aweye bağlı kanalda 5 gündür izlenim artıyor para görünmüyor

muratagca

Kayıtlı Üye
İyi geceler arkadaşlar. Aweye bağlı bir tane kanalım var. 5 gündür analiystikte izlenimler görünmesine rağmen kazançlar görünmüyor. Acaba benim gibi olan arkadaşlar var mı? Kazançlar 16'sında takıldı kaldı, izlenimde 18'ini gösteriyor.

evet hocam şu an benim kanalda aynı şekilde en son ayın 16 sının kazancını gösteriyor.

Anladım, teşekkürler arkadaşlar. Bende sadece bende mi sıkıntı var diye düşünmeye başlamıştım. :) adsenseye hiç giriş yapmıyorum otomatiğe bağladım onu.

Lanet Olsun ya ne adi ne düzembaz sahtekar bir kanala girdik ya (Kendi adıma) arkadaşlar çok sinirliyim özür diliyorum. Kanalımda 10000lerce izlenme var hiç birisi yansımıyor delirmek üzereyim.

bu sorun herhangi bir şirketle ilgili değildir yt analisitğindne dolayı bu sıkıntılar olur arkadaşlar

Teşekkür ederim, son sorum kusura bakmayın :) AWEnın kazancları ile adsense kazançları arasında bır fark varmı yani aweden cıkmayı dusunuyorum.

Avesomeness videoları bağlama

Avesomeness de videoları nasıl bağlıyoruz arkadaşlar ben yerini bulamadım avede istatistikde kaç gündür n/A olarak gözüküyor ?

Cevap: Avesomeness videoları bağlama

ben büssürü kanal bağladım ve hiç birinde sorun yaşamadım 2 veya 3 gün bekle

Avesomeness de videoları nasıl bağlıyoruz arkadaşlar ben yerini bulamadım avede istatistikde kaç gündür n/A olarak gözüküyor ?

Biraz araştırma yaparsanız sorunuz ile ilgili bir sürü cevap bulabilirsiniz.

Awesomeness - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu uygun kategori burası olmali.

videoları baglıyoruz derken? muhtemel 2 gün sonra analyc bilgilerin yansımaya başlar. bazen sarkabilir. bu aralar muhtemelen ödeme işlemleriyle ilgileniyor awesom.

yalnız uzun zamandır herhangi bir belirti yok bu işte yeni olduğumdan dolayı tam anlamıyorumda yapabildiğimi veya yapamadığımı :(

---------- Mesaj saat 18:15:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:13:43 civarında gönderildi. ----------

Biraz araştırma yaparsanız sorunuz ile ilgili bir sürü cevap bulabilirsiniz.

Hocam saat 12den beri araştırıyorum sonuç yok :/

---------- Mesaj saat 18:15:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:29 civarında gönderildi. ----------

ben büssürü kanal bağladım ve hiç birinde sorun yaşamadım 2 veya 3 gün bekle

bekledim fakat herhangi bir sonuç alamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri