aws onay yapılır

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
aws amazon hesabı açarken telefon ile sesli onay işiniz yapılır gerçek kartlarımız ile
adet 5 tl ile aws onay yapılır gerçek kartlar ile dileyen arkadaslar adrese teslim 7 tl den alabilirler.

üzerinden onay işleri

Son düzenleme:
Olmuyor siz almayın, ben alacağım nihahahaa :D

Şaka bir yana işe yaradı ;) 50 tane aldım, çok yok, koşun koşun gelin.

sistemi hazır kurup veriyor musunuz hocam?
Ben hiç amazondaki sistemi kullanmadım yardımcı olursanız 1 tane almak istiyorum

sistemi hazır kurup veriyor musunuz hocam?
Ben hiç amazondaki sistemi kullanmadım yardımcı olursanız 1 tane almak istiyorum

malasef hocam sadece onay veririm herkes kendisi açıp sanal kart oluşturup tanıtır kayıt bitiminde onayı veririm biter.2 dakikalık iş zaten zorlugu yok

aws amazon hesabı açarken telefon ile sesli onay işiniz yapılır gerçek kartlarımız ile
adet 5 tl ile aws onay yapılır gerçek kartlar ile dileyen arkadaslar adrese teslim 7 tl den alabilirler.

üzerinden onay işleri

hangi ülkeye ait kartlar hocam birde elimizde olma süresi ne kadar

Kazakistan numaraları, türkiyeden kargo ile gönderiyor 1 günde elinde olur yani. Ama gel sen başka kategori çalış bu kategori ikimizi kaldırmıyor :D:D:D

Kazakistan numaraları, türkiyeden kargo ile gönderiyor 1 günde elinde olur yani. Ama gel sen başka kategori çalış bu kategori ikimizi kaldırmıyor :D:D:D

haha herşeyde rakip olmasan şaşarım :D:D valla bir bırakda çek git artık yav bela oldun başıma şaka bir yana ne oldu bizim yer ben uzun süredir çalışmıyorum :)

birde kartların ne kadar gecerliligi varmış onuda biliyorsan sana zahmet onuda cevapla

haha herşeyde rakip olmasan şaşarım :D:D valla bir bırakda çek git artık yav bela oldun başıma şaka bir yana ne oldu bizim yer ben uzun süredir çalışmıyorum :)

birde kartların ne kadar gecerliligi varmış onuda biliyorsan sana zahmet onuda cevapla

Geçerliliği bilmiyorum :D onu gelince cevaplar alkatyan ;) diğerlerinin cevabını özel mesajdan verdim :D

Geçerliliği bilmiyorum :D onu gelince cevaplar alkatyan ;) diğerlerinin cevabını özel mesajdan verdim :D

Onur benim yerime cvplamıs herşeyi ztn :D
geçerlilik şoyle soyleyim hatlar en az 1 yıldır elimde aktif hala kazak hatları aws için olanlar.
,diğer hatlar kırgız aws olmaz çünkü arama almıyor onlarada süre sıkıntı yok uzatabiliyorum.kazaklara uzatamıyorm.

merak ettiğim konu aslında aws nasıl kayıt olunur nasıl vds açabiliriz. Kayıt esnasında kredi kartı vs istiyormu
ne kadar süre kullanılabilir bize verdiği vds

merak ettiğim konu aslında aws nasıl kayıt olunur nasıl vds açabiliriz. Kayıt esnasında kredi kartı vs istiyormu

hocam çok basit siteye girin üye olun.sonraki adımda basit bilgileri doldurun.sanal kart olusturun bankanızda 4-5 tl neyse işte limit atın.sonrasında benden numara isteyin onaylayın geçin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri