az uyumanın formülü.

bacanak

Kayıtlı Üye
benim gibi günde minimum 10 saati kıçınızı devirip uyuyarak geçiriyorsanız geçen gün kazara bulduğum yöntemi açıklıyorum.

uyumadan önce bi tane redbull yuvarlıyorsunuz. ama önemli olan bu arkadaşlar uyumadan önce, için yatın.

4 saat sonra vücut otomatik uyandırıyor. ben bunu kazara farkettim. ertesi gün içmeden uyudum yine 10 saat uyumuşum. sonraki gün tekrar redbull içip yattım yine 4 saatte kalktım.

kahve falan hikaye, hele ki 3'ü bi arada tamamen tırt. bu arada çöplerinizi atın benim gibi biriktirmeyin. :D

7VvPdP.jpg

çok tehlikeli önermem.
ilerde kalp sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

benim gibi günde minimum 10 saati kıçınızı devirip uyuyarak geçiriyorsanız geçen gün kazara bulduğum yöntemi açıklıyorum.

uyumadan önce bi tane redbull yuvarlıyorsunuz. ama önemli olan bu arkadaşlar uyumadan önce, için yatın.

4 saat sonra vücut otomatik uyandırıyor. ben bunu kazara farkettim. ertesi gün içmeden uyudum yine 10 saat uyumuşum. sonraki gün tekrar redbull içip yattım yine 4 saatte kalktım.

kahve falan hikaye, hele ki 3'ü bi arada tamamen tırt. bu arada çöplerinizi atın benim gibi biriktirmeyin. :D

7VvPdP.jpg

Sonra şu hastalık yaşlılık hastalığı. :D

:D :D Şuan bana çok aykırı bir durum :D Ayran diyetimi ne varmış onu uyguluyorum aşırı uykum var :D

enerji içeceklerinin kanser yaptığı televizyonlarda defalarca söylendi. Uzak dur derim

Sabah fitnessa`a kalkamıyorum özellikle sabahlayınca çok yorgun oluyorum bugün deniyicem hocam eyvallah :D

arkadaşlar biraz biyoloji bilgisiyle zararlı olur bu :D Siz uyurken vücudunuzunda dinlenmeye ihtiyacı vardır onlarda dinlenir bu arkadaşın dediğini yaparsanız vücudunuz dinlenmeye vakit bulamaz redbulu yakmaya çalışır. Bu sebepten gece yemek yemeyin diyorlar vücut organlarınız dinlenemez ve yıpranır ;)

enerji içeceklerinin kanser yaptığı televizyonlarda defalarca söylendi. Uzak dur derim
isviçreli bilim adamları açıkladı diye de yapıştırdılar mı sonuna. :D

şaka bi yana onları dinlesek ottan başka bişey yemememiz gerekiyor pek tınlamıyorum o yüzden onları.
tam olarak nereyi uyandırıyor hocam anlamadım ben :D
yok onu sabah uyanınca tanıyamazsın bile. :D :D
kalp ritmini bozuyor redbull MODİODAL kullan ..
daha ucuzsa olabilir hocam. :D

enerji içecekleri faydalı filan demek için söylemek bunu ama saglıklı olan,bu bişey yapmaz yani yiyin dedikleri bişey kaldı mı hocam?şunu yeme bu hastalık olur,onu içme şu hastalık var...yedigimiz,içtigimiz herşey için bi hastalık var tvdekilerin söyledigine göre.ne kadarı dogru,ne kadarı yanlış bilmem ama ne yazıkki bide böyle bi sorunumuz var yani.

Redbull'un tadını hiç sevmiyorum.Ayrıca bu kadar enerji içeceği içmek ilerde büyük sıkıntılara yol açacağı kesin.Az uyumanın yolu alarmı kurarsın her gün aynı saatte yatıp kalkarsan (minumum 5 saat) sorun kalmaz.

Kurun alarmı başucunuzada bi elma koyun alarm çalar çalmaz elmadan bi ısırık alın :D
Elma kahveden daha etkili uykunuzu açar..

yüksek paralar kazanmaya başla 10 saati bırak 1 saat bile ayrılmak istemiceksin pc başından :D

Kurun alarmı başucunuzada bi elma koyun alarm çalar çalmaz elmadan bi ısırık alın :D
Elma kahveden daha etkili uykunuzu açar..
o alarmın sesini duymuyorum ki. :D

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

yüksek paralar kazanmaya başla 10 saati bırak 1 saat bile ayrılmak istemiceksin pc başından :D
valla bende önce kıçın rahatı hocam. :D koskoca bir yılda kazandığımın 2 katını 1 ayda kazandım bu ay ama yine uykudan vazgeçmiyorum. :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri