★★★ Aylık 1.500 TL Adsense Gelirli ★ Sektörün 1 Numaralı Finans Sitesiydi :) ★ Yatırımlık SATILIK

SyhLm

Kayıtlı Üye
SİTE İLE ALAKALI ÇOK FAZLA BİLGİ PAYLAŞAMIYORUM. DEŞİFRE OLMAMASI ADINA CİDDİ ARKADAŞLAR İLE YÜZ YÜZE YADA TELEFONDA GÖRÜŞEBİLİRİZ.

Site adresi telefon ile görüşüldükten sonra , satın alabileceğini ispatlayan kişiler ile paylaşılacaktır. Site adresi PM ile gönderilmeyecektir.
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi: 1.500:tl 'dir Adsense Rapor Son 9 Ay Bknz : Linke Tıklayınız
Sitenin açılış tarihi:3 yaşındadır.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Finans Sitesi
Günlük hit sayısı: 1,5K - 2K Analytics Raporları Son 6 Ay Bknz : Linke Tıklayınız
Ziyaretçi kaynağı: %99 Google
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet

ÖNEMLİ BİLGİ: Site yeni yükselişte olan bir site değildir. Sitenin Evveliyatı oldukça eskidir arkadaşlar geçtiğimiz yıllarda çok daha yüksek rakamları görmüş bir sitedir. Bknz : Linke Tıklayınız
Uzun zamandır doğru düzgün ilgilenmediğimiz için şuan site gelirleri bu seviyededir. Siteyi alacak arkadaş mevcut içerikleri güncellerse ve ilgi gösterirse tekrardan aynı noktalara geleceğine inanıyorum.
Siteyi alacak kişiye destek konusunda da her türlü yardımı yapacağız.

PM İSTEMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ Ekran Görüntüleri ile birlikte Bir çok sorunuzun cevabı bulunmaktadır.

qBN2zq.png
Alan Adı COM uzantılıdır. jenerik ve akılda kalıcı bir domaindir. Godaddy'dedir.

qBN2zq.png
Finans sektöründe kendi alanında 1 numaralı sitelerindendi eskiler iyi bilir Lütfen siteyi bilen arkadaşların deşifre etmemesini rica ediyorum.

qBN2zq.png
Sitemizde toplam 2300 Finans makalesi bulunmaktadır. Makalelerin tamamı özgündür Tamamı kendi editörlerim tarafından yazdırılmıştır. 500 - 1000 kelime arası makalelerdir.

qBN2zq.png
Sitenin Seo çalışması hakkında deşifre olmaması adına yapılan çalışmaları buraya yazamıyorum. Site ile ilgilenecek arkadaşlara bu çalışmalar anlatılacaktır.

qBN2zq.png
Site 3-5 anahtar kelimeden hit alan bir site değildir . Hit Alan Konular Bknz : Linke Tıklayınız

qBN2zq.png
Site TBM oranları oldukça yüksektir TBM oranları Bknz : Linke Tıklayınız

qBN2zq.png
Siteden link çıkışı ve tanıtım yazısı satılmamıştır. Siteyi alacak kişi yada firma ek gelir elde etmek isterse çok yüksek fiyatlarda tanıtım yazıları teklifleri gelmektedir.

LÜTFEN NOTLARI OKUYUNUZ

Not 1 İstanbul Beykent'te ikamet ediyorum. Niyeti ciddi olan arkadaşlar ile yüzyüze görüşüpte transfer işlemlerini gerçekleştirebiliriz. Olursa olur olmazsa 1 çay içeriz.

Not 2 6 yıldır bu forumdayız bir çok site satışı gerçekleştirdik. Referans Satışlarım Bknz Linke Tıklayınız bu sayede az çok kimin alıcı , kimin bakıcı olduğunu ayırt edebiliyoruz lütfen birbirimizin zamanını almayalım.

Not 3 Siteyi alacak kişiye bu gelirleri korumak ve arttırmak adına tüm bilgiler aktarılacaktır. 7/24 gerek Skype - gerek telefon ile iletişimde olacağız.

Not 4 Lütfen yorum yapmadan önce site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .

Not 5 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.

Not 6 LÜTFEN SİTENİN AYLIK GELİRİNİN 10-12 KATINA SİTE ALIRIM MANTIĞINDAKİ ARKADAŞLAR YAZMASIN BİRBİRİMİZİN ZAMANINI ALMAYALIM

-----------------------------------------------------------------------

Site için istenilen Fiyat 40.000 :tl dir.

Hızlı iletişim için Skype. Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.

Hızlı iletişim için Tel. 0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.

MULTİDİR.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri