Ayıptır! Günahtır! Saygısızlıktır! Bunu Yapan Müslüman Olamaz!

şimdi flagladınız iyi yaptınızda eğer silerse yinede kanalı kapanır mı ?

"cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değil"
yaşasın zalimler için cehennem!

ateist zaten ateist adamı beğenmiş saygısız

flaglama nasıl yapılıyor? bende flaglıycam şerefsizi..

Flaglıyorum bunu birde sosyal medyada mesela facebookta dini gruplarda paylaşıp yapılması gerekeni söyleriz ben büyük bazı gruplara üyeyim facede dini vs oralardada paylaşıcam şikayet edilsin şeref yoksunları

buna benzer olaylar sözlüklerde çok döner sözlüklerde inançsız baya oluyor müslümanları sinir etme için yapmadıkları şey yok çogu kez yaparlar bunu sinir olmamız için yapıyorlar arkadaşlar çogunlulla inci sözlükte oluyor ekşide hiç arstlamadım

Doğru başlıklara bakmıyorsunuz sanırım.

Ekşi sözlükte ateistler vs müslümanlar bayağı tartışma oluyor. Birbirlerine küfürler hakaretler gırla gidiyor. Tekrar kontrol edin.

İnci sözlükte yazar sayısı (liseli velet sayısı) fazla olduğu için gözünüze fazla gelmiştir. Ancak ekşide 5 konudan 1'i din vs dinsizlik ise incide 10 konudan 1'i böyledir.

--- bu kısımdan sonrası geneldir ----
Bu tarz konularda olaya bakış açısı önemlidir;
İlk olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Demokratik ve Laik bir devlet olduğunu hatırlatarak bu satırları yazıyorum; Eğer siz "zorla" günde 5 defa senede 1825 defa ne olduğunu bilmediği arapça bir şeyi dinletirseniz o kişide illaki bir antipati oluşur. Ve bunu bu şekilde dışa vurabilir.

Bu sesi oluşturan kişiye hakaret etmeniz o kişiyle aynı seviyeye indiğinizi gösterir.

Yapılması gerekenler; videoyu flaglamak ki bunu yapıyorsunuz zaten.

Ancak kişiye küfür ederek, hakaret ederek o kişiyi "haklı" çıkartmış olursunuz.

Türk milleti olarak çabuk alevlenen bir milletiz, atalarımız bize bir öğüt vermiş:
"Öfkeyle kalkan zararla oturur." bu söze riayet edip daha soğukkanlı, daha sağ duyulu olalım...

Doğru başlıklara bakmıyorsunuz sanırım.

Ekşi sözlükte ateistler vs müslümanlar bayağı tartışma oluyor. Birbirlerine küfürler hakaretler gırla gidiyor. Tekrar kontrol edin.

İnci sözlükte yazar sayısı (liseli velet sayısı) fazla olduğu için gözünüze fazla gelmiştir. Ancak ekşide 5 konudan 1'i din vs dinsizlik ise incide 10 konudan 1'i böyledir.

--- bu kısımdan sonrası geneldir ----
Bu tarz konularda olaya bakış açısı önemlidir;
İlk olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Demokratik ve Laik bir devlet olduğunu hatırlatarak bu satırları yazıyorum; Eğer siz "zorla" günde 5 defa senede 1825 defa ne olduğunu bilmediği arapça bir şeyi dinletirseniz o kişide illaki bir antipati oluşur. Ve bunu bu şekilde dışa vurabilir.

Bu sesi oluşturan kişiye hakaret etmeniz o kişiyle aynı seviyeye indiğinizi gösterir.

Yapılması gerekenler; videoyu flaglamak ki bunu yapıyorsunuz zaten.

Ancak kişiye küfür ederek, hakaret ederek o kişiyi "haklı" çıkartmış olursunuz.

Türk milleti olarak çabuk alevlenen bir milletiz, atalarımız bize bir öğüt vermiş:
"Öfkeyle kalkan zararla oturur." bu söze riayet edip daha soğukkanlı, daha sağ duyulu olalım...

Ezandan rahatsız olması, dalga geçmesini haklı çıkaracak bir sebep mi?
Remix yapmış adam resmen.
Ezandan rahatsız olmanın, ezilmiş siyaseti yapan pkk lıların, andımızdaki "türküm" den rahatsız olmaları ve bunu dile getirmeleri ile aynı şeydir benim gözümde belki daha ötesi.
Maalesef herkese göre ayrı bir ülke kurulamaz.
Çoğunluğa bağlı ortak uygulamalar uygulanır.
Ateist ise, çoğunluğu Müslümanlardan oluşan bir ülkede bunu dile getirmemeli, ateist olarak zaten bu zorluğu göze almıştır.
Dile getiriyorsa da bu şekilde dalga geçerek hiç getirmemeli.
Neyse arkadaşlar küfür edip bu videoyu hazırlayanların seviyesine yaklaşmayın.
Maalesef bunlar flaglamayla bitmez.
Allah ıslah etsin deyin, geçin.

Ezandan rahatsız olması, dalga geçmesini haklı çıkaracak bir sebep mi?
Remix yapmış adam resmen.
Ezandan rahatsız olmanın, ezilmiş siyaseti yapan pkk lıların, andımızdaki "türküm" den rahatsız olmaları ve bunu dile getirmeleri ile aynı şeydir benim gözümde belki daha ötesi.
Maalesef herkese göre ayrı bir ülke kurulamaz.
Çoğunluğa bağlı ortak uygulamalar uygulanır.
Ateist ise, çoğunluğu Müslümanlardan oluşan bir ülkede bunu dile getirmemeli, ateist olarak zaten bu zorluğu göze almıştır.
Dile getiriyorsa da bu şekilde dalga geçerek hiç getirmemeli.
Neyse arkadaşlar küfür edip bu videoyu hazırlayanların seviyesine yaklaşmayın.
Maalesef bunlar flaglamayla bitmez.
Allah ıslah etsin deyin, geçin.

Kalın ile belirttiğim cümleye hiçbir şekilde katılmıyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde "inanç özgürlüğü" vardır. Salt çoğunluğun neye inandığı diğer bir bireyin yaşayış tarzına, özgürlüklerine hiçbir şekilde müdahale edemez.

Aranızda bu yazdıklarımı yanlış anlayıp bu şahsın (videoyu yapanın) yaptığı şeyi savunduğumu zannedenler illaki vardır. Baştan uyarayım bu şahsın yaptığı şeyi hiçbir şekilde savunmuyorum.

Ancak sizler bu tarz pisliklere onların seviyesine inerek cevap verirseniz hata yaparsınız.

bırakın bu işleri yav tamam çekin flagınızı gitsin ama hemen cihad moduna girmeye bayılıyoruz millet olarak,Allah onu ıslah etsin diyeceksin geçeceksin,bu abartılı tepkiler o elemanın yaptığından beter.

O kadar sahte telifçi var. Biriniz çıkın da telif gönderin ...

yazıklar olsun ancak 17 saniye dinleye bildim.. ama şunu unutmayalım kafirler istemesede Allah nurunu tamamlayacak...

Benim takıldığım nokta 3 M izlenmiş bir videonun birkaç tane topluluk ihtarı ile tüm kanalı kapattırıyorken henüz 50 K bile olmamış ve bu kadar ihtar alan bir videonun hala ayakta kalabilmesi. Sanıyorum video sahibi ilk teliften sonra video içeriğim özgündür gibi bir itiraz yapmıştır.

DiYANET BASIN MERKEZi - YouTube
sanırım biri burasına durumu ileten mail gonderse, diyanette direket telif atarak ilgili kanalları kapattıra bilir..
buna benzer bişe yabancı bir kanalda ve din olarak gormuştum...
biri sanırım haber verse mail atma diyanete... direket kanal kapanacakdır.. örneklerini gordum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri