Ayakkabılar sizce nasıl?

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dizzy

Yasaklanmış

Ben hoşuma giderek aldım ama arkadaşlarım beğenmedı çok renksiz yorumu yaptılar, sizce nasıl gidip değiştircem eğer beğenmezseniz 220 tl verdim az para değil sonuçta :)

adidas yıllardır aynı modeli üretip duruyor sıktı artık

[MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] Ben cok beğendim hocam Halı Benı Duygulandırdı Yalnız Söylemeden Geçemicem o Halının Kenarında Azmı Arabaları Dızıp Oynadım Yol Gibi :D

[MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] Ben cok beğendim hocam Halı Benı Duygulandırdı Yalnız Söylemeden Geçemicem o Halının Kenarında Azmı Arabaları Dızıp Oynadım Yol Gibi :D

aynen hocam bende mutfaga gırdımde duygulanıyorum öğrencı evindeyim eşyalar baya eski :)

Hocam ayakkabilar cok şık hic dert etme

Mobilden yazildi.

Güzelmiş hocam bende 17 yasındayım 45 numara giyiyorum kinetix dışında bulamıyorum :D

vaay bee gunun birinde arkaplandaki Bim Blume Pecete'sini gorunce duygulanacagim aklimin ucundan bile gecmezdi :)

5DA0522C86E92C4B14A98EF186EF0873.jpg

Hocam bence canını sıkma güzel duruyor. Renkleri

aynen dedim bir tek ben mi byle düşünüyorum :D çakma gibi duruyor

Adidas bayisinde aldım gidip ellerımle benım bile çakma olduguna inanasım geldi :D

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:50 ----------

Arkadaşlar önerdiğiniz adidas ayakkabı varmı ? yarın gidip değiştireceğim :)

220 tl verilmiş gibi durmuyor ama altı üstü bir ayakkabı sonuçta beğendiysen kimsenin lafına bakma derim.

Cok fazla odemisin, bunlar da benim 40 liraya aldigim 48 numara orjinal Puma :)

22pyYj.jpg

BZjERv.jpg

220 tl verilmiş gibi durmuyor ama altı üstü bir ayakkabı sonuçta beğendiysen kimsenin lafına bakma derim.

Benim beğenmem önemli değil hocam insanların beğenmesı daha önemli değiştiricem yarın gıdıp acaba başka fikri olan varmı :)

---------- Spam Engelliyici 22:06 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

Cok fazla odemisin, bunlar da benim 40 liraya aldigim 48 numara orjinal Puma :)

22pyYj.jpg

BZjERv.jpg

Hocam gittiğim mağazada en düşük ayakkabı 190 liraydı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri