Aynı Videoyu Tekrar Tekrar Yüklemek ?

T
  • Kullanıcı tugayyalinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
T

tugayyalinc

Guest
Aynı Videoyu Tekrar Tekrar Aynı Kanala Yüklemek Bir Sorun Çıkarır Mı ?

Videonuzun Aramalarda Kolay Bulunmasını Sağlayabiliriz Böylece..

Önerir Misiniz ?

Yani Kazancı Arttırır Mı ?

bugün üye olmuşsun toplamda 27 mesaj atmışsın.. adminler hala bu duruma çözüm bulmadı.. her dakka yeni gereksiz konular açılıyor.. kimse konuları okumuyor. ben 3-4 ay bu foruma üye olamadım ve bütün forumu yalayıp yuttum millet oh ne ala memleket hesabı konu açıp bilgi almaya çalışıyor..

Aynı videoyu zaten onlarca kisi atıyor hatta yuzlerce kisi bile bazen aynı videoyu atabiliyor .. degisen birsey bence olmayacaktır yani 1 videonun getireceği izlenimden pek farkı olmaz yinede denemedim bilmiyorum ..

Mükerrer yükleme diye uyarı verir

Videolar Üzerinde Oynamalar Yapıcam Elbette..

İsim degisikliginde sorun olmaz tek 1 harfini degistir yine sorun degil

Burada Gördüğün Gibi İki Kişi Farklı Düşünceye Sahipse Gereksiz Konu Açmadığımın Kanıtıdır..

bugün üye olmuşsun toplamda 27 mesaj atmışsın.. adminler hala bu duruma çözüm bulmadı.. her dakka yeni gereksiz konular açılıyor.. kimse konuları okumuyor. ben 3-4 ay bu foruma üye olamadım ve bütün forumu yalayıp yuttum millet oh ne ala memleket hesabı konu açıp bilgi almaya çalışıyor..

Öncelikle Forumların Amacı Bilgi Alışverişidir..

Forumlar Blog Gibi Değildir.. Her Zaman Güncel Ve Aktif Olmalıdır..

Ayrıca Soru Sorarken İnsanlara Da Fikir Vermiş Oluyorum ;)

[MENTION=15863]tugayyalinc[/MENTION] sen bu konudan birsey cikar dedin sadece ama kusura bakma konun cok gereksiz :)

olabilirde olmayabilirde bir videoyu 4 kere yükleyip 3000 videosu olan kanal görüyorum hala ayakta

ki aynısını ben yapmıştım zamanında hemde her videoyu farklı dillerde atmıştım kanal uçtu =)

genç beyinlerinizi böyle kurnazlıklara harcamayın arkadaşlar:)

forumu örnek verelim: aynı sorular farklı hesaplardan tekrar tekrar sorulduğu halde üyeler tepkili olsa da cevap veriyorlar.
videolarda da benzer durum olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri