Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
0.2 sn için konu mu açtın derdini...
hocam haklısınızda hzıı çok seviyorum
makas atmayı felan .s.s
bir kere kaza yaptım bacağım dan oldum 1 sene fizik tedavi gördüm ama
vazgeçemiyorum .s.s
Getir öğretiyim dostum nasıl 2sn geçiceğini.Ama bunu bu forumlarda değil araba forumlarında takılarak öğrenirsin.hocam hiç başaramadım ama o 2 sn ye yi ondan dolayı yanii![]()
ama sorun araçda değilmiş asfaltttanmış ondan rahatladım .d.d
SU TESTİSİ su youlunda kırılır valla kendine zarar olsa bişi olmazda bi anlık bir başkasının canına mal olmak kötü bişi
Usta strokermi yaptın o araç 250 hp değildeBenim aslana kafa tutar mı bu2003 Passat 1.8T 250 beygir torkunu bilmiyorum
![]()
Getir öğretiyim dostum nasıl 2sn geçiceğini.Ama bunu bu forumlarda değil araba forumlarında takılarak öğrenirsin.
hocam çok haklısınız
daima sol şeritte ve bir elim selektörde daima
sadece makas atacağım zaman malum olan oluyor 2 araç arasından tampondan kırıyoruz![]()
![]()
Aynen aynen, salla o yüzden basma boşa 1 basarsın 2 basarsın bidaha hiç basamazsın..nereye getireyım ? hocam
ayrıca asfalttanmışş
Getir öğretiyim dostum nasıl 2sn geçiceğini.Ama bunu bu forumlarda değil araba forumlarında takılarak öğrenirsin.
Olmazmı pm devarmı peki böyle forumlar link atarmısınız
Usta strokermi yaptın o araç 250 hp değilde![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.