Ayasofya Açıldı

20 yıldır akpnin elinde olan tarihi bir yeri, istanbulu kaybedince mi açma gereği duydun.
2 sene önce de ayasofyayı açmak çok büyük külfet ister, bunun altından kalkamayız diyen cumhurbaşkanımız.
Kime inanıcan abi bu ülkede ?

Ayasofya Diyorum "AKP" diyorsun
Ayasofya Diyorum "Recep Tayyip Erdoğan" Diyorsun

Ya ayasofyanın ne demek olduğunu bilmiyorsun yada Siyasi emelleriniz isteklerinizle Ayasofya yı birbirine karıştırmaya çalışıyorsun.

Lütfen Ayasofya'nın tarihini inceleyiniz ve Siyasi emelleriniz isteklerinizle Ayasofya yı karıştırmayınız.

Siyaset meydanı değil burası Hayırlı günler diliyorum.

Son düzenleme:
Umarım açıldığına değer. Sonu Sultanahmet camisi gibi olmasın.

Ayasofya Diyorum "AKP" diyorsun
Ayasofya Diyorum "Recep Tayyip Erdoğan" Diyorsun

Lütfen Ayasofya'nın tarihini inceleyiniz ve Siyasi emelleriniz isteklerinizle Ayasofya yı karıştırmayınız.

Siyaset meydanı değil burası Hayırlı günler diliyorum.

Ne yani Ayasofyanın açılmasının siyasi bir yönü yok mu
Bu videoyu bırakıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=LQzin2DjV_8

2019 da böyle düşünüyordu cumhuru reisimiz, ne değiştide sormak lazım
2019 yerel seçimden önce söylemişti

Konuyu siyasete çevirmeyin, basitleşmiş her fırsatta siyasi kelimeler kullanmak harici,
Ayasofya denilince size ne çağrıştırıyor biraz kültürde seviye atlayalım siyasetin yeri ve zamanı vardır her zaman konuşmak ayağımıza dolanmış çamur bataklığı gibidir
bu konuyuda siyasete bağlayıp kilitlenirse daha da denecek söz bulamıyorum

biraz konularda bilgimizi sunalıom
tarih yazalım

biraz fikir yazalım
biraz tarihi polemik kuralım

çok mu zor

elbette zor değil herkesi siyasetten uzak

bilgi birikimiyle yoruma davet ediyorum.

Son düzenleme:
Şöyle güzel içten dualar edin bari de ülke daha iyi bir yere dönsün. 2020 ile birlikte dünya da biz de geriye gittik okuduklarım gördüklerim artık kanımı donduruyor

İnşallah hayırlısı olur herşey için güzel olsun da.
Vardır bi bildikleri büyüklerimizin ne diyelim. Bakalım dolup taşıcak mı görücez nasıl olacak.
İnsanlar ibadete bu kadar düşkün mü yoksa gösteriş için mi oraya gittiler görücez hepsini.

Fazla üsteleme zorlanırlar boşver.
Herkes görmek istediğini görüyor.

Ben TARİH konuşalım dedikçe siz siyasete çevirip "Zorlanırlar boşver"
Ben BİLGİ konuşalım dedikçe siyasete çekip "Zorlanırlar boşver"

Evet zorlanıyoruz karşımızda Bilgi birikimiyle konuşanlar çıkmadıkça sohbet edebileceğimiz insan BulamaYışımızdan zorlanıyoruz!

Açıkçası müze olarak kalması veya camiye dönmesini beni ilgilendirmeyen bir konu. Zamanında Yunanlılarla ilişkilerin düzelmesi için bir jest olarak müzeye çevrilmiş ve insanlığın ortak malı olarak kalsın denilmiş Atatürk tarafından bence güzel bir hareket. Şimdi ise tekrardan camiye çevirmemize gerek var mıydı orası soru işareti ama bu konu hakkında da tek söz sahibi olan da Türk devletiydi diğer devletlerin bir şeyler demesi yanlış. Kısacası cami olmasını çok isteyenlere hayırlı olsun benim için özel bir anlamı yok.

Son düzenleme:
"""Siyasi olmayan"""

her türlü fikiri okuyacağım, lütfen fikirlerinizi belirtin sayfalarca da olsa keyifle okumak istiyorum.

Ayasofya nedir
Ayasofya size neyi anlatmakta ?
Ayasofya denildiğinde tarihten ne hissetmektesiniz
Ayasofya nın sizin için anlamı nedir

Ekonomik açıdan bakarsak güzel bi turist ve gelir kapısı kapandı
Dış politika açısından diğer ülkeler zaten bu konuda baya öfkeli buna karşı bir yaptırım uygulayabilirler mi muamma ama yapabilecekleri tek şey ülkelerindeki camileri kapatmak vs.

Onun dışında bizim ülkemiz bizim kararımız cami olması bizim gücümüzü gösteriyor Dünyaya diyoruz ki Ayasofya bizim. Hayırlı olsun bakalım neler değişecek

Ekonomik açıdan bakarsak güzel bi turist ve gelir kapısı kapandı
Dış politika açısından diğer ülkeler zaten bu konuda baya öfkeli buna karşı bir yaptırım uygulayabilirler mi muamma ama yapabilecekleri tek şey ülkelerindeki camileri kapatmak vs.

Onun dışında bizim ülkemiz bizim kararımız cami olması bizim gücümüzü gösteriyor Dünyaya diyoruz ki Ayasofya bizim. Hayırlı olsun bakalım neler değişecek
Yunanlılar hariç diğer ülkelerin çok umursayacağını zannetmiyorum. Yunanlılar zaten en ufak şeyde bize laf yapacak bir millet. Diğer ülkelerin yaptırımı sadece Ayosofya ile alakalı yapacaklarını sanmam hele şu an ana gündem çok farklı onlar için.

"""Siyasi olmayan"""

her türlü fikiri okuyacağım, lütfen fikirlerinizi belirtin sayfalarca da olsa keyifle okumak istiyorum.

Ayasofya nedir
Ayasofya size neyi anlatmakta ?
Ayasofya denildiğinde tarihten ne hissetmektesiniz
Ayasofya nın sizin için anlamı nedir

Ayasofya, Doğru Roma İmparatorluğunun 537 yılında yapımını bitirdiği bir kilisedir.Benim için anlamı bu başka anlamı yok.

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Konuyu siyaset çevirmeyin! Hiç tanımadığınız selam bile vermediğiniz siyasetçiler için birbirinizi kırmaya emin olun değmez. Milletçe siyasetçi olmadığımız sürece siyaseti bırakmanız dileği ile.

Bu mesajımdan sonra siyasi mesajlara ben işlem yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri