ay başında to ve tbm düşüyor

• Kullanıcı boshnaq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

boshnaq

Kayıtlı Üye
Arkadaslar öncelikle hepinize bol kazançlar dun akşamdan bugüne bayaa bi düşüş var ayni sorun sizde var mi bunu merak ettim konuyu nereye açacağımı bilmedigim icin buraya avtik taşınabilir:)

pek alakası yok gibi. bende tbm 0.48 tl şu an.

bende youtube açılmaya başladığından beri yarı yarıya düşüş var.
gösterimde tam tersi 2 kat artmış durumda.

Benim tbm de sorun yok ama bugüne kadar her ay tbm düşüşünü yaşamışımdır

Ewet genelde ay bası gibi bu problemn oldgu söylenyor ama bende 1 haftadır TBM de BGBG de Tık da hepsi yerlerde:(

arkadaşlar ayın başı ya da sonu ile ne alakası var? tbm dediğin sonuçta reklam verenin gösterim başına ödemeyi kabul ettiği bir tutar. bunu belirleyen kıstaslar gösterilen reklama göre değişiyor. hurafe yaratmayalım lütfen.

arkadaşlar ayın başı ya da sonu ile ne alakası var? tbm dediğin sonuçta reklam verenin gösterim başına ödemeyi kabul ettiği bir tutar. bunu belirleyen kıstaslar gösterilen reklama göre değişiyor. hurafe yaratmayalım lütfen.

youtube adsenseye açıldığından bu yana durum böyle .. 5*6 ay hiç video atmadım yine de her ayın başı düşüş her ayın sonu yukseliş olurdu tbmlerde

youtube adsenseye açıldığından bu yana durum böyle .. 5*6 ay hiç video atmadım yine de her ayın başı düşüş her ayın sonu yukseliş olurdu tbmlerde

o senin şanssızlığın. eğer ayın başı ile alakası olsa herkesinki düşerdi.
bak bugün 0.48'de benimki. yani hiçbir alakası yok ay başı ay sonu ile.

o senin şanssızlığın. eğer ayın başı ile alakası olsa herkesinki düşerdi.
bak bugün 0.48'de benimki. yani hiçbir alakası yok ay başı ay sonu ile.

benimde bugün normal seyrinde devam ediyorda zamannda yaşamıştım şansızlık bence değilde .. neyse arkadaşlar yazdıkca anlarız :)

benimde bugün normal seyrinde devam ediyorda zamannda yaşamıştım şansızlık bence değilde .. neyse arkadaşlar yazdıkca anlarız :)

bak şöyle bir mantık olabilir ama. ay sona erince göstilen reklamların da süresi dolup bir sonraki reklama geçiyor olabilirler.

yani mesela sen demişsindir ki benim reklamlarım sadece haziran ayında gösterilsin tutarı da tıklama başı 0.30kr.

sonra haziran bitiyor. 0.60 kuruşluk başka bir reklam başlıyor.

bu sebeple de farklar oluşabiliyor.

tahminim bu yönde.

Heh insallah dediginiz gibidir ben geçen ay yaşadım o yüzden bu ay icimde tutmim bir sorim dedim tesekkur ettim arkadaslar hennye soraydik o bilirdi =)

bende genelde to ve tbm ay sonuna doğru hafif yükselir.. ay başında 2-3 gün sabit kalır sonra düşmeye başlar.. bu hep böyledir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri