Aynı ınternet aynı pc 2 farlı adsense?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar aynı ınternet ve aynı pc den 2 farklı adsense kontrol edıyorum.
gecen basıma gelen bır olayı anlatım,spamdan 1 kac kanalım kapandı ve bu dıger adsensede bulunan kanallarımada yansımıs sanırım.veya youtube bu kapatma işini sonucta botlarla yaptıgı ıcın benım gıbı cogu kısının kanallarını kapatmıstır dıye dusunuyorum,
sorum şu ki;
aynı modemden 2 farklı adsense yonetmek ve bu pcden youtube gırmek sızce sakıncalımı?
veya farklı bır pc mı alsam dıger adsense ıcın?(ama yıne aynı ınternet saglayıcıyı kullanmam gerekıcek)

not:bı tıp sorular cok soruldu zamanında ama bır yere varılmadı,kımısı sakıncası yok kımısıde sakat dıyor.belkı bu zaman zafında tecrube ettıgımız seyler vardır dıye bu konuyu actım,

saygılarımla,

ben hergün ortalama 7-8 kanal açıyorum 1-2 tanesi kapanıyor 2 adsense var hepsine giriş çıkış yapıyorum problem olmuyor sadece ccleaner ile çerez temizliyorum

ben hergün ortalama 7-8 kanal açıyorum 1-2 tanesi kapanıyor 2 adsense var hepsine giriş çıkış yapıyorum problem olmuyor sadece ccleaner ile çerez temizliyorum

sahsı fıkrım youtubenun ccleaner olayını yıcegını sanmıyorum ama tetbır almakta fayda var.sonucta ip degısır ama mac veya pc mızın kullandıgı sabır ipler var,falan fılan ama yınede dogru ıs yapıyosun bence

ben bı tek dıger adsenseyı firefox ıle acıyorum

mac filan değişmeye gerek yok ip adresin ban yemediği sürece sıkıntı olmaz ben 2 adsenseme giriyorum arkadaşlarınkine filanda girince bu sayı artıyor bi sorunla karşılaşmadım

mac filan değişmeye gerek yok ip adresin ban yemediği sürece sıkıntı olmaz ben 2 adsenseme giriyorum arkadaşlarınkine filanda girince bu sayı artıyor bi sorunla karşılaşmadım

insallah karsılasmassın.sonucta ınternet kafeden yuzlerce kısı adsenseye aynı ınternetten baglanıyor dımı,ama bu google sagı solu bellı olmaz,

daha önce hesap kapanınca o ipden belki sorun olabilir

insallah karsılasmassın.sonucta ınternet kafeden yuzlerce kısı adsenseye aynı ınternetten baglanıyor dımı,ama bu google sagı solu bellı olmaz,

dediğin gibi belli olmaz tedbir amaçlı geçmişimi çerezleri sürekli silerim ama bugün tam 1 yıl olmuş sürekli girer çıkarım bişey olmadı bundan sonrada olmaz inşallah

Mac adresimizi normal şartlarda internet sitelere öğrenemez. Donanıma gömülü olarak gelir. ip değiştirip çerezleri silin.

bir pcden 2-3 adsense kontrol edebilirsiniz ama biri banlandığında diğer hespalarınızda incelemeye alınır.

mac efsanesi yine her kapanma konusunda olduğu gibi geri dönmüş :)

Ben 1 pcden ( avea jetim ve evin interneti var) 5 6 adsense gir çık yapıyorum. Sayamadıgım kanalada giriş yapıyorum. Tek farklılık bu pcden hiçbir zaman yükleme yapmıyorum. Bot veya vds kullanıyorum o yüzden sorun cıkmıyor sanırsam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri