aynı ev içine 2 farklı internet ?

prens

Kayıtlı Üye
ARkadaşlar biz 3 kiş aynı evde kalıyoruzda.ben onlardan bağımsız yalın internet almak istiyorum acaba öyle bi imkanım varmı ? arkadşaın üzerine internet var bende aynı şekilde yalın net almak istiyorum acaba bunu yapabilir miyim ?

acaba cevabını blen yok mu arkadaşlar ? tek hat üzerinden 2 internet bağlantısı kurulabilir mi ?

1 kişi 1 ewe isterse 20 tane ayrı ayrı hat alabilir sıkıntı yok şekil z de görüldüğü gibi ;)

1 kişi 1 ewe isterse 20 tane ayrı ayrı hat alabilir sıkıntı yok şekil z de görüldüğü gibi ;)

ayrı hat derken yani yeni bi telefon hattı çekilip hem telefona hemde internetemi para ödeyeceğim ? sadece internet olsa olmaz mı ?

gider kendi adına veya başkasının adına yeni başvuru yaparsın bina dolabından senin eve yeni hat çekerler bağlarlar sorun olmaz istediğin kadar bağlatabilirsin

Sağolun arkadaşlar sanırım olumlu cevaplar verdi herkes bu demek oluyor ki bağlatabiliyorum :D

evet kendim ttnet kullanırken uydunet bağlattırdım 1 ay felan ikisini birden kullanmıştım sıkıntı olmadı gelip bağladılar

çok teşekkürler bu iyi bi haber oldu benim için :) ilgili arkadaşlar için konu açık kalabilir fakat eğer uygunsa kitleyebilirsiniz.Hayırlı günler hepinize :)

benim bildiğim her tel hattı için bir adet adsl port atıyorlar.Hatta ttnet kullanırken superonline'a geçmek istersen bile önce ttnetin o portu boşaltması gerekir.

benim bildiğim her tel hattı için bir adet adsl port atıyorlar.Hatta ttnet kullanırken superonline'a geçmek istersen bile önce ttnetin o portu boşaltması gerekir.

alan arkadaşalr yorum yapmış zaen konuya hocam.aldığını garantiliyor yani kısaca :)

Yalin internet Alirsan tabiki olur +15 tl aliyolar yalin icin

Yalin internet : telefona bagli olmadan internet

yalınlar hariç her int baglantısı için ayrı telefon numarasıda baglatman lazım diye biliyorum.

Yalin internet Alirsan tabiki olur +15 tl aliyolar yalin icin

Yalin internet : telefona bagli olmadan internet

yalın net zaten arkadaşın üstüne var.ben kendi üstüme aynı hattan başka net yada yalın net v.s almak istiyorum işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri