Aynı anda 2 kişiyi birden idare eden kıza unutlmayacak ders

İzmir'in adamları da meşhurdur bu lavuklar henüz rastlamamış anlaşılan, ama bi gün denk gelir elbet. ;)

Hepiniz şiddetci kesilmişiniz gidin kızı bulunda
gc3b4l1.png

verin bari delikanlı arkadaşlar :D

cevaplara cevap vermiyorum konu son mesajımdır kolay gele :)

3 yıllık sevgilim var, böyle bir şey asla olmaz da diyelim oldu gidip döveyim mi kızı yani? Ayrılırım, hakkımı helal etmem. Dövmek elime ne geçirecek beni karaktersiz bir pislik yapmak dışında?

Dayakla çözülcek bi sorun değil yüzüne tükür onun acısını ona yeter.Gelip tokat atmak yakışmaz bize.

Artık tek eşlilik tarih oluyor en iyisi hiç evlenmemek ya da popüler kültüre ayak uyduracaksın. Amerika'da şuan çekirdek aileden tek ebeveyli aile yapısına geçildi Türkiye'de de boşanma oranları çok artıyor. Facebook çıktıktan sonra boşanmalar arttı.:)

Yorumumu beğenmediysen cevap yazmak zorunda değilsin. Hadi diyelim yanlış birşeyler gördün orda buton var şikayet et. Onudamı yapmadın rahatsız mı oldun o zaman mesaj at deki fikirlerimiz uyuşmuyo rahatsız oldum kaldır veya değiştir . Ama sen kimsinde bana böyle ileri geri argo konuşuyosun. Sen kendini ne zannediyonda etiket yapıyosun etiket yapacak delikanlı adam bana mesaj dan yazardı kim kime etiket kim kime delik açıyo görürdük bilader. Senin fikrin sana benim fikrim bana özeldir.Bizimde var anamız bacımız bizde biliyoruz bildiklerini.Allah var bende senin gibi olsun istiyorum ama gerçekler bunlar işte. Ben genelleme yaparken en başına yazdım yanlış anlamayın ama olay buraya gidiyor manasında. Sen gelipte burda bana böyle argo küfür konuşamazsın. Benim bulduğum para dan sanane paramı konuşturuyo beni bunu mu demek istiyon amacın ne yani ben evlilik için gerekli paradan bahsediyorum? Yorumunu düzelt. uzatmayalım.
edit:bütün geçmişine baktım foruma bir tane faydalı konun yok boş adam bilseydim cevap bile yazmazdım.

Ust kisimda yazdiklarini okumadam ama en son cumle dikkatimi cekti. Burada kime nasil faydam dokunacagini sanami sorucam bilader??? Gecmisime baktiysan kimseden medet ummadan tek basima sadece konu okudugumu insan gibi yorumlar yaptigimi cinsiyet irk ayrimi yapmadan adam gibi takildigimida gormussundur. Hayirdir beni isemi aicaksinda gecmisimi arastiriyorsun. Ben 2 yildir burdayim forumda tanidigim iletisim icinde olugum insan sayisi bir elin parmagini gecmez. Kimseden bir fayda beklemem kimseyede faydam dokunmak zorunda degil. Ki faydam dokunan insanlarida senin bilmen gerekli degil.

Mobil!!!

Al işde kızın hayatı bitti . Kimse evlenmez bunla , hadi evlendi diyelim yarın öbürgün çocugu bu videoyu izlicek o zaman ne olucak yine aile içi sıkıntı çıkıcak. Yazık

Kim haklıdır, kim haksızdır vs. tartışmasına girmeden iki satır da ben yazayım bari. Mekan öğrenci evi, tüplü 37 ekran televizyon, yerde oturan elemanlar ve yerdeki birbirinden alakasız iki parça halı... Elemanlar üniversite öğrencileri, muhtelemen beyaz gözlüklü olan çocuk üniversitedeki sevgili, kıza tokat atan çocuk da memleketteki sevgili. At fava bekle, kesin budur mevzu

Az bile yapmışlar ben olsan o kızı ağzı yüzü kan içinde bırakırdım hatta komalık yapardım ki ibreti alem ders alsın...

Az bile yapmışlar ben olsan o kızı ağzı yüzü kan içinde bırakırdım hatta komalık yapardım ki ibreti alem ders alsın...
Doğru mu? Bir kadına böyle davranmak? Belki yanlış bir şey yapıyor ama dayakla bir yere varılmaz. Yollarını ayırırsın olur biter

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahaha herkes insancıl kesilmiş başımıza, vurulur mu falan filan :D umarım bi gün sevgiliniz veya eşiniz sizi aldatmaz da bu duruma düşmezsiniz burada kızı savunanlar yarın bi gün aynısı başına gelirse çıkarır silahı vurur gelmiş hümanist davranıyor :D

gençler kurtlar vadisi ve benzeri tarzı dizileri izlemeyi bırakın. karşıdaki bayan ne olursa olsun bayana el kalkmaz. efendiliğiniz nerede kaldı? neyse umarım yaşlarınız ufaktır da ondan böyle diyorsunuzdur akıllanırsınız

Aldatılsanız bile, tokat atarak haklı olduğunuzu savunamazsınız.
Şiddete karşıyız gençler...

olay ne varoşluk, ne eğitim ne de cehalet ile alakalıdır tamamen kötü insanlar içerir. bir insan başka birini aldatmayı hak görüyorsa kötüdür. bir insan başka bir insanı oyunla kandırıp özel hayatına dair bir olayı ifşa ediyorsa kötüdür. bir insan kendinden fiziken güçsüz birine şiddet uyguluyorsa o insan kötüdür. bir insan bu olayların olacağını bilerek kayda alıp yüzbinlerce insana paylaşîyorsa o insan kötüdür. bu olaylara pasif kalan insanlar kötüdür. kusura bakılmasın ancak oradaki herkes kötü ya da korkak insandır.

cehalet bilmezlikten gelir. varoşluk yaşadığı sosyolojik alandan gelir. yani hepsi için bir bahane bulunabilir ancak "kötü insan olmak" bunun hiç bir bahanesi yoktur!

skyisfreedom

Son düzenleme:
Çocuk niye tokat atmış !!!!!! Uyuz oldum ayıp be ayıp!! Ben olsam uçan tekmeyi suratına atardım onu haketti

Şiddete karşıyım AMA orda bir ama var
Kızın 2 sini birden idare ettiğini düşünen iki kişi bir şekilde bunu öğrenmişler
Birde şöyle düşünmek lazım bu 2 erkek durumu kavrıyamayıp içlerinden biri cezaevine diğeri mezara gidecek bir hikayenin içinede girebilirlerdi..
Şöyle düşündüm 2 erkeği idare eden bu kıza içlerinden biriyle görüştüğü sırada 2. erkek aşk mesajı atsaydı kız beni rahatsız ediyor diyip 2 erkeği birbirine düşürseydi ne olcaktı.. Tokat belki bütün bunları engelledi..

Ne olursa olsun durum tokat atmayı gerektirmezdi. Erkek adam şiddet değil yaptığına karşılık bırakıp gitmesi gerekirdi.
Tabi ki bu yaptığı sapıklığı yüzüne karşı söyleyerek. Sonra o düşünsün. Allah katında çeksin günahını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri