arkadaslar adsense kazancindan devletin vergi kestigi basiniza hic geldi mi. aylık ne kadar kazanc hesabimiza yatarsa vergi kesilir . ne kadar kesinti yapilir. tecrubesi veya bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
devlet yuzde kac vergi kesiyor bilgin varmi . ben bir yil 15 bin kazanayim sonra 3 5 binini de devlete vereyim koyar adama
yuzde 25 cok be babacan.ozaman ben de paypal a yattimi para ufak ufak baska hesaplara atarim en azindan az vergi odemis oluruz . yoksa hic bi tadi kalmaz bu isin. keske gercekten iyi kazansak da vergi gozumuze gelmese
vallaha hocam biliyorum çok fazla evet haklısın bu konunu pek sallayan olacağını sanmıyorum kimse inanmıyor çünkü ama maliye bir gün onları iyi sallayacak bundan eminim![]()
siz ödüyorsunuz heralde. hep başkaları için konuştuğunuza göre.
2005 yılından beri internet üzerinden gelir elde ediyorum(Flycell zamanlarından beri bilen bilir) Aylık 10.000 dolar ortalama kazancım vardı. O günden bu zamana kadar hiçbir şekilde maliye hesaplarımı incelemeye almadı.
Vergi felan yok, vergi kaçıran adamlar parayı yurtdışına çıkartıyorlar bir şekilde ve yurtdışından geri getiriyorlar yasal yollarla yurtdışında kazandım diyorlar paraya ve bu paraya devlet bir şey yapamıyor bu da aynı mevzu. Adsenseden kazanılanların vergisi büyük ihtimalle irlanda'da google tarafından veriliyor ve türkiye'ye yollanıyor sonuç olarak biz bu parayı yurtdışında kazanmış oluyoruz. Youtube Türkiye'de kendi ofisini açmadığı sürece ki açmaz, vergi felan yok rahat olun.
Vergi felan yok, vergi kaçıran adamlar parayı yurtdışına çıkartıyorlar bir şekilde ve yurtdışından geri getiriyorlar yasal yollarla yurtdışında kazandım diyorlar paraya ve bu paraya devlet bir şey yapamıyor bu da aynı mevzu. Adsenseden kazanılanların vergisi büyük ihtimalle irlanda'da google tarafından veriliyor ve türkiye'ye yollanıyor sonuç olarak biz bu parayı yurtdışında kazanmış oluyoruz. Youtube Türkiye'de kendi ofisini açmadığı sürece ki açmaz, vergi felan yok rahat olun.
İnşallah dediğin gibidir zaten kazandığımız paranın helal olup olmadığı şüpheli, birde vergi kaçakçısı olmayalım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.