Aylık 150 - 300 TL Kazanç Garantili Web Sitesi Satışı

O
  • Kullanıcı OzayAJANS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
O

OzayAJANS

Guest
Merhaba YTPara Üyeleri;

Başlıktada belirttiğimiz gibi aylık 150 - 300 TL kazanç. garantili siteler tasarlıyoruz. Dilediğiniz sektör dalı seçerek tr veya ingilizce bazlı web blogları lisanslı tema ve eklentiler kurup ilk aydan ihtibaren kazanç garantisi veriyoruz.

Paket içinde olan hizmetlerimiz;

Alan adı Tescili (com.net.org. gibi)
1 GB Hosting Sınırsız Özellik (Hostixo.com)
Full Wordpress Özelliştirilmiş Kurulum
Güvenlik DDos Saldırı Koruması
SEO Uyumlu Özel Blog Lisanslı Tema (DEMO)
Lisanslı SEO ve Gerekli Tüm Eklentiler
Siteye Özel Logolar
50 Adet Özgün Popüler Başlıklı 250 - 300 Kelimelik Sektöre Özel Makalaler
Tüm Arama Motorlarına Kayıt işlemleri
Adsense Hesabı ve Onayı
SSL Güvenlik Sertifikası 1 Yıl
7 / 24 1 Yıl Teknik Destek
Kazanç Arttırmak İçin Gerekli Tüm Bilgi Sunumu

1 Aylık Çalışma ve Kazanç Garantisinin Bedeli : 500 TL

Sipariş vermek veya ön görüşmek yapmak için

WhatsApp Hattı: +7 926 805 02 81

Ödeme: Enpara

Şimdiden hizmet alan müşterilerime hayırlı uğurlu bol kazançlar dilerim.

Ref çalışmamız olmadığı gibi bol bol referansımız mevcut tşk ederim ilginiz için iyi forumlar dilerim

bol bol referansınız nerede o halde hocam? bende yüklü çalışmak isterim ancak r10 veya başka sitelerdeki konularınız var mı? veya referanslarınız

Ben referansla bol çalışma da göremedim. Görebilen arkadaş var mı?

Bu konulara bol vaktiniz ve bilginiz yoksa sakın bulaşmayın garanti maranti bunlar boş vaadler emek verniz gerek hemde çok emek.

Boş iş havaya atacak paranız varsa yapın. Daha önce hep gördük sonu hüsran..

Referans gostermeden bu islere girismem ben hocam. Bi donem geldi wp robot kullanip spam yaptiranlar oldu bi donem geldi news kayitli site ayagina guzel vuranlar oldu. Kisacasi web sitesinde her ay 150 tl kazanc garantisini bana noter ile vereceksen eger ref aramam lakin veremiceksen ben almayim kalsin

daha önce yazmak istemedim,konu baltalıyor gibi olmayayım diye ama herkesin düşüncesi bu yönde yani ortada bi gerçek var...daha önce bu konudan ben dahil,biçogumuzun canı yandı.sonokey nickli şahsa 5ktl para verdim news site vericekti,uçtu gitti.kısa zaman önce kılıç nickli şahsa 1.5k tl para ödedim yine paraları aldı gitti.bunun gibi kimbilir nice örnekler gördük biçogumuz.yani siteleri kendin yapsan,hazır teslim edilecek halde satsan tamam ama bu şekilde bi işte müşteri bulman zor.ben konu başlıgını okudugumda hazır kazançlı,satlık site sanırım diye girdim ama olayın ne oldugunu görünce detaylara dahi bakmadan direkt çıktım konudan.

ayrıca;alım yapmak isteyen arkadaşlara dikkatli olmasını öneriyorum tekrar.sonra benim gibi gitti paralar diye üzülmeyin :)

not : yazdıklarım şahsa özel bişey degildir.yani konu sahibine degil,direkt konuya yönelik bi yorum benimki.

Güzel yorumlarınız için tşk ederim konuya referansları eklemedim cünkü cok emek hırsızı var calıp kopyalayıp bide kopyacılarla uğraşıyoruz. referans görmek isteyenler whatsapdan ulaşabilirsiniz rica ediyorum konuyu daha cok baltalamayın.

Çalacak olan kişi whatsapp'tan kopyalayamaz mı hocam? İlk defa böyle bir şey gördüm yanlış anlamayın baltalama değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri