Ayarlarınız Kaydedilmedi: Sunucu Hatası

• Kullanıcı anonyload
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
şimdi de video yöneticisine hiç girmiyor sayfa açılmıyor

video yükleniyor ama islenmiyor 1-2 gün öncede toplu para kazanma aktif olmuyordu buda düzelir bir kaç saat sonra inşallah.

Bende sorun bende zannettim bot kullanıyorum sürekli dönüyor:D Allahtan sadece bende değilmiş yüklenen tüm videolar aynı isimle kaydedidliyor :confused: belikide ben çökerttim youtube:D 20 mail aldım 1 saate hepsine 5er kanal attım dedim youtube beni banladı server error çıkıyor:o

video yüklendi,ayarlar kaydedildi para kazanma da sunucu hatası verdi şans

Bende de sorun var an itibari ile devam ediyor...

Biraz önce bende de oldu bu hata.

Korkuya mahal yok. :)

video işlenmiyor yüklenirken ayarlarınız kaydedilmedi bir sürü sacma yazı yazıyor
yeni kanalarrı para kazanmaya aktifleştirilmiyor bir sürü

Birazdan düzelir acele edilecek bişey yok. Dün 300GB video indirmiştim onlara başladım yüklemeye :) şans ya 3. videoda takıldık bende beklemeye çektim.

hocam demin konu açtım yanıt atan fazla kişi olmadı ben eskı parakazanması kapanan kanalımı sildim o hesapta yeni kanal açtım adsensede gözükürmü o kanalın izlenmesi ?

bende gözükmedide

Geçici bir sorun, bende eşleşen veren şarkıyı kaldıramadım video dan

aynen genel bir sorun bendede ne para kazanma etkinleşiopor nede yeni videolarda para kazanma acılıyor.

Bende anlamadım kanal gidiyor galiba diye düşündüm. Genel sorunmuş :)

Tam konu açıyordum son anda gördüm. Yaklaşık olarak 30 dk dir para kazanma aktif edemiyorum. Sunucu hatası diyor, tıklayınca aptalca kod satırı açılıyor up uzun. Ne zaman düzelir acaba ? Daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? :)

"Gerçi konu açmak istesem de henüz açamıyorum sanırım. :)"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri