Aynı Adrese 2 Pin Tek Ayda? Mümkünmüdür?

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ubus56

Kayıtlı Üye
1 Ay İçinde Aynı Adrese Farklı 2 Adsense Pini Alınıyormuş:) (birebir aynısı değil tabi değişik yazın adresleri)
örnek:
1.pin= a mahallesi b caddesi no:28 kat:3 Ahmet Sezer
2.pin= b caddesi a mahallesi no:28 kat:3 Ahmetcan Sezar
3.pin= a mahallesi b caddesi no:28 kat:1 Ahmet Sezgin
4.pin= b caddesi a mahallesi no:28 kat:5 Mehmet Sezgin
(isimleri ailenizdeki bireylerin ismini girebilrisiniz. )
( bu şekilde bi adrese 10-20 kez pin almıştırım. fakat sorum 1 ay içinde aynı adrese 2 pin almakla ilgiliydi. oda çözüldü)

mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler

Son düzenleme:
Adreste küçük bir değişiklik yap problem olmaz

Adreste küçük bir değişiklik yap problem olmaz

bu cevap böyle yazın ortasında buz gibi suyun altına girmiş gibi hissettirdi beni :) eş dost hepsinin adresine açmıstım 2.cileri açayım :p teşekkürler

birisinde ytpara mahallesi yazdıysan diğerinde ytpara mah. yaz mh yaz caddesi yerine cad yaz cd vs vs tamamdır

birisinde ytpara mahallesi yazdıysan diğerinde ytpara mah. yaz mh yaz caddesi yerine cad yaz cd vs vs tamamdır

o konuda sıkıntı yok hocam :) aynı adrese defalarca aldım pin :) fakat aynı ay içinde almak nasip olmadı hiç yani hiç denemedim

hocam 2014 yılında mayıs ayında hem kendi adıma açtığım hem annem adına açtığım adsensenin pini aynı gün yola çıktı ikisi aynı anda geldi 1-2 ay sonraydı tarihi tam hatırlamıyom

farkli isimlere acilmissa ayni adrese 5 tanede istesen gelir tam tersi ayni isme farkli adreslere ise yine gelir iksinden birini hesaplarda degistirmen lazim ufakta olsa

Hocalarım Pin i Ödeme Eşiğini Geçince mi İsteyebiliyoruz

Aynı adres konusunda ben ufak değişiklikler yaparak birkaç hesap açtım sorun olmadı.

Konu dağılmasın ama aynı numaradan 2 adsense başvurusu yaptım yanlışlıkla. Biri onaylandı diğerinden haberim yok. Aynı numara ile 2 adsense sıkıntı olur mu bilen var mı ?

Aynı adres konusunda ben ufak değişiklikler yaparak birkaç hesap açtım sorun olmadı.

Konu dağılmasın ama aynı numaradan 2 adsense başvurusu yaptım yanlışlıkla. Biri onaylandı diğerinden haberim yok. Aynı numara ile 2 adsense sıkıntı olur mu bilen var mı ?

son 2 gün içinde yaptıysanız onaylanmıyor hocam. yani son 2 gündür sorun var normalde onaylaır ama. bende birçok numarayı 2.kez kullandım

Ayni isim soyisim ama farkli adres bu sorun olurmu ?

adresi aynı yaz sonuna
1. pinde tek nokta
2. pinde ünlem
3. pinde 2 nokta
4. pindinde ahmet se adın ahmett yap
uzar gider böyle bi sorunda olmaz hacı abi :D

adresi aynı yaz sonuna

1. pinde tek nokta

2. pinde ünlem

3. pinde 2 nokta

4. pindinde ahmet se adın ahmett yap

uzar gider böyle bi sorunda olmaz hacı abi :D

[emoji13][emoji13][emoji13] aynı adrese pin almak kolay haci abi mesele aynı ay içinde farklı adsenselerin pinini almak [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

[emoji13][emoji13][emoji13] aynı adrese pin almak kolay haci abi mesele aynı ay içinde farklı adsenselerin pinini almak [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

taam gene aynısını yap tecrübe etmedim ama eden birini biliyorum adam 5 tane aynı aldı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri