Aylık Net 250-300 $ Kazanç İçin '' Fusebux & Zapbux & Probux ''

arkadaşlar probux henüz bikaç yıllık bir site ve ben 100 dolar yatırımla başladım 4 ay oldu bugüne kadar çektğim para 200 dolar civarı bu aydan sonra da aylık 100 dolar para bırakır gayet de sağlamdır kendisi lakin ilk 2 ay para beklemeyceksiniz ve yatırım şart

youtube varken bu tip kazanc yöntemlerine yönelmek bir yana düşünmek bile ahmaklıktır :)

Zamanında ben de uğraşmıştım. Pek getirisi olmadı. Zaman kaybı.

baya uğraşmıştım hatta mailimde özel klasör açtırmıydım pct siteleri diye ama en fazla 5 dolar kazanmıştım 2010 2011 de falan uğraşmıştım.

bence bununla uğraşacağınıza özgün içerik yaratın daha iyi :)

baya uğraşmıştım hatta mailimde özel klasör açtırmıydım pct siteleri diye ama en fazla 5 dolar kazanmıştım 2010 2011 de falan uğraşmıştım.

bence bununla uğraşacağınıza özgün içerik yaratın daha iyi :)
Bende pct kullanmadim ama turbobitten 6ayda 10 dolar kazandim 4-5 dosya atmistim 10dilar alinca internetten para kazanmaya arastirayim derken 22ocakta serkan abinin videosunu gördüm adsensemi direk o gün acmistim :)
Yumi hocam stajdamisiniz hic göremiyorum forumda:)

Bende pct kullanmadim ama turbobitten 6ayda 10 dolar kazandim 4-5 dosya atmistim 10dilar alinca internetten para kazanmaya arastirayim derken 22ocakta serkan abinin videosunu gördüm adsensemi direk o gün acmistim :)
Yumi hocam stajdamisiniz hic göremiyorum forumda:)

yok stajı kasım yada aralıkta yapıcam online takılıyorum genelde ama sessiz :)

bu sabah çektiğim para arkadaşkar
allah bereket versin aza kanaat etmiyen cogu bulamaz.

aynı sekilde zapbux dan paramı cektim.

LdZv7a.jpg

ptc lerde 1 yılda kazandığımı burada 1 ayda aldım gerisini sen düşün kardeşim :)

keşke diyorum o videoya yani serkan hocamın videosuna rastladığımın 1 sene öncesinde görseydim ..hatta videoya bile başka bir ptc sitesinde rastladım hayatımın dönüm noktası oldu.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri