Ayın Ortasına Yanaştık TBM dibe vuruyor.

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Ayın 15'i gelecek tbm halen düzelmedi nasıl bir berekersiz aydayız. Sizlerde nasıl düzelme oldumu normalde 8 i gibi düzeliyordu.

2 ay öncesinin tadını vermiyor artık zaman içinde düşe düşe 5 de 1 lik orana yaklaştı düşüş.. bu da ay sonunun toplamında benim için büyük kayıp oluyor.

ben de ki düşüş sayfa to ama tbm de çok büyük oranda bi düşüş yok.

2 ay öncesinin tadını vermiyor artık zaman içinde düşe düşe 5 de 1 lik orana yaklaştı düşüş.. bu da ay sonunun toplamında benim için büyük kayıp oluyor.

ben de ki düşüş sayfa to ama tbm de çok büyük oranda bi düşüş yok.

yeni yıla girdiğimiz ilk günleri hatırlatırım halimize şükür edelim :)

en saglam ülkeler için çalışıyorum eskiden 1.15 olan tbm 04 te kafayı yedım vıdeo atmayı bıraktım duzelene kadar. sorun genel sanırsam

mart ayında kafaya darbeyi bi yedik daha kaldıramadık, hala düşüp çıkıyor ve mart ayındaki stabil kazancı hala yakalayamadım tekrardan.kanallar aynı videolar aynı artış da var.ama to ve tbm dipte

artık müzik videolarında da reklam var ve 5 yıllık müslüm gürses şarkılarında bile çıkıyor sebeb bu olabilir yada kanalları para kazanmaya 1 kere kapandıkdan sonra o kanallardaki reklam sayısı ve tbm değişiyor aynı zamanda index de öyle bende bir kanal vardı ve kategorimde aratma yaparken ön sayfada 5 sırada çıkarken sorun oldukdan sonra 3 sayfada çıkmaya başladı önde çıkan videolarsa benimkinden yeni ve az izlenimli videolar hatta aynı videolar idi.

tbm düzeldi izlenim arttı bu hafta rekor kazancıma ulaştım ve gün geçtikçe daha da artıyor Allah'a şükür.

Aynı durumdayız yarı yarıya bir düşüş var bakalım nereye kadar gidecek böyle

ben ne zaman ustte cıksam vıdeoda azıma burnuma telifi basıyorlar :D o zaten ap ayrı bır dert bir yandanda bu tbm belası cidden adamı bunalıma sokuyor hakkımızda hayırlısı umarım duzelır pek sanmıyorum ama :)

Türkiye'nin tbm si düşük arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri