Aylık 20 Liraya Twitter,Facebook,Youtube Popülaritemizi Arttırmak (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar daha önce biliyorsunuz bir konu açmıştım.Konu linki: http://www.ytpara.com/youtube-kazan...99-harcayabilecek-kisilere-ihtiyacim-var.html

Bu konuyu açtıktan sonra skype adresimi ekleyen arkadaşlardan bir kısmı ''neden 9.99$ gibi bir ücret ödememiz gerekiyor'' türü şeyler söylediler.Bunu söylemekte de %100 haklılar bende olsam sorardım.Gerçi ben neden ücretli olduğunu anlattım soran arkadaşlara ama hem bu sorulara somut bir örnek vermek açısından hem de sosyal medyada (en azından Twitter'da) etkili ve yüksek rakamlara hitap eden hesaplara sahip olmanıza yardımcı olmak açısından sizlere videolu bir anlatım gerçekleştirdim.Umarım işinize yarar biraz uzun bir video oldu ama eksik kalan bir şey olmasın istedim.Ve kusura bakmayın biraz hastayım o yüzden sesim biraz kısık çıktı. :)

Not: Arkadaşlar ben biraz uzun olarak anlattım ama 10 hesap için tüm işlemler maximum 1 saatinizi alır ve bu yöntemi düzenli olarak kullanırsanız 1 ay sonunda açtığınız tüm Twitter hesaplarında en az 15K takipçiye sahip olursunuz,bunu belirtmek istedim.Ayrıca açtığınız hesaplarla düzenli olarak ilgilenirseniz,düzenli olarak güzel tweetler atarsanız siz takip etmeden de sizi takip edenler olacaktır ve popülariteniz daha fazla artmış olacak.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=08CClOtDNLI

Videoda kullandığım Oto tık programının linki: GS Auto Clicker - Free download and software reviews - CNET Download.com

Geri dönüşün en yüksek oluğu saatler:
18.00-22.00 arası (Türk Hesaplar için)
05.00-9.00 arası (Yabancı Hesaplar için)

Takipçilerini çekmenizi önerdiğim Türk Twitter hesapları: Ekli dosyayı görüntüle 605

Takipçilerini çekmenizi önerdiğim Yabancı Twitter hesapları:
Ekli dosyayı görüntüle 606

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ile yaptığımız konuşmada kanalımızın kategorisine uygun hesapların takipçilerini takip ederek nokta atışı yapabileceğimizi söyledi.Bu şekilde hem daha kolay izlenim hem de daha kolay abone toplayabiliriz.O yüzden şu an aklıma gelen kategoriler ve uygun Twitter hesaplarının adreslerini ekliyorum arkadaşlar.

Vine Kanalları için:

Türk hesaplar için: VineDeposu,Eniyivayn,VineBestTurkey,
Yabancı hesaplar için: Vineapp,VineLoop,LetsVine,TheFunnyVine,DaGreatVine,BestVineHumor,vinehumor

Teknoloji kanalları için:

Türk:SamsungTurkiye,iphoneturkey,HurriyetTekno,
Yabancı:mashable,mashabletech,iPhone_News,iphoneinformers,SamsungMobile,SamsungMobileUS,

Not:Bu arada arkadaşlar benim PC'nin tarih ayarı geride o yüzden videoda saat tarih bölümünde 12:55 20.09.2013 yazıyor.Ona aldırış etmeyin. :)

az değil 40 dk

eve gidince izleyeyim

grubunuzlada ilgileniyorum

Müsait bir zamanda ben de izleyeceğim, abona olayım.

İzliyorum şu anda çok güzel anlatım yapmışsınız sadece youtube ile sınırlı değil yani.

Hocam bedava hesap yaparsak ne gibi -lerimiz var :)

Hocam bedava hesap yaparsak ne gibi -lerimiz var :)

Hocam Twitter'da biliyorsunuz günlük 1K kullanıcıyı takip etme limiti var ama bu işlem manuel olarak saatlerimizi alabiliyor.Chrome takip kodu ile yapılan takiplerde de hesaplar %90 askıya alınıyor.
Bu site bize kısaca ''ben senin için algoritmayı yazdım hem 1 2 dakikada 1K kullanıcıyı takip edeceksin hem de askıya alınmayacaksın bu işler için senden aylık 9.99$ istiyorum ama sen ben para vermek istemiyorum dersen o zaman sana 25 takip 50 takipten çıkarma limitini ücretsiz veriyorum.'' diyor. Yani Free hesaplarda günlük en fazla 25 takip 50 takipten çıkarma yapabilirsiniz bu site ile.

Hocam Twitter'da biliyorsunuz günlük 1K kullanıcıyı takip etme limiti var ama bu işlem manuel olarak saatlerimizi alabiliyor.Chrome takip kodu ile yapılan takiplerde de hesaplar %90 askıya alınıyor.
Bu site bize kısaca ''ben senin için algoritmayı yazdım hem 1 2 dakikada 1K kullanıcıyı takip edeceksin hem de askıya alınmayacaksın bu işler için senden aylık 9.99$ istiyorum ama sen ben para vermek istemiyorum dersen o zaman sana 25 takip 50 takipten çıkarma limitini ücretsiz veriyorum.'' diyor. Yani Free hesaplarda günlük en fazla 25 takip 50 takipten çıkarma yapabilirsiniz bu site ile.

Anladım hocam ellerine kollarına sağlık çok beğendim rehberi :)

denedim. süper bir konu olmus tebrik ederim.150 takipci aldım bu sayede

bu işlemleri yapan ücretsiz programlarda var şahsen kulllanıyorum ve şunu belirtmek isterimki ben 2007 yılından beri hesap kasıyorum hesap satıyorum bu işlemde askıya alınmayacak diye birşey yok yeni hesap açıp bu havuza soktuğunuzda eminimki direkt askıya alınırsınız bilginize.

güzel paylaşım eline sağlık. özelden bana yazarsan sevinirim

arkadaşlar tweet adder diye bir program var.o iyimi peki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri