Aynı ipden 20 Kanal açsak

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

STR

Kayıtlı Üye
kanal kapanma sebeplerini kanal açılma şekillerine bağlıyoruz.alt kanal zaten youtube'un izin verdiği bişey.

şimdi aynı ip'den 20 alt kanal açıp videoları bölüştürsek yine spama düşermiyiz ? yada deneyen var mı?

Ben 3 tane açıyorum sıkıntı olmadı ama olmayacak anlamına gelmiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Denemeden bilemezsin hocam :) Burada spama düsenler baska nedenlerdende düsmüs olabilir. Sen dene kendin öğren. En fazla 1 gün kaybedersin

2-3 günde bir şifreleri değiştir kısmen kapanmayı önlüyor.

ben hep aynı ipden kanal açıyorum modem reset çerezleri temizle vs gibi şeyleri yapmam. Ama kanalarda öle 200-300 video yok toplamda belki o kadar vardır. Hepsi manuel yüklemeler. 3 Tanede adsense var. Aynı ipden açılmış günlük hepsini kontrol ederim farklı tarayıcılarda.

ben hep aynı ipden kanal açıyorum modem reset çerezleri temizle vs gibi şeyleri yapmam. Ama kanalarda öle 200-300 video yok toplamda belki o kadar vardır. Hepsi manuel yüklemeler. 3 Tanede adsense var. Aynı ipden açılmış günlük hepsini kontrol ederim farklı tarayıcılarda.

işte bahsettiğim olay bu.bence biz herşeyi temiz yaptığımız için,hep farklı iplerden giriş çıkış yükleme yaptığımız için kaybediyoruz.

valla bende pcden manuel yüklemeye geçmeyi düşünüyorum.günde 1 kanal yapsam yeter.

işte bahsettiğim olay bu.bence biz herşeyi temiz yaptığımız için,hep farklı iplerden giriş çıkış yükleme yaptığımız için kaybediyoruz.

valla bende pcden manuel yüklemeye geçmeyi düşünüyorum.günde 1 kanal yapsam yeter.

Benim çalışma şeklim bu hocam bir kere başkasından kanal alarak hata yaptım tek bir kanal ayakta kaldı 20 kanaldan ondan sonra hiç gerek duymadım. Zatn o aldığım kanallarda ben kullanmadan patladı hesap devre dışı kaldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri