cıkmassa kanalda sorun vardir.

Hayir cikmadi ne gibi sorun ola bilir reklamlar cikiyor amma bi kac kezde adsense deyisdim amma hic birinde saymadi kanal caresi yokmu hocam?

adsense yi gormuyor demek ki kardeşim onun icin forumda konu vardi bi arastir

öyle bi kanal bendede vardı adsenseye bağlı olduğu halde analytic de adsenseye bağlı olmadığı için para kazanamazsınız gibisinden bi yazı vardı düzelmedi silmiştim sonradan

Yokmu bi caresi ? Adsense iliskilendirldiyi gosterilyor 7 mayisdasn etkin yaziyor amma ne analtycsde ne de adsensede para saymiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri