Aynı Video Başlığı Problem Yaratır Mı?

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben yabancı bir macera filmdeki karakterlerin figür oyuncaklarını kullanarak özgün videolar çekiyorum ( Yeni başladım)

Forumda , aynı video başlığını çok defa kullanmanın tekrar eden içerik kapsamına girdiğini okumuştum.

Varsayalım ki bu filmin ismi Harry Potter olsun ,
Her bir video başlığına bu filmin ismini yazarsam tekrar eden içerik gibi bir sıkıntı yaşar mıyım..

Veya nasıl video başlıkları yazmalıyım ki sıkıntı yaşamayım.

Aynı başlık kullanmakla bi alakası yok tekrar kullanılan içeriğin. Çoğu kişinin varsayım olarak söylediği şey onlar. Youtube video yüklerken bile "AYNI BİLGİLERİ KULLAN" sekmesiyle önceki başlıkları kullanmanda kolaylık sağlıyor.

hocam başlıktan bişey olmaz sonuçta harfleri veya cümleyi satın almıyorlar :)
sadece harry potter bir marka olduğu için misal yanına bir kaç kelime yazarsın
maksat yanıltıcı içerik gibi olmasın.

harry potter V1 #1 yazarsan sorun olmaz. zaten yt artık aynı bilgileri kullanman için otomotik kısa yol getirmişti..

Hocam mesela oyun videolarında atıyorum 25 kill - pubg mobile, efsane win- pubg mobile diye her videonun sonuna ya da başına çoğu gamer oyunun ismini de ekliyor aramalarda çıksın diye. Öyle birşey olsa piyasada gamer kalmazdı:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri