Awesomones Örnek Sikayet sablonu ve sikayet adresleri.

yahu siz mantık dersi falan almadınız mı lise de yok muydu o ders?

ben ne diyorum sen ne diyorusun,bu adamların iş yapma biçimi bu zamanında soktuık kanalları böyle gidiyor,sen böyle doğru ahmet gibi konuşunca ne oluyor o süper zhniyetin sayesinde ödeme mi alıyorsun.Ya bakın işine az mantıklı adamla tartışırım ben

Arkadaş konunun seviyesi iyice düştü . Ödemede alacam göreceksin . Sen Awe den ödeme almayı mantıkla nasıl bağladın onu anlamadım . Herhalde ben ilkokulda mantık dersi görmedim ondan dolayı anlayamadım sizi .

Arkadaş konunun seviyesi iyice düştü . Ödemede alacam göreceksin . Sen Awe den ödeme almayı mantıkla nasıl bağladın onu anlamadım . Herhalde ben ilkokulda mantık dersi görmedim ondan dolayı anlayamadım sizi .

Yahu sen hiç mi okumuyorsun forumu burda 1 tane adam yok awe den tüm kanallarına ödeme alan neyin hikayesini anlatıyorsun,hadi al ne yaparsan yap.Adliye de çalışıyorum awe için dilekçe vericem diyen adamla ne konuşuyorsam artık,seviye düşmüş cidden dediğin gibi.

google a şikayet edecek bir adres var mı? topluca oraya atalım. ayrıca kendi içeriğimiz olmayan şeylerden para kazanmak sadece bize özgüd deği larkadaşlar lütfen yapmayın. google kendisine ait olanlardan mı para kazanıyor. şunu unutmayın biz kazandıkça bizim üzerimizden google da kazanıyor. hatta bizden daha çok kazanıyor.

google a şikayet edecek bir adres var mı? topluca oraya atalım. ayrıca kendi içeriğimiz olmayan şeylerden para kazanmak sadece bize özgüd deği larkadaşlar lütfen yapmayın. google kendisine ait olanlardan mı para kazanıyor. şunu unutmayın biz kazandıkça bizim üzerimizden google da kazanıyor. hatta bizden daha çok kazanıyor.

bulucam arkadaslar isi gücü biraktim bu isle ugrasiyorum siz su avukatlarla didismeyin yeter
madem bunlar bizle sözlesme yapiyorsa
youtubede bunlarla sözlesme yapiyordur eminim buna elbet ulasacam zafere

boşuna zaman kaybı .50 defa tartışıldı bu konu her seferinde de pirinç tanesi kadar yol kat edemeden kapandı.

konu sahibi kanuyu nerden nereye getirdi anlamak zor. [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] adam gibi demiş " spam kanal ise dava acma hakkınız yok" diye
konu sahibi de alakası olmayan "ben 6 haneli kazanıyorum ben senden cok kazanıyorum sen az kazanıyorsun bu yüzden sen birsey bilmiyorsun" gibi cevaplar veriyor.
sonra da kazanc kanıtı koyuyor. ne alaka?
bu kadar parayı sana ait olamayan videolardan mı kazandın.. evet öyle. o zaman dava acma hakkın yok. eğer dava acarsan awe de film şirketlerine seni şikayet eder. bu adam sizin filmlerden bu kadar para kazandı diye ve büyük film şirketleri falan da bir anda davaya müdahil olur elinde olan parayı da alırlar.

partner sözleşmesinde acık acık yazar. partner firması ile kanal sahibi arasındaki herhangi bir sorunda youtube müdahil olamaz. ve kopya icerikli kanalların ödemesi yapılmayabilir.

spamcı birinin alacakları için aweye dava acması şuna benzer:
bankadan altın çalan birisi kuyumcuya altınları bozdurunca yarı fiyatına bozar. sonra da hırsız kuyumcuya dava açar. benim çaldığım altınları yarı fiyatına bozdu diye.
:)

Aweye gönderdiğim mesaj sonrasında atılan cevap sanırım ödemeyi haziran sonunda veya temmuzun başında yapacaklarını söylüyorlar.Ek olarak tek telifli kanalıma bir tane daha telif yersem kanalın partnerden atılacağı yazıyor.Yarım yamalak ingilizceyle bunları anlayabildim.

Dana (Awesomeness help)
May 19 11:17

Hi there,

It looks like your channel has received a copyright strike. To prevent you from getting another strike and having YouTube terminate your channel altogether, we have disabled monetization for future uploads. As a courtesy we will pay you for money made on any historical videos that do not have any strikes, but any future uploads will not be monetizable. For the money that you have earned on any other videos that have not received a copyright strike we will pay you in our next payment cycle which would be at the end of June or first week of July.

Earning a strike on a video means that the video has been removed from YouTube at the request of that copyright owner who has notified YouTube that you do not have permission to post their content on the site. By law we are required to follow these guidelines set by YouTube.

Our policy states that if you receive a second copyright strike we are no longer obligated to pay you and your channel will also be terminated from our network. We would hate to see that happen so make sure to review the rules around copyrighted materials here: YouTube Copyright Center - YouTube

Let us know if you have any more questions!
Thanks
Dana

Bu konuda biri banlanmasi lazimdi . Yonetim artik sunlari temizlemesi lazim.Geçen gün de baltalama yapti cahilin biri o da banlanmadi . illa kavga edelim toplu mu banlanalim ? :)

valla ben diyecegimi dedim arkadas sen hakkini arama
ve suan ticketime cevap verdiler ;)
demekki neymis oyunu kuralina göre oynuyacaksin

Sen neyine göre oynuyorsan oyna benim awede alacağım vereceğim yok şükür.Benden tekrar alıntı yapma arkadaşların dediği gibi lütfen...

Sen neyine göre oynuyorsan oyna benim awede alacağım vereceğim yok şükür.Benden tekrar alıntı yapma arkadaşların dediği gibi lütfen...

ağa, adam çok yüzsüz ya, ilk önce mercurial'e diyor benim spam çalıştığıma dair bir kanıt koy. mercurial kanıtları bulup koyuyor. ondan sonra diyor" sen az kazanıyorsun ben 6 hane kazanıyorum sen birsey bilmiyorsun" diyor tam komedi

ağa, adam çok yüzsüz ya, ilk önce mercurial'e diyor benim spam çalıştığıma dair bir kanıt koy. mercurial kanıtları bulup koyuyor. ondan sonra diyor" sen az kazanıyorsun ben 6 hane kazanıyorum sen birsey bilmiyorsun" diyor tam komedi

Bende ukalaca konusmasına uyuz oldum hocam ciddi anlamda.Botcuklarımızla spam yapıyormuşuz.Biz kimiz ki.Konusmalarıyle resmen bizi ezmiş küçümsemiş ve hala burda duruyor...

jacksparrow44 çocuğun biri yazışmalarından belli. Aldırış etmeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri