Az kanalla mı devam etmeliyiz

• Kullanıcı furkan505
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan505

Kayıtlı Üye
Ben malesef sizler gibi bu işe zamanında başlayamadım.Tam bişeyler kazanmaya başladım quiz yamuk yaptı.Daha sonra adsense çalışmak zorunda kaldım, onda da tam birşeyler kazandırmaya başlarken adsense kapanıyo. Sizce kanal sayısını azaltıp, birkaç kanala yoğunlaşmanın zamanı geldi mi?
Yani sadece 1 adsense ile çok temiz çalışıp, 10-20 civarında kanal ile düzenli gelir elde edebilir miyiz?

Mesele gelir elde etmek değilki, mesele onu alabilmek.
Az kanal yada çok kanal farketmiyor.
Ama az kanal her zaman daha az risk olabilir.

3 tane kanalla düzenli gelir elde ediyorum.geri kalan 50 tane partnere bağlı kanal 3 kanalın 10da biri anca ediyor.mesele arkadşaın dediği gibi o parayı alabilmek

6 7 aylık 30 a yakın kanalım vardı. quizden atılmıştı ağustosta. ağustos 15 gibi bağladım adsense e. Eylül banında banlanmadım. Eylülde ödeme aldım. arada 2 3 tane kanal spamdan kapandı ki 6 7 aydır hiç bir şey olmadan duran kanallar. Adsense spama düştü ekim 1 de. bi kaç gün sonra da adsense banlandı. Kanallarda Etiket hiç yok. açıklama yok. Telif gelen kategoriler değildi. Bu halde banlandı. Şuan bilmediğin emin olmadığın şeyleri yükleyerek adsense den para alma ihtimalini ben sıfır olarak görüyorum.

Bir konuya daha yazmıştım. Ödeme kesinleşecek, pin yola çıkacak, pin gireceksin. Ödeme işleme girecek. 60 70 günlük bir olay tabi bu o da en erken. Bu sürede hiç kanalın kapanmayacak spama düşmeyecek telif yemeyecek. Birde ödemen de sorunsuz işleme girecek. Bilmiyorum bana bu sıfırdan başlama olayı mucize gibi geliyor artık. Pinli adsense ve eski kanal warsa ödeme alınır alınmaz demiyorum. Şansı elbette daha yüksek ama yinede zor ya.

daha yolun başındasın.az kanala bel bağlama.hangi içerik ne kadar kazandırıyor bilsen de sen yüklediğinde kanal tutmayabilir.gün gelir bir kanalın bütün bir yıl kazandığını bir ay da kazandırır.burda da bu iş bitti,artık ekmek yok diyenlerin ödeme konusuna yazdıkları msjlara bak :D

kanalı yap.2-3 k izlenime güzel ulaşırsa adsenseye bağla...aklına ne geliyorsa yükle.baktın tutmuyor.aklına reset at,başka şekilde düşünmeye zorla kendini...düşünmeden araştırmadan içerik bulamazsın.

Hedef google reklam kazançları değil mi ?!
Ozaman kendinizi yt ile sınırlamayın,web site ve bloglardanda kazanç elde edebilirsiniz..
Ama yok ben yt çalışacağım sadece dersen ;

car crash,funny iyi kategorilerdir.

Ozaman kendinizi yt ile sınırlamayın,web site ve bloglardanda kazanç elde edebilirsiniz..

O işler, yt gibi kanal basıp adsense bağlayıp işi bitirmek kadar kolay olsaydı millet şimdiye çoktan unuturdu yt yi,
Millet para kazanma dedil, kolay para kazanma derdinde :D

Hocam üzülerek söylüyorum youtube car crash kategorisinide bitirdi yakalarsa doları yokediyor +18 videosu gibi :p.

Az kanal artık bi tercih değil mecburiyet

şu dünya da yatarak para kazanılan sadece iki sektör vardı. bunlardan birisi youtuptu. ama artık youtup; çalışma, emek, azim, sabır ve disiplin istediğine göre yatarak para kazanılmaz.

şu dünya da yatarak para kazanılan sadece iki sektör vardı. bunlardan birisi youtuptu. ama artık youtup; çalışma, emek, azim, sabır ve disiplin istediğine göre yatarak para kazanılmaz.
Diğeri nedir hocam, umarım aklıma gelen değildir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri