aynı ipden androidden maillere girmek

Bay Torlak

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar evde 3 tane android var ücündede ayrı ayrı maillerim açık yani günceller bide ben şimdi ip değiştiriyorum kanal açıyorum veya baska kanalıma giriyorum ama bu androidler hala baglı oluyor wifiye falan sorun olurmu anlatamadım pek ama özeltlersek

evde 1 internet var

4 tane baglantısı var

3 tane telefon baglı 3ündede 3 tane farklı farklı gmailler var

1 tane pc var pcden kontrol etmek için ip degiştiriyorum kanallarıma giriyorum

ama androidde güncel oluyor mailller sürekli 10 dakikada bir yenileniyor mesela bunlar sıkıntı olurmu ???

kafama takıldı bu sorular şimdi aklıma geldi

Android Cihazlarda aynı modemi yani Wifiyi kullanıyorsa, sıkıntı olabilir
Ama 3G Şebekesin üzerinden kullanırsan risk, en alt düzeye iner,
Ben öyle yapıyorum

Aynı wifide artık 2.bir hat çekmenin zamanı geldi 2.yide temiz hat olarak kullancaz artık hiçbir işlem yapmadığım :D

3 senedir adsensim var.

işyerime onlarca kişi geliyor wifi üzerinden farklı zamanlarda bağlantı kuruyorlar play güncellemesi yapıyorlar. ayrıca personellerinde bazılarında andorid var ayrıca onlarda sürekli wifi üzerinden bağlılar..

tahminimce: aynı hatta 2. bi adsense olmadığı sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri