Aynı IP 'den birden fazla token vermemek için...

radko1453

Kayıtlı Üye
Uydunet kullanıyorum ben arkadaşlar modemi kapatıp açınca yeni IP ataması yapmıyor hemen. Dolayısıyla videoyapta token vermede sorun yaşıyorum.
(Aynı ip ile birden fazla token vermek riskli).

Bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar bunu nasıl aşmamı önerirsiniz ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek konusu açtım henüz cevap gelmedi. Şu an beklemedeyim bunu aşabilmem için ne yapabilirim. Teşekkürler.

modemi kapadıktan sonra bir 10 sn beklesen de mi değişmiyor?

Hocam şu ana kadar kapatıp açma ile değiştiğini görmedim . Biraz araştırma yapınca bi arkadaşın konusuna denk gelmiştim uydunetten uzak durun demiş, ya müşteri hizmetlerini arayıp değştir talimatı vermek gerekiyormuş ya da modemi bir süre kapalı tutup Ip nin sistemden düşmesini sağladıktan sonra yeni IP atamasını sağlayabiliyormuşuz, kendisi arayıp bilgi de almış zaten hala öyle de.

Sizin uydunet mi peki hocam?

yutup botunu zamanında kullanırken 1 defa ip değişmedim token alırken kapanma yaşamamıştım açıkçası (spamdan) sizde bi deneme yapın hocam kapanma yaşamazsanız devam edersiniz. kapanma olursa artık internet sağlıyıcınızı değiştirirsiniz. yapacak başka birşey yok gibi. uydunette ip değişmiyor müşteri hizmetlerini aradığınız zaman ordan manuel kendileri değiştirebiliyor galiba. ama her token içinde arayamazsınız.

yutup botunu zamanında kullanırken 1 defa ip değişmedim token alırken kapanma yaşamamıştım açıkçası (spamdan) sizde bi deneme yapın hocam kapanma yaşamazsanız devam edersiniz. kapanma olursa artık internet sağlıyıcınızı değiştirirsiniz. yapacak başka birşey yok gibi. uydunette ip değişmiyor müşteri hizmetlerini aradığınız zaman ordan manuel kendileri değiştirebiliyor galiba. ama her token içinde arayamazsınız.

Bir kaç kanalım kapandı hocam tam olarak bundan mıdır bilmiyorum ama hepsi aynı IP den ekstra token verdiğim kanallardı aynı anda farklı ip'lerden açtığım diğer kanallar duruyor. İnternet sağlayıcısını ne yazık ki değiştirme şansım yok şu an için acaba diyorum TTNET bağlı başka pc 'me uzaktan bağlanıp ordan token versem de sonra kendi bilgisayarımdan video yüklesem, mümkünse bunu deneyeceğim.

Aynı ip çalışanların neden bazılarında kanal kapanmıyor bazılarında kanal kapanıyor olayını araştırmak gerek. bir kişi spam çalışıyor aynı ipde aslında sıkıntı yok. Ama hiç bir kanalını spaöe düşürmezse diğerlerinde sıkıntı yok. Youtube aynı ipden 4 kanal girse 4 üde ayakta kalır. Ama spam çalışan biri 4 kanala aynı şpden girse 3 kanalına vdsden render atıp videoları gönderse bir kanalına render atmadan video atarsa youtube 4 kanalınıda kapatır. Asıl ip değiştirme mantıgı buradadır. Bir kabalın sucunu birden cok kanal çekmesini istemiyorsanız ve spam yapıyorsanız ip değiştirmek, çerez değiştirmek altın kural. Yok ben spam yaparken her videoda %100 render yaparım derseniz youtube ara ara tarama yapar onlardada yakalanmazsa işte o zaman aynı ipden spam tamam demektir. Püf nokta ip olayında budur.

Benimde ip sabit 5-6 senedir. Videoyap token vermek icin,cep telefonumu modem yapip laptopla baglaniyorum.Her baglantida deyisik ip.
Veya mobil wifi modem almak lazim.

Eskiden uydunet kullanıyordum.Uydunet modem arayüzünde bridge ve router modları var onlar arasında degisiklik yaparsan ip adresin değişecektir.

Modem arayuzunden Üye adını kopyala, o kısma farklı bişey yaz. 2 dk bekle. Sonra tekrar o kısma üyelik adını yaz. Bağlantı gelince ip değişir. Ama çok eski bilgi bu hala ise yarıyor mu bilmiyorum. Dene bi. Olmazsa her hangi internetli bir telefon aracılığıyla telefonu modem ayarla 250 mb internet paketi bile yeter sana sırf bunun icin

Hocam şu ana kadar kapatıp açma ile değiştiğini görmedim . Biraz araştırma yapınca bi arkadaşın konusuna denk gelmiştim uydunetten uzak durun demiş, ya müşteri hizmetlerini arayıp değştir talimatı vermek gerekiyormuş ya da modemi bir süre kapalı tutup Ip nin sistemden düşmesini sağladıktan sonra yeni IP atamasını sağlayabiliyormuşuz, kendisi arayıp bilgi de almış zaten hala öyle de.

Sizin uydunet mi peki hocam?

Modem Arayüzüne girip statik ip atatıktan sonra uygula diyip geri yeniden otomatik ip al diyerek yapabilirsiniz ?

bende uydunet kullanıyorum ip değişmez.telefonuna internet paketi alman lazım sonra telefonu modem yapıcan,telefonu uçak moduna alınca ip değişir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri