Aylık Net 250-300 $ Kazanç İçin '' Fusebux & Zapbux & Probux ''

aLiemRe

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar ,

Önceleri bu PTC sitelere dolandırıcı olarak bakardım pek itibar etmezdim lakin bu sitelerden para kazanmak mümkün ama öyle kendi capınızda tıklayarak malisef kazanamazsınız mutlaka yatırım yapmalısınız ki kazanın 3 adet güvenilir ptc sitesine üyeyim ve aylık düzenli olarak üçündende ortalama80-100 $ kadar kazanıyorum aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz arkadaşlar fazlada gözüm yok ve açıkcası fazla para kazanıp riske girip banlanmakta istemem malisef çok fazla ödemesi gelen arkadaşların banlandığıda oldu , bu iş tamamen şans ve risk faktörüne dayanıyor.

PTC sitelerinin çalışma mantığını az çok hepimiz biliyoruz reklamlara tıklayıp para kazanıyoruz ve referans kiralıyoruz.
Bu işte para kazanmak istiyorsanız yapmanız gerek ilk iş paypal hesabınızdan 20 $ siteye yükleyip 100 Referans almaktır 7 gün sonra tekrar 100 referans alabilirsiniz ve referans sayınız 200 olur.
Standart üyelikte 200 referans getirisi ortalama 50-55 $ dır.
40 $ referans kiralama bedeli 55 $ dolar kazanç = 15 $ karınız olur net olarak.

Lakin GOLD Üye olursanız bu rakamı ikiyle çarpabilirsiniz. GOLD üye olup 200 referansınız var ki bu 500 de olabilir net karınız 80 $ ile 110 $ arası olabilir .
Ben bu işi 3 farklı sitede aynı anda yaptığım için gelir seviyem şu an 250 $ ile 350 $ arasında değişmektedir aylık olarak örgenci olduğum için kiramı bu şekilde ödüyorum sanırım az çok herkes mantığı anladı ve kavradı.

Bu konuda 3 adet güvenilir site mevcuttur. Linkler aşağıda üye olup biraz sabredip para kazanabilirsiniz.

Probox – En sağlam sitedir.
Fusebox – Güvenilirdir.
Zapbux – Güvenilirdir.

Üye Olmak İçin Linkler ,
Arkadaşlar referans linkimden üye olmanız size bir şey kaybettirmez.

‘’Fusebox’’
Refli Link
Refsiz Link

‘’Zapbux’’
Refli Link
Refsiz Link

Tavsiyem ayda benim gibi 250-300 $ extra gelir elde etmek istiyen arkadaşlar üç siteyede aynı anda üye olmaları ve aynı anda yatırım yapıp kazanmaları yönündedir ama arzu ederseniz tek olarak Probux da deneme yapabilirsiniz.

Konuyla ilgili sorusu olan arkadaşlar PM atabilirler.

Seçim Sizin Karar Sizin Arkadaşlar Bol Kazançlar.

Bu sabah çektiğim para

LdZv7a.jpg

Son düzenleme:
probux ile 2 aydır uğraşıyorum ödeme alt limiti olan 5 doları bile tamamlayamadım.Düzenli olarak hergün tıklıyorum. tek başına bunlar boş işler. boşa zaman kaybı.

ben cok ugrastım ptc işi ile onbux incrasebux gibi sitelerde 700$ para kaybettim bi süre sonra ödeme yapmıolar ve batıp gidiolar... bi kaç kurus alcam die hırs yapıon gold oluon sonra görüon gününü...

ben cok ugrastım ptc işi ile onbux incrasebux gibi sitelerde 700$ para kaybettim bi süre sonra ödeme yapmıolar ve batıp gidiolar... bi kaç kurus alcam die hırs yapıon gold oluon sonra görüon gününü...

hocam probux 10 yıldır açık olan bir site ,

yani arkadaşlarım 150-200 $ çekiyor yoksa gelip burda önermezdim.

ama haklısınız bu tarz dolandırıcı site çok fazla

Youtube dan önce uğraşmıştım bux siteleri ile bir tanesinden aylık 15 dolar kazandım. 32 dolar yatırım yapmıştım yalnız. :D
En güveniliri ojooo ama ona bile yatırım yaparsan anca yatırdığını belki 3-5 dolar fazlasını kazanırsın. Ödeme de sıkıntı çıkarmaz. Ertesi gün paranı gönderir.(ödeme aldım ) Fakat kazanmak için iyi çalışan doğrudan referanslar bulmanız lazım. Kiralanan referanslar zaten bot, kendi kirasını anca çıkarıyor.
Tavsiyem alayından uzak durmanız.Bu tür sitelerin zamanımızı almaktan başka bir işe yaradığını sanmıyorum. saygılarımla...

forum boş bilgi dolu başka bişi yok birisi çıkar mega holding de saçmalar birisi vırt der birisi zırt der birisi alt üyen varsa kazanırsın gibi boş yorum yapar. aga bilmiyosan yorum yapma işte. birisi xx dolar yatırdım kar edemedim der. boş boş konuşmaktan başka ne halt edersiniz ki bana onu deyin hele. standart üyelikle 2 ay uğraştım bişi kazanmadım diyo kazanmasını bilmessen kazanamassın tabi.

yt'nin önünden geçebilcek kadar bile fazla kazanç sağlamaz ama yukarda boş laf edenler gibi de zarar ettirmez burda ben probux için söylüyorum diğer siteler için degil. konu benim konum degil ama boş konuşacak varsa gelsin konussun laf yetiştirrim her türlü.

PTC sitelerinden kazanç sağlamak zordur. Zamanınızı çok fazla harcamalısınız.

forum boş bilgi dolu başka bişi yok birisi çıkar mega holding de saçmalar birisi vırt der birisi zırt der birisi alt üyen varsa kazanırsın gibi boş yorum yapar. aga bilmiyosan yorum yapma işte. birisi xx dolar yatırdım kar edemedim der. boş boş konuşmaktan başka ne halt edersiniz ki bana onu deyin hele. standart üyelikle 2 ay uğraştım bişi kazanmadım diyo kazanmasını bilmessen kazanamassın tabi.

yt'nin önünden geçebilcek kadar bile fazla kazanç sağlamaz ama yukarda boş laf edenler gibi de zarar ettirmez burda ben probux için söylüyorum diğer siteler için degil. konu benim konum degil ama boş konuşacak varsa gelsin konussun laf yetiştirrim her türlü.

Sonunda anlıyan birisi çıktı hocam ,
Probux candır değerini bilmek lazım hatta nimet ))
Telifsiz dertsiz tasasız kazanç.

arkadaşlar 1-2 güne aldığım ödemeleri paylaşıcam burada.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri