Aydın'da oturan varmı

ne açıdan sordun ? mersin tarsusa benzer yabancılık cekmezsin

Mersinliyim yaklaşık 1.5 ay önce ordaydım tarsusun çarşısı gibi düşün aynısı başka birşey yok :) Yarenlik alanıymış köprü altındaki çarşı olsun herşey benzeri

Kardesim gel mis gibi Nazilli Pidesi yedirelim sana :D

Aydinin ilçesi olup kendini aydindan büyük sayan bir yerdir İzmirin karsiyakasi gibi dusun

[MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION] bu aydınlıyı tanıyon mu çok uçkağıtçıdır beni çağırdı gittiğimde ilgilenmedi bile :( ( telefonlarıma çıkmadı gittiğim gibi geri döndüm )

Son düzenleme:
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] reelde forumdan kımseyı tanımam desem yeri:) gel hocam ben ilgileneyim başım üstüne..

Eğer öğretmen falan işleri varsa ulaş bana meb de çalışıyorum nazilli de değilim ama tanıdıklar var yardımcı oluruz.

Gençler bende sorayım Kuşadası nasıl güzel bir yer mi :D

Aydının en pis en berbat yerlerinden birisi. Denizi 5 para etmez. Deniz için düşünüyorsanız Akbük, Güzelçamlı milli park, didim altınkumu öneririm.

Milli park örnek fotoları:
d3.jpg

bffbf2fc-647e-4b09-9d78-c4f5a4c7b963.jpg

Son düzenleme:
maşallah forumdada baya aydın'lı varmış :D artık hemşeriniz olarak 2-3 kategori gönderirsiniz PM'den :p

şaka bir yana iyidir güzeldir aydınımız iyisiyle kötüsüyle yaşayıp gidiyoruz işte ^^

ben 6 ay kaldım kanka görüp görebilecegin tek şey eşlerin birbini aldatmasıdır bi halta yaramaz bir yer boşanma oranları aldatma baglamlı oldukca yüksekdir:D vsvs

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] reelde forumdan kımseyı tanımam desem yeri:) gel hocam ben ilgileneyim başım üstüne..

aydın nazilli tam yerine geldin :D nazilliliyim sorularını sorabilirsin.

[MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION] bu aydınlıyı tanıyon mu çok uçkağıtçıdır beni çağırdı gittiğimde ilgilenmedi bile :( ( telefonlarıma çıkmadı gittiğim gibi geri döndüm )

Aydinin ilçesi olup kendini aydindan büyük sayan bir yerdir İzmirin karsiyakasi gibi dusun

aydınlıyım sor hocam

Mersinliyim yaklaşık 1.5 ay önce ordaydım tarsusun çarşısı gibi düşün aynısı başka birşey yok :) Yarenlik alanıymış köprü altındaki çarşı olsun herşey benzeri

ne açıdan sordun ? mersin tarsusa benzer yabancılık cekmezsin

Arkdaşlar aydın Nazilli nasıl bir yer bilen arkdaşlar varmı ?

Eğer öğretmen falan işleri varsa ulaş bana meb de çalışıyorum nazilli de değilim ama tanıdıklar var yardımcı oluruz.

Gençler bende sorayım Kuşadası nasıl güzel bir yer mi :D

Aydının en pis en berbat yerlerinden birisi. Denizi 5 para etmez. Deniz için düşünüyorsanız Akbük, Güzelçamlı milli park, didim altınkumu öneririm.

Milli park örnek fotoları:
d3.jpg

bffbf2fc-647e-4b09-9d78-c4f5a4c7b963.jpg

Otelleri güzel ama galiba.

neresindensin hocam
Üniversiteyi Orayı yazmayı düşünüyorum aklıma yattı tarsusa benziyorsa :D

bende bulundugum yerdeki sürem bitince tayin için Aydın ı yazmayı düşünüyorum. Hiç gitmedim sadece kulaktan dolma bilgilerim var ama nedense gitmeden görmeden sevdim Aydını :) Eğer çok nem yoksa hedefim orası olur

Üniversite şehri olarak eğlence ariyorsan umduğunu bupamazsan dun otobüste aydina gelen öğrenin yorumunu aktarayim "aydin yaslilarin memurların gelip yerleştiği tam bir emekli yeri her yer yasli dolu eglencek yer bulamiyoruz":)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri