Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

Çok yararlı bir paylaşım olmuş eline sağlık üstad.

Günlük bu rakamları kazanmak çok zor değil, Reklam yapmak gibi olmasın, aralık ayında benim kanalımda günlük 2 , 3 k $ görüyordu. şuan ciddi bir rakama ulaştı, gel gelelim bu çok kazandıran kategoriler riskli oluyor, ya video sahibinden telif geliyor, ya youtube bi şekilde spam algılıyor. hiç bişey gelmese çekemeyen vatandaşlar videoları şikayet ediyor topluluk ihtarı geliyor. Tam çözüm olmasa da videoları Türkiyeden izlemeye engelledim 1 ay götürdü iyi bir izlenimle, son anda topluluk ihtarı geldi.onun haricinde kazanç hersey yerinde duruyor bakalım ay sonu göreceğiz ödeme gelecekmi :) Hayırlısı olsun. Herkese Bol kazançlar ...

Tesekkürler paylaşım için.düzenli çalışmanın her zaman faydası ve kazancı vardır.

Ben bu paranın yarısını bir ayda kazanıyım, işi gücü bırakır sadece youtube takılırım. :) Bende az kanal çalışıyorum ama özgün takılıyorum hep. Fakat benim çalışmalarımın bu kadar kazandırması zor ihtimal. Sanırım artık spama yoğunlaşmak lazım..
Paylaşım için teşekkürler kardeş..

Resmen para kazanmanın kaynağını anlatmış arkadaş. Uzun zamandır uyguladığım taktikti. Şu an halen çalışır durumda ve kesinlikle kazandırıyor.

Bir de kolay kolay kimse böyle konu anlatmaz. Bunu yapıpta halen kazanamıyorum diyen varsa bu işi bıraksın.

emek verilmiş ciddi bir paylaşım bizede teşekkür etmek düşer. yeniler okusun böyle konuları

Üzüldüğüm nokta bu zaten. Bizler ciddi emekler verip denemeler yapıyoruz, konu açıyoruz, bilgi dağıtıyoruz. Arkadaşlar hemen kazanmanın peşindeler.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] hocam eline sağlık.

paylaşım için teşekkürler.toplu video eklerken çok videoda inceleniyor sorunu ile karşılaşıyorum.bunu nasıl hall edebilirim?

Adamsın kardeşim işten geldim yatıyorum uyanıyım hemen denemeye koyulacağım

Kardeşim bende aynı mantık ile çalışıyorum ama bir türlü bu kadar ilerleyemedim, g+ etkisi çok bunun farkındayım ama g+ bağladığım da 14 gün sonra kalıcı oluyor yani kanal para kazanmaya kapatılınca açma gibi bir şans olmadığından hiç g+ bağlamadım, etiket, açıklama kanal tasarımı, popüler, son etkinikler vs . hepsini özenle yaptım ama ilerlemedi.

Helal olsun kardeşim sana güzel paylaşım.

Bence konuyu acan arkadas cizgi film isi yapmiyor.Ornek olmasi adina verdi herhalde cizgi film ornegini

kardeş ödeme sıkıntısı olduğunu bile bile neden avesomenes de ısrar ediyosunuz anlamıyorum. bikaç video atıp bekleyip biraz izlenimden sonra daha iyi bir partnere girebilirsiniz. telifli kanala ödeme yapan çok partner duydum. yazık etmişsiniz 24 bin dolara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri