Ayni isimle ikinci adsense

dcordio

Kayıtlı Üye
Arkadaslar ikinci bir adsense hesabi actim hesap arkadasim adina fakat alacakli adina kendi adimi yani ilk adsensemde olan adi yazdim ve pin benim adima geliyor adresler hemen hemen ayni sayilir sizce problem olurmu boyle bir sorun yasiyan varmi?

Farklı banka hesabı ve adres yazarsanız sorun olmaz hocam

Arkadaslar ikinci bir adsense hesabi actim hesap arkadasim adina fakat alacakli adina kendi adimi yani ilk adsensemde olan adi yazdim ve pin benim adima geliyor adresler hemen hemen ayni sayilir sizce problem olurmu boyle bir sorun yasiyan varmi?
isim aynı olabilir sorun olmaz. Fakat adres ve ibanlar farklı olmalı. Adresden eşleştirirse politikaları gereği hesabını banlarlar.

isim aynı olabilir sorun olmaz. Fakat adres ve ibanlar farklı olmalı. Adresden eşleştirirse politikaları gereği hesabını banlarlar.

Hocam ibanlar hesaplar farklida adres ayni degil ama hemen hemen cok yakin sikinti olmaz oda dimi ayni sitedeyiz cunku evler farkli sadece

hocam banka hesapları aynı kişi adına olduğunda bi ihtimal incelemeye girersek T.C. numara ile falan aynı kişi olduğumuzu tespit edebilirler mi ?

ben bir adsenseyi kendi adıma, diğerini eşimin adına açtım korkudan :)
yakında 3. bir adsense açmayı düşünüyorum (riskli kanalları bağlamak için)
o adsenseyi yine kendi adıma açsam, pin adresimi ve farklı bir banka hesabı eklesem sıkıntı yaşar mıyım ?

(dcordio hocam kusura bakma konunu biraz kullandım :) )

Şüphelenirse Adres isim Herşey Farklı Olsa Bile Aynı Bilgisayardan Girdiğin Bütün Adsenseleri Banlıyor Örnek Kendi Adıma Eşimin Kızımın Adına Açtığım Adsenseler Toptan Aynı Gün Banlanmıştı. Aynı Bilgisayardan Aynı İpten Girmemeye Özen Göster Ben Nasıl Olsa Hepsi Farklı Kişi Adına Diye Giriyodum.

hocam banka hesapları aynı kişi adına olduğunda bi ihtimal incelemeye girersek T.C. numara ile falan aynı kişi olduğumuzu tespit edebilirler mi ?

o adsenseyi yine kendi adıma açsam, pin adresimi ve farklı bir banka hesabı eklesem sıkıntı yaşar mıyım ?

Hocam adsense açaarken yazdığınız adres bilgileri her seferinde sallama adres olsun. İlk açtıktan sonra ilk ücret kesinleşme döneminde, kesinleşmesine 3 4 gün kala kendi adresinizi ekleyebilirsiniz.

Banka hesapları için ise kendi adınıza farklı bankalarda olsa hesapları kullanmamanızı öneririm. Sadece 1 adsense hesabınız kendi bankanıza ait olsun. Diğerlerini eşinizin, anne ve babanızın gibi aile bireylerinin hesabı olursa daha sağlıklı olur. Ben bu şekilde 4 adsense kullanıyorum 7 8 aydır ve şu ana kadar işleme girmeme, banlanma vs. birşey olmadı.

Şüphelenirse Adres isim Herşey Farklı Olsa Bile Aynı Bilgisayardan Girdiğin Bütün Adsenseleri Banlıyor Örnek Kendi Adıma Eşimin Kızımın Adına Açtığım Adsenseler Toptan Aynı Gün Banlanmıştı. Aynı Bilgisayardan Aynı İpten Girmemeye Özen Göster Ben Nasıl Olsa Hepsi Farklı Kişi Adına Diye Giriyodum.

adsenselere giriş için kullandığın ayrı ayrı vps'ler var hocam..
o vps'yi sadece ama sadece adsense kontrolü için kullanıyorum.. (ip'leri farklı)

bazı arkadaşlar adsense kullanımı için vps'den giriş yapmak sıkıntı yaratabilir demişti ama, çok şükür şimdilik bir sorun olmadı, inşallahta olmaz

adsenselere giriş için kullandığın ayrı ayrı vps'ler var hocam..
o vps'yi sadece ama sadece adsense kontrolü için kullanıyorum.. (ip'leri farklı)

bazı arkadaşlar adsense kullanımı için vps'den giriş yapmak sıkıntı yaratabilir demişti ama, çok şükür şimdilik bir sorun olmadı, inşallahta olmaz

Hocam Sorun Sadece İp Değil Dikkat Çekmemek için Bilgisayarında Ayrı Olması Gerekiyor.

Uzak Masa Üstünden Vdslerle Falan Kullanmanı Tavsiye Ederim

Hocam bu konu her iki günde bir forumda soruluyor devamlı yazıyoruz.
Adsensede ismin aynı olması sorun teşkil etmez. örneğin isminiz soy isminiz Ali veli şimdi siz adsenseden böyle bir hesap aldınız. Ozaman türkiyede başka hiçbir ali veli ismi ve soyismine sahip kimse adsense hesabı açamıyacak mı ? anlatabildim umarım. Onun için ismi sorun etmeyin. Banka olayına gelince iban farklı olsun yeter. Adsense sizin banka hesaplarınızı araştıracak ne nedeğildir diye bunu didikleyecek bunun peşine düşecek bir merci değil böyle bir misyonlarıda yok. Aynı ibanı vermeyin sorun olmaz.
En önem verdikleri konu adres konusu adresinde aynı olmaması lazım adresten eşleştirirse hesabınızı kapatır.
Kolaylıklar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri