Aylik 68 milyon arama hacimli kelime

• Kullanıcı GOKTURK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

GOKTURK

Yasaklanmış
Aylik 68 milyon arama hacmi olan 4 harfli kelime satiliyor....

Kelime ingilizcedir kelimenin üzerine kimse yogunlaşmamiştir...

Kelime :20 tl karşiliginda verilir..

valla tahmin ediyordum boyle bırseyın olucagını :D Hayırlı ısler ...

Benden size tavsiye satın almayın.Foruma yeni katılmış birisi güven teşkil etmiyor.Direk şu şu kelime satılır diye başlık açmış.Dikkatli olun

Aha yeni pazar:D
Direk satılmıs ama bence önce arama sonuclarının gösterilmesi lazımdı. Tam aramamı yoksa geniş aramamı yapıldıgının kanıtlı bir şekilde gösterilmesi lazımdı vs vs. Neyse nicomedya umarım pişman olmazsın:D

Aha yeni pazar:D
Direk satılmıs ama bence önce arama sonuclarının gösterilmesi lazımdı. Tam aramamı yoksa geniş aramamı yapıldıgının kanıtlı bir şekilde gösterilmesi lazımdı vs vs. Neyse nicomedya umarım pişman olmazsın:D

İlkten Kelimeyi Verdim SATEN Parayi Almadim..Parayi Yatirmasini Bekliyorum :)

Bidahaki Kelimelerde Görüşmek Üzere..

Not:Bidahaki kelime Satisinda Para İlk Alinacaktir.

kelimeyi önceden verdi kardeşim arama sonuçları hepsine bakıldı
ondan sonara şu an itabariyle ödemesi yapıldı.
haklısınız arkadaşlar dolandırıcılık çok oluyor dikkatlı olmamız lazım.

bu işte yeniyim bir şey anlamıyorum 4 harfli kelime satılır dedi ama hadi bakalım komik biraz sanki bana mı öyle geliyor

Sana Öyle Geliyor Dostum Biraz Kurcalarsan Öğrenebilirsin :)

suraya bak rezıllık bızım turk mılletının geldıgı son nokta rezalet be utanın be kardeş her kezın paraya ıhtıyacı var ama bu kadar kuculme

Bende İngilizce 9 harfli bir kelime buldum "tam arama" 37.200.000 "REKABET Düşük" bakalım yeniyim daha bu iste bir artış sağlıycak mı.

+16 içerikse bir gün geömeden monetization disable olur veya kanalına tamamen elveda dersin. Bu sebeple ggül gibi kanalları gitti milletin. Aman bulaşmayın. YT bu konuda İsmail Efendi hazretlerinden bile daha hassas (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri