Aynı Ağda Bulunan Bilgisayarlar Arası Bağlantı

• Kullanıcı by_tmrci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aynı bina içerisinde ve aynı modemden internete bağlanan 3-4 pcmiz var. Ben bunlar arası iletişim kurmak istiyorum. Direk masaüstü erişim istiyorum eskiden radmin falan vardı onla yapardık ama yıl oldu 2015 daha kolay bi yolu varsa paylaşırsanız sevinirim..

Ya da yine en iyisi radmin mi hala

sedat abı bır vıdeo atmıstı bana unuttum sımdı dosya paylasımı yapabılıyordun dosya ızınlerı verıp youtube bak ıstersen bulursun aynı olayı vds yapıyorum ben

aslinda vds baglantisi yapar gibi baglansak stabil bi baglanti saglamis olur muyuz acaba.... soyle ki agdaki diger pc 192.168.1.134 te bulunuyor . bu sekilde ayarlasak vds ye girdigimiz gibi acaba bu 192.168.1.134 gunden gune degisiklik yapar mi sabit mi o pc ye ait o adres.eger deger sabitse ve de hizli bi baglanti olursa gayet iyi olabilir aslinda.

ama tecrubeli arkadaslardan da tavsiye bekliyoruz

mobilden yazilmistir...

okulda hocanın kullandığı var adına yarın bakıp atarım sana anlık temas olmadan vsde ne yaptığını vs izliyebiliyosun kontrol edebiliyosun

ammy de var ücretsiz

bu baya hoşuma gitti hocam pc yeniden başlasa bile izin sıkıntısı da yok ve direk başlıyor program ve direk girebiliyorum pc ye...

daha alternatifleri olan varsa alabilirmiyim arkadaşlar.

yalnız ammmy de işte free kullanım için 15 saat sınır var o kötü ondan dolayı bunu kullanamayız
Yazılım aylık 15 saatin üzerinde kullanılılırsa olası erişim sınırlamaları. Sınırlama koşulu, kullanıcıya önceden bildirilmeden değiştirilebilir.

---------- Spam Engelliyici 23.10.2015 00:55 ---------- Önceki Mesaj 22.10.2015 23:06 ----------

[/COLOR [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam varsa bi olay yardımcı olursan sevinirim... [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Son düzenleme:
Netsupport u bi arastir bizim okulda kullsniyorlar

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hala makul bi cozum bulamadik arkadaslar internet baglantisi olmasa bile ayni agda oldugumuz icin erisim sikintisi cikarmayan bi program lazim

mobilden yazilmistir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri