Hocam dizi film filan mı çalışıyordun
cizgifilm calısıyordm kardesm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam dizi film filan mı çalışıyordun
hocam bi adsenseye 50 kanal baglayanlar varya ne biliyim kardesim içerik buldukca kanal acıp bagladım manuel ve render yaparak calısan biriyim
Adsense başı 7 8 kanal riskli mi hocam sizce
adsensenin youtube kanalı kapandığı için bağlı olan tüm kanallar kapanmış. biz buna adsensen spama düşmüş diyoruz. adsense kapanmadığı için içerideki paranı alırsın. aynısı dün benim başıma geldi.
Adsense başı 7 8 kanal riskli mi hocam sizce
Dostum bende manuel çalışan biriyim ama diyorum sana maksimum 4 kanal görür benim tek adsense. He bende geçen sene 13-14 kanal bağlıyordum da, 1 günde 5 adsense ve 60 kanal gidince (Tabi ödemeler de yalan oldu ''5 hane'') o günden bugune asla 3 kanalı geçmedim. Geçmiş olsun.
hocam bende cok adsense kullanmaktan korktugum için tek kullanıyodm ama ders olsun adsenseyi cogaltmak lazım bu aralar çok içeriğe denk geliyodum atmadan duramadım![]()
Bro en az 5-6 adsense ile çalışmanda fayda var. Her birine güvendiğin iyi gelirli 3 kanal bağla yaslan arkana. Bu arada adsense hesabına bağlı yt kanalı gittiği için gmail de tehlikede olabilir. Şimdiden bir yönetici maili ata o hesaba. Gmail olmamasına dikkat et. Yandex mail aç entegre et, daha sonra eski gmail hesabını kökten sil. Ve bu arada tüm kapanan kanallara girerek kökten silmen, bu ay ki ödemelerde sıkıntı cıkmaması acısından önemli.
cizgifilm calısıyordm kardesm
tamam hocam bi yöneticiyi değiştiriyim diğer tüm gmailleri kökten sildim zaten
22 kanaldan kaç kanalın kapandı da adsense spama düştü acaba merak ettim
hiç kanalım kapanmamıştı kardesim bi anda hepsi gitmiş hiçbirinde telif dünya engeli veya eşleşen yoktu sadece dün bi kanalım topluluk ihtarından gitmişti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.