Ayda 300 bin tl kazanmayı vaad ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Homeros

Kayıtlı Üye
Hatta garanti olarak ayda 30 bin tl kazanan kanalı verecem....ki herkes beni bilir bunu ayda 100 bin tl ye çıkarırım...bir kaç günde
ilginenen skype tan yazsın : baret.serkan
Kanal ismi link falan isteyen olursa 5 bin tl sadece kanalı görmek için ödeyecek en güvendiğiniz forumdaki adama...bana da değil..Know how bizde çok değerli...

Kanka o kadar kazaniyorsan kendin kazan kanal gormek icin bile 5 bin istiyorsun

Hatta garanti olarak ayda 30 bin tl kazanan kanalı verecem....ki herkes beni bilir bunu ayda 100 bin tl ye çıkarırım...bir kaç günde

Kanal ismi link falan isteyen olursa 5 bin tl sadece kanalı görmek için ödeyecek en güvendiğiniz forumdaki adama...bana da değil..Know how bizde çok değerli...
Yazdim abi ama bakmiyorsunki ariyim bu saatte illa seni :)

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi sadece kanalı görmek için 5 bin TL mi istiyorsunuz?

yok ben istemiyorum forumdan ortak en güvendiğin adamı seç moderatör olsun...ona öde ...gör geri al...

Yazdım Whatsapptan banada yer ayır :D

whatsapp a dönemem imkan yok...ekrana votka döküldü...yarın bakacam söz web whatsapptan

konu tam olarak ne ? eğitim satışı filan mı?

yok bir eko sistem bu milyon trafikli...yatırım yapan emekli olur...ben buraya boş yazmam tanıyan bilir.

Yaz beni listeye patron, Benim elimdede milyonluk kanallar var şuanda belkide iş yapar

öyle 200 -300 tl ye satma o kanalları iş yaptığını halbuki ilk satın aldığım kanalda ispatladım sana :) bana 500 tl ye sattığın kanal günde 1200 tl kazanıyor şu an.. konuşalım yarın

öyle 200 -300 tl ye satma o kanalları iş yaptığını halbuki ilk satın aldığım kanalda ispatladım sana :) bana 500 tl ye sattığın kanal günde 1200 tl kazanıyor şu an.. konuşalım yarın

Biz 500e kanal satınca mutlu oluyoruz senin kazandıgın rakama bak :D Sen bizi unutuyorsun aga:confused:

yt den mi ? biraz ayrıntı verseydiniz keşke

kaç para ile yatırım yapıyoruz napıyoruz? kanal mı alıyoruz ortak mı çalışıyoruz?

kaç para ile yatırım yapıyoruz napıyoruz? kanal mı alıyoruz ortak mı çalışıyoruz?
yetişemiyorum . ne whatsappa ne foruma.... ekosistem gibi düşün...gruptaki herekse hizmet veriyoruz...sırayla...bende milyon trafik var zaten..özgün video çeken profesyonellerde var... evet bir bedeli var ama bana değil ..bu eko sisteme ödeyeceğin bir bedel..çünkü senden önce zaten altyapıyı inanıp oluşturdular...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri