Aylık $650 Gelirli 2 Yaşında Quiz Kanal Satılık

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl bir sporsa hocam bu son video yüklenme tarihi Aralık 2013 ve hala ayda 650 dolar kazandırıyor süper bişe :D hayırlı satışlar.

arkadaş da beklediğim gibi profilinden de belli r10 da yanlışlık olmuş sıkıntı görmedim ben kanalı alana da satana da hayırlı alışverişler..

Genç kardeşimiz neden bu kadar heyecanlı olduğunu pm ile ilettti ve bunu kimsenin bilmemesini özellikle söyledi. O yüzden detay veremeyeceğim. Heyecanını anlayışla karşılıyorum bizler de o yaşlarca aynı şeyleri düşünüyorduk. O yüzden herşey benim için problemsiz.

Arada sırada böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz. 500 farklı kişiyle alışveriş yapmış biri olarak, %100 müşteri memnuniyeti almak elbette zor, kendisinin canı sağolsun ne diyelim..

Gunluk kazanclarini cok merk ediyorum o kanalin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genç kardeşimiz neden bu kadar heyecanlı olduğunu pm ile ilettti ve bunu kimsenin bilmemesini özellikle söyledi. O yüzden detay veremeyeceğim. Heyecanını anlayışla karşılıyorum bizler de o yaşlarca aynı şeyleri düşünüyorduk. O yüzden herşey benim için problemsiz.

Arada sırada böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz. 500 farklı kişiyle alışveriş yapmış biri olarak, %100 müşteri memnuniyeti almak elbette zor, kendisinin canı sağolsun ne diyelim..

Hayırlı satışlar öncelikle.
Kanala bu kadar güveniyorsanız ve trak diye 7.5 kağıdı hesabınıza geçirecek kimse bulamazsanız alternatif bir satış olarak şunu deneyebilirsiniz hocam. Alan kişinin wm cüzdan no'sunu, banka hesap no'sunu vs... eskisiyle değiştirir kanalın hiçbir bilgisini de vermezsiniz. Alan kişi size güvenmek zorunda tabi. Her ay dediğiniz gibi tıkır tıkır yatar hesaba 1.5 kağıt. Ha oldu da yatmazsa alan kişinin kanala negatif etkisi olamayacağı için siz de kişinin zararını iade edersiniz.
Biliyorum hoşunuza gitmedi ama 10 saniye sonra yaşayacağımızın garantisi yok iken bu kadar taşoğlutaş kanal muamelesi gören kanala da böyle bir garanti yakışır kanaatimce.

Hayırlı satışlar öncelikle.
Kanala bu kadar güveniyorsanız ve trak diye 7.5 kağıdı hesabınıza geçirecek kimse bulamazsanız alternatif bir satış olarak şunu deneyebilirsiniz hocam. Alan kişinin wm cüzdan no'sunu, banka hesap no'sunu vs... eskisiyle değiştirir kanalın hiçbir bilgisini de vermezsiniz. Alan kişi size güvenmek zorunda tabi. Her ay dediğiniz gibi tıkır tıkır yatar hesaba 1.5 kağıt. Ha oldu da yatmazsa alan kişinin kanala negatif etkisi olamayacağı için siz de kişinin zararını iade edersiniz.
Biliyorum hoşunuza gitmedi ama 10 saniye sonra yaşayacağımızın garantisi yok iken bu kadar taşoğlutaş kanal muamelesi gören kanala da böyle bir garanti yakışır kanaatimce.

Kişi 7.5k hesabıma transfer etti.

Alan kişinin wm bilgisini ben değiştireceğim. Ola ki 5 ay boyunca bu kişi düzenli ödeme alamazsa ödediği miktarın kalanın iade edeceğim doğru anlamışım?

O zaman tüm riski ben üstlenmiş olurıum? İş değişir. Fakat söylediğiniz şey bir yere kadar mantıklı.

Bu şekilde bir satın alma gerçekleştirme isteyen olursa, 3 ay garanti veririm, sonraki 2 ayda kapanırsa geri ödeme yapmam.

Kanal ne kadar zamandır 650 dolar seviyesinde seyrediyor ? Düşüşe geçmiş mi ? Bunların bilgisi için gün gün kazanç istatistiklerini koyarsanız bilgi sahibi olabiliriz.

Kişi 7.5k hesabıma transfer etti.

Alan kişinin wm bilgisini ben değiştireceğim. Ola ki 5 ay boyunca bu kişi düzenli ödeme alamazsa ödediği miktarın kalanın iade edeceğim doğru anlamışım?

O zaman tüm riski ben üstlenmiş olurıum? İş değişir. Fakat söylediğiniz şey bir yere kadar mantıklı.

Bu şekilde bir satın alma gerçekleştirme isteyen olursa, 3 ay garanti veririm, sonraki 2 ayda kapanırsa geri ödeme yapmam.

Tam olarak buydu demek istediğim :)

Alan kişi kapanmama düşüncesiyle kanala bir fiyat ödeyecekse haliyle bu kapanmama düşüncesinin somutlaştırılması gerekiyor. Şuan sizin dediğiniz 3 ay garantisi cazip bence. Alan kişinin ihtimalleri şu şekilde oluyor;

İlk ay kapanırsa ödeme alamadığı için 7.500 iade,
İkinci ay kapanırsa 1.500 aldı, 6000 iade,
Üçüncü ay kapanırsa 3000 aldı, 4500 iade,

3. ödemeyi alan kanal sahibi 4.500 lira almış olacak ve devam eden aylar için doğacak risk,
3000 TL ya da 1500 TL olacak. Yani alan kişi bu şartlar altında maksimum 3 bin lirasını riske edecek.
Bir de işin diğer tarafı kar kısmına bakarsak 6.ay sonunda 1500 lira kar edecek ve şayet şansı yaver giderse bu şekilde gittiği yere kadar her ay güzel bir geliri olacak.
Kıssadan hisse;
Uzun vadeli yatırım sevenlerin düşünebileceği bir kanal.

Çok güzel bir satış konusu tebrik ederim öncelikle. Biraz daha az kazandırsaydı da daha ucuz olsaydı kanal alırdım belki. Alana hayırlı olsun.

Bu zamanda böyle güzel bir kanal ...başka bir proje için yoğunlaşmamış olsaydım alırdım.Hayırlı satışlar...

Kanal satılmıştır. İlginiz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri