CanturkDaSilva33
Yasaklanmış
flaglıyorum hocam şimdi nereye gidiyor bu insanlık böyle... içler acısı doğrusu...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağ tarafta bayrak işareti var oradanflaglama nasıl yapılıyor? bende flaglıycam şerefsizi..
buna benzer olaylar sözlüklerde çok döner sözlüklerde inançsız baya oluyor müslümanları sinir etme için yapmadıkları şey yok çogu kez yaparlar bunu sinir olmamız için yapıyorlar arkadaşlar çogunlulla inci sözlükte oluyor ekşide hiç arstlamadım
Doğru başlıklara bakmıyorsunuz sanırım.
Ekşi sözlükte ateistler vs müslümanlar bayağı tartışma oluyor. Birbirlerine küfürler hakaretler gırla gidiyor. Tekrar kontrol edin.
İnci sözlükte yazar sayısı (liseli velet sayısı) fazla olduğu için gözünüze fazla gelmiştir. Ancak ekşide 5 konudan 1'i din vs dinsizlik ise incide 10 konudan 1'i böyledir.
--- bu kısımdan sonrası geneldir ----
Bu tarz konularda olaya bakış açısı önemlidir;
İlk olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Demokratik ve Laik bir devlet olduğunu hatırlatarak bu satırları yazıyorum; Eğer siz "zorla" günde 5 defa senede 1825 defa ne olduğunu bilmediği arapça bir şeyi dinletirseniz o kişide illaki bir antipati oluşur. Ve bunu bu şekilde dışa vurabilir.
Bu sesi oluşturan kişiye hakaret etmeniz o kişiyle aynı seviyeye indiğinizi gösterir.
Yapılması gerekenler; videoyu flaglamak ki bunu yapıyorsunuz zaten.
Ancak kişiye küfür ederek, hakaret ederek o kişiyi "haklı" çıkartmış olursunuz.
Türk milleti olarak çabuk alevlenen bir milletiz, atalarımız bize bir öğüt vermiş:
"Öfkeyle kalkan zararla oturur." bu söze riayet edip daha soğukkanlı, daha sağ duyulu olalım...
Ezandan rahatsız olması, dalga geçmesini haklı çıkaracak bir sebep mi?
Remix yapmış adam resmen.
Ezandan rahatsız olmanın, ezilmiş siyaseti yapan pkk lıların, andımızdaki "türküm" den rahatsız olmaları ve bunu dile getirmeleri ile aynı şeydir benim gözümde belki daha ötesi.
Maalesef herkese göre ayrı bir ülke kurulamaz.
Çoğunluğa bağlı ortak uygulamalar uygulanır.
Ateist ise, çoğunluğu Müslümanlardan oluşan bir ülkede bunu dile getirmemeli, ateist olarak zaten bu zorluğu göze almıştır.
Dile getiriyorsa da bu şekilde dalga geçerek hiç getirmemeli.
Neyse arkadaşlar küfür edip bu videoyu hazırlayanların seviyesine yaklaşmayın.
Maalesef bunlar flaglamayla bitmez.
Allah ıslah etsin deyin, geçin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.