Bu forumda bu olayı tek deneyen büyük bir ihtimalle benimdir diye düşünüyorum.
Ben ilk olarak mayıs ayı kesinleşene kadar bekledim ve pini isteyecek kadar meblağ olunca. kanalı haziran ayında başka bir adsense hesabıma yönlendirdim şimdi onunda pini istenecek duruma geldi. ayın 15 inde kesinleşince pinimi isteyeceğim. ve hemen 3.adsense hesabıma yönlendireceğim kanalı...
ben kendimce bu yaptığımı haklı buluyorum. çünkü kanalları açıyorsun adsenseye bağlıyorsun ve sonra pin isteyecek oluyorsun... işin Allaha kalmış. 2-3 ayda pini girebilirsen ne mutlu sana.. önceden hazırlığımızı yapalım adsenseler hazır olsun. bu işe yeni başladık(kendi adıma yeni başladım.) diğer adsenseler hazır olsun zararı olmaz...
ve yabancı forumlarda bu yaptığımı yapan 4-5 kişiye rastladım....
Ben eminim böyle bir girişimde denemede hiç kimse bulunmadı. o yüzden kimsedene bir yanıt alabileceğini sanmıyorum.
Yok olmaz. mümkün değil. başka işin mi yok, amacın ney,,,, gibi sözler söyleyen arkadaşlarımızın moralini bozmasına izin verme... deneyen biri olarak böyle birşeyin olacağını kesinlikle söylüyorum. yolun açık olsun... umarım hedeflediğin youtube kazancına ulaşırsın. bol kazançlar.
NOT: Kimse bu yazımdan dolayı beni yanlış anlamasın. Bu youtube hakkında çok bilgili değilim. Başlayalı 2 ay oldu olmadı... ama denediğim ve olabilirliğinin kesin olduğu bir şeyide yardım amaçlı burda yazdım. Umarım faydalı olabilmişimdir.
Şayet 2-3 ay içinde ben bu işi iyi yapmaya başlayacak olursamda hemen bir e-book hazırlayacağım ve bu e-book u 40 liraya değil 30 liraya değil 20 liraya değil 10 liraya değil 5 liraya değil, Tamı tamına Allah Rızası Liraya satacağım...
Bu youtube işini belkide milyonlarca insan yapıyor kimi bilgili kimi bilgisiz bir şekilde bilgisi olan zaten var olan bilginin misal olarak karpuzun kabuğunu veriyor. karpuzun kendisini vermiyor. Neymiş emek lazımmış, neymiş balık tutmasını öğretiyormuş... bu youtube işi için bu balık tutma söz konusu değil. bildiklerini saklayarak rekabetin azaldığını mı düşünüyorlar.... gülüyorum....
Varsa bir bildiğiniz en ince ayrıntısına kadar paylaşırsınız... Yoksa bildiğiniz susarsınız.... ben buna sinir oluyorum. ben biliyorum ama şimdi sana balığı vermiyorum balık tutmayı öğretiyorum. BU YOUTUBE için bu söz geçerli değil. çünkü varsa bi numarası vardır ve sonuç odur. başından sonuna ince ayrıntılarda söylersin.
Neyse fazla yazdım. Dahada yazacağım