Awesomness Tv Partnerlik Güzel Haberler

bilgim yok o konuda malesef.

---------- Mesaj saat 23:21:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:47 civarında gönderildi. ----------

Kasım'ın son günleri ile Aralık Ayı'nın ilk günleri(5ine kadar sarkabilir) öderler kısaca ödeme talep ettikten sonrraki ayın sonunda

kanalımın birinde Kazanç kısmı kayboldu 3-4 saat önce kazanç kısmı vardı.180$ kazanç vardı bide. nedeni nedir acaba. videolarda para kazanma ışığı yanıyor .

kanalımın birinde Kazanç kısmı kayboldu 3-4 saat önce kazanç kısmı vardı.180$ kazanç vardı bide. nedeni nedir acaba. videolarda para kazanma ışığı yanıyor .

geçen ay bazı arkadaşlarda böyle sorunlar olmuş, awesomness email atmış sorun var üzerinde çalışıyoruz diye bende bişey değişmediğinden bilgim yok

Meraba kardeş. Paypal hesabima kredi karti bilgilerimi girmedim. Bu netvorkun para yatirmasinda her hangi problem yarata bilirmi? Her hangi bir bilgin varmi konuyla ilgili?

bagzı yerler onaysız hesaba para göndermiyor,sorun olabilir yani.ayrıca paypala güvenmiyorsanız işte kredi kartı bilgilerimi girmek istemiyorum diyorsanız o sorun olmaz çünkü kredi kartı bilgilerini girmiyorsunuz sonuçda banka hesap bilgilerini giriyorsunuz.bankamatik kartıylada 3-4 gün sonra gidip çekiyorsunuz parayı.ben iş bankasına çekiyorum sürekli ve genelde 3 gün sonra yatıyor.eger,kart eklemesenizde para gönderiyorlarsa paypal bozan arkadaşlara bozdurabilirsiniz ama tavsiye etmem çünkü haliyle onlara pay vermeniz gerekir :)

bagzı yerler onaysız hesaba para göndermiyor,sorun olabilir yani.ayrıca paypala güvenmiyorsanız işte kredi kartı bilgilerimi girmek istemiyorum diyorsanız o sorun olmaz çünkü kredi kartı bilgilerini girmiyorsunuz sonuçda banka hesap bilgilerini giriyorsunuz.bankamatik kartıylada 3-4 gün sonra gidip çekiyorsunuz parayı.ben iş bankasına çekiyorum sürekli ve genelde 3 gün sonra yatıyor.eger,kart eklemesenizde para gönderiyorlarsa paypal bozan arkadaşlara bozdurabilirsiniz ama tavsiye etmem çünkü haliyle onlara pay vermeniz gerekir :)

Teşekkürlür hocam bilgilendirdiyin için. Peki paypalda ödeme için her hangi bir limit varmi? Yani istenilen kadar parayi alip bankayla ceke biliriz oylemi? Orneyin 10.000 veya 100.000 dollar. O kadar parayi kazanmak zaten zor amma merak etdim :)

Teşekkürlür hocam bilgilendirdiyin için. Peki paypalda ödeme için her hangi bir limit varmi? Yani istenilen kadar parayi alip bankayla ceke biliriz oylemi? Orneyin 10.000 veya 100.000 dollar. O kadar parayi kazanmak zaten zor amma merak etdim :)

ben paypaldaki paralarımı ya nette kullanıyorum,yada parça parça çekiyorum.üst limit varmı bilmiyorum yani ama alt limit var.$ olarak çekiceksen 10$,tl olarak çekiceksende 15tl alt limit var.ayrıca banka hesabına çekersen kesinti yapmıyor,kredi kartına çekersen komisyon alıyor.

Kredi kartı tanımlamazsan aylık 750 tl limiti bulunuyor kredi kartına çekmek istersende 7.5 tl komisyon alıyor.

Kredi kartı tanımlamazsan aylık 750 tl limiti bulunuyor kredi kartına çekmek istersende 7.5 tl komisyon alıyor.

Hocam bu partner geçiş için ne istiyordu? izlenim tık felan gibi şartları var mı? yeni bi kanalım varda 5k izlenimli geçirmeyi düşnüüyorum bi partnere.

Hocam bu partner geçiş için ne istiyordu? izlenim tık felan gibi şartları var mı? yeni bi kanalım varda 5k izlenimli geçirmeyi düşnüüyorum bi partnere.

Bu network acayip sıfır kanalı bile kabul ettiğini gördüm ama en iyisi bizim network ;)

arkadaşlar aklıma birşey takıltı partner olan kanalımızdaki isim soyisim ile paypal hesabındaki isim soyisim aynı olmak zorundamı farklı isim olsa sorun çıkarmı ödemede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri