Aynı pc de 2 farklı adsenseye gırmek ban sebebı mı

Mac adresi bir işe yaramıyo yani ?

Genel olarak internetteki dolaşımlar ( loglar ) ve benzeri şeyler ip adresine göre kayıt altında tutulur. Mac adresine erişim bazı sistemlerde vardır. Mac adresi en çok polisle başın derde girdiğinde lazım oluyor. Çünkü başıma geldi önceden :) ip değişsen bile format atsan bile mac adresine baktıklarında bişey anlıyorlar.

Ban sebebi degil oyle olsaydi youtubede banlamasi gerekirdi haksizmiyim ? Google urunlerinin hepsinin banlanmasi gerekirdi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kötü işte cöp veya denemlik adsenselerde banlama ihtimali büyük deglmi. . veya pin geldikden sonra mı banlanır pin olmadımı banlanır. ban riski hangi adsenelerde daha yüksek ? pinlimi pinsizmi ?

pek dikkat etmedim ama pinli yada pinsiz olması bişey farketmez bence.deneme hesaplarına filan gelince,proxyler bu işe yarıyor :)

birçok youtube kanalına aynı pcden girmek sorun olurmu peki

Şahsen bu sorunun yanıtını net kimse bilmiyor bence!
Sırf bu yüzden 2 adense bende kullanıyorum ve her seferinde ip değiştiriyorum. sonra başıma vurmaktansa 5 dk da ip değiştiririm daha iyi. Bu çözüm mü o da kesin değil ama en azından 1 aydır bir şey olmadı ve kimseye de bir şey olmaz inşallah!

Ben denedim bunu geçenlerde önce ban yiyen adsenseye girdim sonra sağlam adsenseye girdim giresiye kapandı sağlam adsense

şuan 8 adsense hesaına giriyorum. 1 senedir sorun yok.

ya arkadşalar lütfen bilmediğiniz konularda bu kadar emin konuşmayin lütfen.....alakasi yok...ne yani ben ve kardeşim yt yapiyoruz ayni evde ayni ip den giriyoruz ne olcak yasakmi ....veya yurtta kalan öğrenciler var 100 kişi ayni ip den nete giriyor içinde 5 tanesi adsens eyapiyorsa nolcak bi düşünün bakalim !!!!!

ya arkadşalar lütfen bilmediğiniz konularda bu kadar emin konuşmayin lütfen.....alakasi yok...ne yani ben ve kardeşim yt yapiyoruz ayni evde ayni ip den giriyoruz ne olcak yasakmi ....veya yurtta kalan öğrenciler var 100 kişi ayni ip den nete giriyor içinde 5 tanesi adsens eyapiyorsa nolcak bi düşünün bakalim !!!!!

Arkadaş doğru söylüyor.Ancak başvururken 2 adsense çakışabiliyor.Başvuruları farklı yerlerden yapın,kontrolleri aynı ipden.

Tamam siz bildiğiniz gibi yapın. Adsense düşünmüyor siz yurttami nerdemi yaşiyorsunuz. 1 kişiye 1 ip uygun olanda budur.

İşteyim, telefondan yazıyorum!

ban sebebi değil fakat o hesaplardan biri incelenip banlanacak olursa kurunun yanında yaş ta yanar.

Önüne gelen sallıyor, 5 adsensem var hergün aynı ipten giriş çıkış yapıyorum hatta bilerek başka ipten girmiyorum.

Ben sadece mobilden giris yapıyorum adsense tek hesap var gercide. Mobilde ip olayi nasi oluyo bilgisi olan var mi

ban sebebi felan değil öyle olsa şimdiye kadar çoktan adsansem uçmuş olurdu

2 adsense hesabınızı da aynı bilgisayardan (ip) açtıysanız ileride sorun olabilir ama farklı yerlerden açılan hesaplara birşey olmaz. Tecrübeyle sabittir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri