Aynı ay içinde Adsenseden Partnere, Partnerden Adsenseye...

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Bu ay bir tane kanalımda çok çarpık ilişkiler yaşıyorum arkadaşlar..

Aşama 1: Şimdi Kanalım adsenseye bağlı idi, 13'üne kadar xxx bir meblağ bir birikim söz konusuydu. 13 ünde 1 adet dünya engeli yedim, kanalın abonesi ve izlenimi çok olduğu için Ayın 14 ünde riske girip para kazanmaların kapanma ihtimalini göze alamadım ve Forela adlı networke geçtim.

Soru 1: Bu adsensede 13 üne kadar biriken para çöp mü oldu şimdi? Kesinleşme ihtimali var mı?

Aşama 2: Forela networkden dashboard bilgilerimi alamadım, daha doğrusu aldım ama dashboarda girilmiyor, ''invalid login, please try again'' uyarısı alıyorum. Ama bu dashboard için aldığım bilgilerle creativenin dashboardına login olabiliyorum saçmalığa bakın :) Bu birşeyi değiştirir mi tabi ki değiştirmez çünkü orada revenue 0 ve partner başka partner. Buradaki alt bayisinden bilgi almak istedim bilgi alamadım, kendisinin networkünde olmadığı için yardımcı olamazlarmış, ya da olmak isteselerde kendi networklerinde olmadıkları için müdahale edemezlermiş şimdi günahlarınıda almayayım neyse.. Forelanın kendi iletişim kaynaklarını kullanıp iletişime geçmeye çalıştım ama 2 gün geçti bir cevap yok!

Şimdi ben bugün yarın bu networkden çıkma isteği göndermeyi düşünüyorum..

Soru 2: Ben bu networkden çıktığımda kanal yine o adsenseye dönecek, adsenseye döndüğümde 1 i ila 13 ü arasında kazandığım paranın kesinleşme ihtimali nedir?

Yani uzun lafın kısası 2 konuda 2 soruda aynı ana konuyu kapsıyor ama gidiş yolları farklı: 1i ila 13 ü arasında ki para her halukarda çöp mü oldu? Almak için ne yapılması gerek?

Aynı zamanda şu dashboard hakkında bana yardımcı olacak çıkarını düşünmeyen yardımcı bir vatandaş var mı?

EK SORU: 1 Adet dünya engeli para kazanmaların kapanmasına ne derece etkili?
EK SORU 2: Bu alınan dünya engeli partnerden adsenseye döndüğümde hala geçerli olacak mı yoksa yok hükmünde mi?

Arada kaynadı sanırım, mutlaka bu tarz birşey başına gelmiş olan arkadaşlar vardır, tecrübelerinizi paylaşsanız?

Aşama 1: Adsense bağlıyken ne kadar kazandıysan o Adsense de kalır. Kısacası Adsense yansıyan adsense de kalır.
Partnere aktardığın gün kanalın geçtiği gün partnerde yansımaya başlar.

Soru 2: Çıkma ihtimalin var mı bilmiyorum çıkarsan zaten ödemeni partnerden alırsın kanal bağlı olur mu olmaz mı ayrıldığında bilmiyorum. Bağlı ise o günden itibaren yansıyan tüm günlerin parasını alırsın.

EK SORU: 1 adetten sorun olmaz sanmıyorum en azından bende olmuyor.
EK SORU 2: Kanalın geçmişi kolay kolay değişmez neyse odur.

Aşama 1: Adsense bağlıyken ne kadar kazandıysan o Adsense de kalır. Kısacası Adsense yansıyan adsense de kalır.
Partnere aktardığın gün kanalın geçtiği gün partnerde yansımaya başlar.

Soru 2: Çıkma ihtimalin var mı bilmiyorum çıkarsan zaten ödemeni partnerden alırsın kanal bağlı olur mu olmaz mı ayrıldığında bilmiyorum. Bağlı ise o günden itibaren yansıyan tüm günlerin parasını alırsın.

EK SORU: 1 adetten sorun olmaz sanmıyorum en azından bende olmuyor.
EK SORU 2: Kanalın geçmişi kolay kolay değişmez neyse odur.

Hay sen çok yaşa be hocam, yalnız bu aşama 1 den eminmisiniz? Tam olarak hatırlamıyorum (hatırlamadığım için bu soruyu yönelttim) ama böyle birşey geçen ayda olmuştu ve o kesinleşmedi sanırım.. Bir yerdede adsenseden partnere geçtiğimizde o ay adsenseden kazandığınız para kesinleşmiyor diyede okudum diye hatırlıyorum. Tabi bunların hiçbiri kesin değil ben böyle hatırlıyorum sadece

@YtKoRaY @mNote @Incubus arkadaşlar sizin bir bilginiz, tecrübeniz var mı bu konuda acaba? Duruma göre partnerden çıkışımı isteyeceğim

Hay sen çok yaşa be hocam, yalnız bu aşama 1 den eminmisiniz? Tam olarak hatırlamıyorum (hatırlamadığım için bu soruyu yönelttim) ama böyle birşey geçen ayda olmuştu ve o kesinleşmedi sanırım.. Bir yerdede adsenseden partnere geçtiğimizde o ay adsenseden kazandığınız para kesinleşmiyor diyede okudum diye hatırlıyorum. Tabi bunların hiçbiri kesin değil ben böyle hatırlıyorum sadece

Benim bildiğim bağlı olduğu güne kadar Adsense yansıyan adsense de kesinleşir.

Şu konuda ciddi anlamda bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirme yapabilir mi lütfen?

2 soruda aynı kapıya çıkıyor sizinde dediğiniz gibi partnerden tekrar çıkarsanız ne olur bilemiycem ama çıkmanızı taviye etmem düzelir o girersinizi dashboarda eninde sonunda.
İlk 13 günlük kazanç hakkında konusacak olursak mart ayının 28 inde bir adsensemin para kazanması gitti kanalların para kazanmasını açtım ama 29 unda hepsi ile farklı partnerlere giriş yaptım bu ay kesinleşmede de özelikle o adsenseye baktım %16 kesinti oranıyla adsensede kesinleşti ilk 28 günlük kazanç yani sonuç olarak sizin ilk 13 günde her türlü adsensenizde kesinleşir :)

2 soruda aynı kapıya çıkıyor sizinde dediğiniz gibi partnerden tekrar çıkarsanız ne olur bilemiycem ama çıkmanızı taviye etmem düzelir o girersinizi dashboarda eninde sonunda.
İlk 13 günlük kazanç hakkında konusacak olursak mart ayının 28 inde bir adsensemin para kazanması gitti kanalların para kazanmasını açtım ama 29 unda hepsi ile farklı partnerlere giriş yaptım bu ay kesinleşmede de özelikle o adsenseye baktım %16 kesinti oranıyla adsensede kesinleşti ilk 28 günlük kazanç yani sonuç olarak sizin ilk 13 günde her türlü adsensenizde kesinleşir :)

Forelanın ücretlerin ödenmesi konusunda vs diğer partnerlere göre daha iyi olduğunu biliyorum ama çıkmak zorunda kalacakmışım gibi geliyor, 14 ünden beri dashboardıma ulaşamıyorum Forelaya bir adet 15 inde bir adette 17 sinde mail attım sitelerinden, 48 saat içinde dönülüyor yazıyor mail atarken ama ne hikmetse daha 15 indeki mailime dönülmedi. Analyticede yansıdı zaten bi miktar para, tavsiyenize uyup direk çöp etmeyeyim bari o parayı, bekleyeyim bir kaç gün daha

Adsense konusunda ise 2 kişininde aynı doğrultuda cevap vermesi bi nevi umutlandırdı beni. umarım dediğiniz gibi olur :)

Teşekkür ediyorum

Aweye bağlı bir kanalım var.Hiti az.Ay sonunda aweden ayrılsam, adsenseye bağlarsam içinde biriken parayı adsenseden alabilirmiyim ?

forela yanlıs biliyorda olabilirim ama freedomla birleşecek bu aralar onla ilgileniyor olabilirler :)o yüzden biraz geç ilgileniyor olabilirler.
Not:Bilgiden tam emin değilim ama bi yerde böyle birşey okumustum yabancı forumlarda 2 hafta kadar önce.

bildğim adsenseye yansıyan ücretler eşik değerin altındaysa birikir değilse ödenir Ama partnere geçmiş sonra çıkmış birinin düşüncesini tecrübesini öğrenmek lazım

forela yanlıs biliyorda olabilirim ama freedomla birleşecek bu aralar onla ilgileniyor olabilirler :)o yüzden biraz geç ilgileniyor olabilirler.
Not:Bilgiden tam emin değilim ama bi yerde böyle birşey okumustum yabancı forumlarda 2 hafta kadar önce.

Hadi ya, Freedom partner daveti yollamıştı banada reddettim buna geçmiştim. Umarım birleşmezler yav, freedom kullanıp kullanıp atıyor adamları partnerden :)

@emp hayır alamazsın, partnerden adsenseye geçersen biriken paranı partnerden almalısın oda eşiği geçtiysen, mesela awede 145 dolar olmadan çıkarsan paranı partnerdende alamazsın.

Bizim bahsettiğimiz tam tersi bir olay :)

Hadi ya, Freedom partner daveti yollamıştı banada reddettim buna geçmiştim. Umarım birleşmezler yav, freedom kullanıp kullanıp atıyor adamları partnerden :)
@emp hayır alamazsın, partnerden adsenseye geçersen biriken paranı partnerden almalısın oda eşiği geçtiysen, mesela awede 145 dolar olmadan çıkarsan paranı partnerdende alamazsın.

Bizim bahsettiğimiz tam tersi bir olay :)

Teşekkürler hocam cevap için.Yeni konu açmamak için buradan sordum bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri