Ayakkabı tavsiyeniz gerekiyor

turks00

Kayıtlı Üye
Nike Airmax kullanıyorum siyah sade renk herşeyin altına yakışıyor dostum öneririm

Son düzenleme:
C75265 CULVER VULC - 2008C75265 - adidas | Ayakkabı Dünyası

D by Divarese - Casual Ayakkabı Bordo Açma - İndirimli Fiyat

bu ikisi fena değil gibi ama pantalon altına kötümü dururlar sizce karar veremedim para önemli değil genelde kot pantalon giyiyorum spor rahat ama arkadaşlar felan artık bırak nike adidas biraz klasik al yaşını göster diyorlar kararsız kaldım tavsiyeniz var mı ?
hocam kotla kesinlikle ayakkabi dünyasi-adidas.cok sik bir ayakkabi,ikinci cok kaba ve cirkin

Hocam adidası al arkadaşlarına aldırma ayakkabı ile yaşmı ölçülür sanki ışıklı ayakkabı bence adidasın o ayakkabı 10 - 30 yaş arası için gayet uygun hem kapri giydiginizde de kullanabilirsiniz yazında olur yani :)

ikinci ayakkabı iyi gündemi takip eden içinde gündemde bir ayakkabı birinciyi tavsiye etmem çok amatör new balance öneririm. yaş 23 se adidasa göre daha iyi olur. adidaslar yan yatıyor esniyor ayakkabı kötü görünüyor ;)

kota alttaki olmaz takıma veya kumaşa alttaki olur.

bu ayakkabı dünyasından alış veriş yapanlara birkaç soru sorayım
1- Güvenilir bir sitemi
2- Paypal ile ödeme varmı
3- olurda evde yoksak kargoya ne oluyor ?

nasıl giyindiğine bağlı dostum kumaş pantolon vs giymiyorsan ilk ayakkabıyı almalısın. Ama eğer bileğinin biraz üstünde panolon ve babet çorabı giyiyorsan ikinci ayakkabı daha şık(Tabii bunları giymen için önce fit olman lazım :D)

aslında bir başlık altında kıyafet kombineleri,firsat urunlerinin paylaşımı yapılmalı :D ben de çok kararsız kalıyorum güzel ürünleri bulmakta zorlanıyorum.

burdan modellere bakabilrsin dostum: Nike Air Max Shoes. Nike.com

2.ayakkabi suan yeni trendler alicaksan ondan al ama daha kalitelisini al dandik bu

İlk ürün hoşuma gitti. İkinci biraz parlak geldi bana sanki. Ama ilki kotun altına çok güzel gider.

aslında bir başlık altında kıyafet kombineleri,firsat urunlerinin paylaşımı yapılmalı :D ben de çok kararsız kalıyorum güzel ürünleri bulmakta zorlanıyorum.

burdan modellere bakabilrsin dostum: Nike Air Max Shoes. Nike.com

Hocam bunlar ne bunlar sanat eseri :D
Airmax 2015 şahane yapmışlar. Bu ürünlerin orjinallerii Türkiyede satan varmıdır acep

nasıl giyindiğine bağlı dostum kumaş pantolon vs giymiyorsan ilk ayakkabıyı almalısın. Ama eğer bileğinin biraz üstünde panolon ve babet çorabı giyiyorsan ikinci ayakkabı daha şık(Tabii bunları giymen için önce fit olman lazım :D)
şu aralar sıkıntılarım var o yüzden spor yapamıyorum(sağlıkla ilgili) ama 6 ay düzenli yaptım fitness ondan önce sıkıntı yok vücutta genelde kot giyiyorum tüm yorumları okudum herkese teşekkür ederim beyler beklediğimden çok yardımcı oldunuz ama şuda var bu 1. ayakkabı alsam hafif yağmurda ıslanıp kötü olabilir http://www.modasitesi.com/wp-content/uploads/2012/06/Adidas-2012-Spor-Ayakkabı Modelleri-1.jpg şuanda ayağımda bundan var genelde spor giyerim hatta hiç kundura klasik giymedim diyebilirim gene spor alacağımda biraz öneriniz olursa link olarak iyi olur ben genelde fit elbiseler giyerim pantalon paçaları o yüzden dar olur biraz ayakkabıya oturursa güzel olur bu tarz tavsiyeniz varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri