Aynı videoda sende reklam çıkmayıp diğerinde çıkması ?

EnemyHunter

Kayıtlı Üye
yaklaşık 1 haftadır 4 yabancı kanalıma +16 videolar yüklüyorum ilk başta reklamlar çıkıyor aradan 12 saat geçtikten sonra videolarda reklamlar çıkmıyor fakat aynı videoları yükleyen kişilerde reklam çıkıyor bunun sebebi ne olabilir ?

İlla hile hurdaya gireceğiz diyorsun yani. Yahu bir iki güne onda da gidecek reklamlar. Nedir bu +16 sevdası? Doğru düzgün videolara kıran mı girdi?

+16 videolar reklam çıkarmaz. İlk birkaç saat çıkar sonra Google'ın kendi Content ID sistemi sayesinde reklamlar iptal olur. Kanalınız da banlanır. Youtube ToS'ine uymadığınız için Adsense'iniz de tehlikeye girer.

+16 ile alakalı oldugunu sanmıyorum. alakalı olsa kımsede cıkmaz.

vps ile 1 haftadır yukleme yapıyorum. vps yukledıgım videolarda cıkmıyor aynı kanalda daha once yukledıgım videolarda cıkıyor reklam.
EnemyHunter sedemı vps ile yukleme yapıyorsun. yada baska fps sunucu ıle video yukleyen ve reklam cıkmama soz konusu olan varmı ?

evet bende vps ile yükleme yapıyorum ama sanırım The Eye nickli arkadaşın dediği gibi yasak demekki ilk yüklemede çıkıyor 4 5 saat sonra yok oluyor ama işte aynı videolarda başkasında reklam çıkıyor onu çözemedim o yükledikten sonrakilere mi yasak geliyo onu merak ettim

yok arkadasım alakası yok. vps de butun sıkıntı. acıkladım yukarda da
vps kulanmadan once aynı kanala yukledıgım +16 videolarda reklam cıkıyor. vps ile yukledıgım videolarda cıkmıyor.
vps bırakıcam 1 2 gun farkı gozlemlemeye calısacam.

tamam herhangi gelişme olursa burayada yaz günlük 100.000 görüntüleme 120 tık bunun içinde 2 tane türkçe kanal var tıklar büyük ihtimal ordan geliyo ama +16 dan izleme geliyo reklam çıksa zengin olcaz

Ne VPS'i yaa? İstediğin VPS ile dene. Başlıkta "sexy", "hot", "ass" geçtiği anda birkaç saat sonra reklam inaktif olur. En iyi ihtimal budur. Kanalın banlanması falan onlara girmiyorum bile. Bir süre sonra kanal gider zaten. Gidin doğru düzgün helalinden kazanın. Ben de dahil niye itlik kopukluk peşindeyiz? Helalinjden kazanılamıyor mu yahu? Bakın Muslera'ya adam ayda 10.000 euro kazanıyor. Hile mi yapıyor?

+16 içeriğin hit alabilmesi için başlıkta bolca "sexy, ass, webcam" vs. vs geçmesi lazım. Bunlar geçmezse zaten hit almaz. Geçerse de bu sefer kanal banlanır, en iyi ihtimal reklam inaktif olur.

benim videoların hiç birinde sexy hot ass filan yazmıyor içerikte senin bildiğin yalaşmalı öpüşmeli bişey değil çıplaklık bile yok

Ne VPS'i yaa? İstediğin VPS ile dene. Başlıkta "sexy", "hot", "ass" geçtiği anda birkaç saat sonra reklam inaktif olur. En iyi ihtimal budur. Kanalın banlanması falan onlara girmiyorum bile. Bir süre sonra kanal gider zaten. Gidin doğru düzgün helalinden kazanın. Ben de dahil niye itlik kopukluk peşindeyiz? Helalinjden kazanılamıyor mu yahu? Bakın Muslera'ya adam ayda 10.000 euro kazanıyor. Hile mi yapıyor?

+16 içeriğin hit alabilmesi için başlıkta bolca "sexy, ass, webcam" vs. vs geçmesi lazım. Bunlar geçmezse zaten hit almaz. Geçerse de bu sefer kanal banlanır, en iyi ihtimal reklam inaktif olur.

arkadasım sen +18den bahsedıyorsun. benım +16 dan kastım turk magazin videolar frikikler falan. baslıktada gecen kelimeler zaten bikini yada frikik sen dedıgın gibi +18 sex sexy gibi baslık yok.
+16 ile +18 karıstırmayalım. yayınladıgım videolara. tamamen magazin videosu.
ütüne basa basa birdaha yazıyorum.
vps kullanamdan önce pc den yukledıgım videolarda reklam cıkıyor..
vps basladıktan sonra yukledıklerımde cıkmıyor.
arkında dedıgı gibi kazançları gelen videolara baksın hepsı pc den yukledıgı videolardır emınım.
youtube vps ye savaş açmıs galiba

bende vps den olduğunu düşünmeye başladım ilk videyu kendi pc den yüklemiştim bi tek onda reklam açık diğer hepsinde kapalı

Siz bana istediginiz sekilde icinde sexy, hot, ass kelimeleri gecen bir baslik ile +16 video verin istediginiz sure kadar reklam cikartayim .Soyledikleriniz ile bir gram alakasi yok +16 videolardaki reklam durmasinin. Soz konusu videolari (reklamin sonradan durdugu ) gormeden kesin bir aciklama yapamam fakat +16 icerigin hit almasi icin o tur kelimeleri basliga yazmak disinda yapilabilecek cok sey var. Kanalin banlanmasi riski sizin baskalarindan aldiginiz +16 olmayan videolardan olursan kanalin banlanma riski ile ayni. (2side bir sikayete bakar)...

Helallik haramlik meselesine girmeyecegim .Cunku hic sevmedigim konular bunlar. Cunku bu tur konularda ne kadar laf soyleyen adam gorsem ,sokaktan gecen kadinlara yiyecekmis bakar , haftada en az bir kez bir p....o sitesinde dolasir vs vs vs ....

Aylardir +16dan binlerce $ kazanan kisi taniyorum. Kanallari kapanmiyor mu ? Elbette kapaniyor...Ama emin olun kopya icerige sahip tum kanallarin riski en az +16 video yukleyenlerinki kadardir. (Tek farkli tarafi topluluk kurallari cezalari bu videolarda daha cok isler)

üstad sana konu ile akalı bi video hazırlayıp göndericem

Bu benım yabancı akanlım fragman yayınlıyorum. resimde video yuklem tarihi ne bakın 1 ay once yazan video ve ondan once yukledıgım videoları tek tek acdım reklam var. 2gun once yazan ve ondan sonra yazanları acdım tek tek reklam yok. buda ispatıdır.
yinede baska vps kulllanlarda yazarsa sonuclarını guzel olur

n0rct.png

buda benım turkce komedı agırlıklı karısık video kanalım
7 mayısa kadar kendı pc den yukledıgım videolar reklam sıkıntısı yok. 10 may ve sonrası vps yukledıgım videolarda reklam cıkmıyor.
n0rud.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri