arkadaşlar merhaba, music nations için farklı farklı isimlerle ama aynı paypal adresi olan 20ye yakın kanalımı ekledim.. bu sorun teşkil eder mi sizce? her hesabın ismi farklı ama ödeme için paypal adresi aynı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar merhaba, music nations için farklı farklı isimlerle ama aynı paypal adresi olan 20ye yakın kanalımı ekledim.. bu sorun teşkil eder mi sizce? her hesabın ismi farklı ama ödeme için paypal adresi aynı![]()
neden sorun olsun ki ?
Bas Gaza![]()
fredoom 80 civarı
mn15
zomin 5 life 4 quiz 1 va bi sorun olmadı şimdiye kadar
fredoom 80 civarı
mn15
zomin 5 life 4 quiz 1 va bi sorun olmadı şimdiye kadar
maşallah hocamaralarında hiç bloke olan ve aynı ay başka bir hesaptan ödeme aldığınız oldu mu peki?
zomin life quizde bir sıkıntı olmadı
fredomda 80 kanal vardı mayıs kıyımnda cogu gitti ama gidenlerin parası kesinleşti kesinleşmeyenlerde ise genel sorun var onlarda 1-2 haftaya kesinleşir yani öyle dediler bilmiyorum
mn ise bu ay girdim 10 kanal var 1haftada 5 tabesi 1000 doları gecit bakacagız artık bkoke koyacaklarmı koymayacaklarmı
koyarlarsada koymazlarsada artık verirlerse adem ile havva otele tatile gidecegiz vermezlerse artık pansiyonda geciririz bu sene tatilimizi[MENTION=7856]xyloves[/MENTION] evet hepsi aynı paypalda
10 tanede life siparişi verdim onlarda bugun yarın gelir![]()
peki arkadaşlar bu partnerrle ilişkendirilişmiş kanallarınızın ödemelerini aynı paypal hesabımına alabiliyormusunuz ?
bende mümkün oldukca tüm partnerlere bikaç kanal sokmaya çalışıyorum.genelindede kanallarım var,her ay ödemeleri tek paypal adresime alıyorum.hiçbi partnerde bi sorun yaşamadım.awe hariç kazandıgım paramı ödemeyende olmadı
not : hiç bloke yemedim,o konudan haberim yok.
helal o zaman ben ödemezler diye fazla partner hesap satın almıyordum bende bundan sonra öyle yaparım 50 kanal partnerde yeter herhalde
hepsini aynı partnerden ama hepsindne 10ar tane al bence biri yamuk yaparsa digerlerinden alırsın paranı
helal o zaman ben ödemezler diye fazla partner hesap satın almıyordum bende bundan sonra öyle yaparım 50 kanal partnerde yeter herhalde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.