Aylık kazanc ne kadar olursa Vergi ödenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazlumty

Kayıtlı Üye
arkadaslar adsense kazancindan devletin vergi kestigi basiniza hic geldi mi. aylık ne kadar kazanc hesabimiza yatarsa vergi kesilir . ne kadar kesinti yapilir. tecrubesi veya bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler

Yıllık toplam 12.000 yi geçersen maliye kontrolüne takılırsın. Aylık düzenli ödeme alman lazım bunun için.

Ayrıca yüklü miktarlarda ödeme alan ve vergi ödemeyeceğini düşünen geçmişe yönelik çok yanılıyor.

Bundan atıyorum 2-3 sonra maliye arayıp şu yıllarda gelir elde etmişsiniz verginizi ödeyin dediklerinde bu yazdığımı hatırlasınlar...:)

Yok geçmişe yönelik vergi olmazmış yok bilmem ne ağzı olan yalan yanlış konuşuyor...

Adsense de vergilendirme saçmalıktan başka bir şey değil. Neyin vergisini ödeyecez :) O kadar uğraş, et bir de devlete vergi öde :D

Üstelik internet üzerinden kazandığın paralardan :cool:

Devlet geriden gelir, ağır işler bunu bilen bilir...

Geçmişe yönelik vergi borçları nasıl oluyor da bu olmayacak :D Güldürmeyin Allah aşkına...

Böyle düşünenler ancak kendisini kandırır. Geçmişe yönelik borçları her türlü cukkalar paraları devlet :D

Elde edilen her gelir nerden gelirse gelsin vergilendirilir.

Fakat kanunlarda bazı istisnai durumlar olabiliyor.

Buraya yazıyorum.

İnşAllah olmaz da .

Hepimiz günün birinde vergilendirecez tabi yıllık 12 bini geçenler.

Hem de geçmişe yönelik. Görecez....

devlet yuzde kac vergi kesiyor bilgin varmi . ben bir yil 15 bin kazanayim sonra 3 5 binini de devlete vereyim koyar adama

devlet yuzde kac vergi kesiyor bilgin varmi . ben bir yil 15 bin kazanayim sonra 3 5 binini de devlete vereyim koyar adama

Gelire göre değişiyor ortalama %25-%35 kesiyor.

Vallahi hocam böyle bir şey var tabi de maliye ne zaman dikkate alır tam olarak bilmiyorum incelemeye bir gün alacaktır zaten.

O yüzden 12.000 tl yi 2 adsense böl başın ağrımasın.

Çünkü bu kotayı geçenlerin bir gün elbet başını ağrıtacak maliye.

yuzde 25 cok be babacan.ozaman ben de paypal a yattimi para ufak ufak baska hesaplara atarim en azindan az vergi odemis oluruz . yoksa hic bi tadi kalmaz bu isin. keske gercekten iyi kazansak da vergi gozumuze gelmese

yuzde 25 cok be babacan.ozaman ben de paypal a yattimi para ufak ufak baska hesaplara atarim en azindan az vergi odemis oluruz . yoksa hic bi tadi kalmaz bu isin. keske gercekten iyi kazansak da vergi gozumuze gelmese

vallaha hocam biliyorum çok fazla evet haklısın bu konunu pek sallayan olacağını sanmıyorum kimse inanmıyor çünkü ama maliye bir gün onları iyi sallayacak bundan eminim :D

vallaha hocam biliyorum çok fazla evet haklısın bu konunu pek sallayan olacağını sanmıyorum kimse inanmıyor çünkü ama maliye bir gün onları iyi sallayacak bundan eminim :D

siz ödüyorsunuz heralde. hep başkaları için konuştuğunuza göre.

siz ödüyorsunuz heralde. hep başkaları için konuştuğunuza göre.

hocam ben öyle bir şey mi söyledim :)

Bazı gerçekler var bunları görmezden gelemezsin.

Saçma biliyorum adsenseden vergilendirme ama bunun da kontrolü er ya da geç yapılır.

2005 yılından beri internet üzerinden gelir elde ediyorum(Flycell zamanlarından beri bilen bilir) Aylık 10.000 dolar ortalama kazancım vardı. O günden bu zamana kadar hiçbir şekilde maliye hesaplarımı incelemeye almadı.

2005 yılından beri internet üzerinden gelir elde ediyorum(Flycell zamanlarından beri bilen bilir) Aylık 10.000 dolar ortalama kazancım vardı. O günden bu zamana kadar hiçbir şekilde maliye hesaplarımı incelemeye almadı.

hocam haklısın da inşAllah incelemeye uzun yıllar alınmaz hesaplar :)

Vergi felan yok, vergi kaçıran adamlar parayı yurtdışına çıkartıyorlar bir şekilde ve yurtdışından geri getiriyorlar yasal yollarla yurtdışında kazandım diyorlar paraya ve bu paraya devlet bir şey yapamıyor bu da aynı mevzu. Adsenseden kazanılanların vergisi büyük ihtimalle irlanda'da google tarafından veriliyor ve türkiye'ye yollanıyor sonuç olarak biz bu parayı yurtdışında kazanmış oluyoruz. Youtube Türkiye'de kendi ofisini açmadığı sürece ki açmaz, vergi felan yok rahat olun.

Vergi felan yok, vergi kaçıran adamlar parayı yurtdışına çıkartıyorlar bir şekilde ve yurtdışından geri getiriyorlar yasal yollarla yurtdışında kazandım diyorlar paraya ve bu paraya devlet bir şey yapamıyor bu da aynı mevzu. Adsenseden kazanılanların vergisi büyük ihtimalle irlanda'da google tarafından veriliyor ve türkiye'ye yollanıyor sonuç olarak biz bu parayı yurtdışında kazanmış oluyoruz. Youtube Türkiye'de kendi ofisini açmadığı sürece ki açmaz, vergi felan yok rahat olun.

Kesinti Ded,kler, Sey Vergi Olabilir Heralde İrlandada %5 - %10 Vergi ödeniyor o yüzden en az %10 kesiyorlar..

mantıklı

İnşallah dediğin gibidir zaten kazandığımız paranın helal olup olmadığı şüpheli, birde vergi kaçakçısı olmayalım.

İnşallah dediğin gibidir zaten kazandığımız paranın helal olup olmadığı şüpheli, birde vergi kaçakçısı olmayalım.

İsterseniz içinizi rahatlatmak için gidin vergi dairesine, vergimi ödemek istiyorum deyin daha önce bir arkadaş gitti vergi alamadılar ondan.

şuan bir yasa eksikliği var bu nedenle vergi ödemiyoruz.

ilerleyen yıllarda avrupa'da oldugu gibi bizdede gerekli düzenlemeler yapılır ve bizde düzenli öderiz. şuan herkes bu konudan huzursuz. birgün ceza gelirmi diye korkuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri