Ayrılık zor...

Bu arkadaşın videolarını seviyorum, bazen begenmesemde genelde güzel işler cıkarıyor.
DEVAMINI BEKLİYORUZ.

Emeğine sağlık. En azından bu şekilde bir çalışma yapmışsın. Keyif aldığın bir şey yapıp videolarını kanalına yuklemek çok güzel bir duygu. Bir de senin oluşturduğun, emek verdiğin bir video ise değme keyfine :)

Yt de bu şekilde para kazanmak için sana nacizane tavsiyem. Her gün en az 1 video konseptinde gitmeni öneririm. Ne kadar çok video yüklersen o kadar çok alakalı kitleye ulaşma ihtmalini arttırırsın. Bu da zamanla abonelerin ve kitlenin artmasına, bu şekilde de kazancın artmasını sağlayacaktır.

Arkadaşım başarılarının devamını diliyorum. Sonuna kadar pes etmeden devamlı olarak çalışmaya devam.

Emeğine sağlık. En azından bu şekilde bir çalışma yapmışsın. Keyif aldığın bir şey yapıp videolarını kanalına yuklemek çok güzel bir duygu. Bir de senin oluşturduğun, emek verdiğin bir video ise değme keyfine :)

Yt de bu şekilde para kazanmak için sana nacizane tavsiyem. Her gün en az 1 video konseptinde gitmeni öneririm. Ne kadar çok video yüklersen o kadar çok alakalı kitleye ulaşma ihtmalini arttırırsın. Bu da zamanla abonelerin ve kitlenin artmasına, bu şekilde de kazancın artmasını sağlayacaktır.

Arkadaşım başarılarının devamını diliyorum. Sonuna kadar pes etmeden devamlı olarak çalışmaya devam.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Şu an üniversitede olduğum için ufak tefek üretim sağlayabiliyorum. 1 ay kadar zaman sonra dediğiniz gibi inşallah günlük video aktarımı başlatmayı planlıyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Wetahan bu işlerden anladıgın kesin, peki neden kendin için güzel projeler geliştirmiyorsun? bu sektörde aylık binlerce dolar kazanan insanlar tanıyorum.
Ve Görüyorum ki sende çok meraklısın bu işlere, sana tavsiyem bu seslendirmelerini projelendir.

Wesselam iyi forumlar.

Wetahan bu işlerden anladıgın kesin, peki neden kendin için güzel projeler geliştirmiyorsun? bu sektörde aylık binlerce dolar kazanan insanlar tanıyorum.
Ve Görüyorum ki sende çok meraklısın bu işlere, sana tavsiyem bu seslendirmelerini projelendir.

Wesselam iyi forumlar.

Teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için. Zaman ile gelişmesini umuyorum, tekrardan teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için. Zaman ile gelişmesini umuyorum, tekrardan teşekkür ederim.

Rica ederim sevgili kardeşim, proje ile gelirsen bana sponsor olabilirim.
Yada ortak bir girişim yapabiliriz.
Yt işlerinden çok iyi anlayan dostlarım var, sendede gördügüm kadarıyla cevher var.
R10dan skype adresini alıp ekledim bilgin olsun, görüşmek üzere.

Rica ederim sevgili kardeşim, proje ile gelirsen bana sponsor olabilirim.
Yada ortak bir girişim yapabiliriz.
Yt işlerinden çok iyi anlayan dostlarım var, sendede gördügüm kadarıyla cevher var.
R10dan skype adresini alıp ekledim bilgin olsun, görüşmek üzere.

Teşekkür ederim hocam, görüşelim inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri