az uyumanın formülü.

Hocam kesinlikle yaptığınız uygulamanın yanlış olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Ben burda sayfalarca yazı yazmıycağım internette güvenilir kaynaklarda araştırma yaparak gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Hadi bir-iki tamam da bu durumun sürekli tekrarlanması sizin için büyük sıkıntılar doğuracaktır. Neredeyse 8 senedir sağlık sektöründe bulunan bir anestezi teknikerinden naçizane bir öneri. ;)

Sesini duyacağın alarm elbette vardır hocam gerekirse pc ye kur alarmı aç son seside bak bakalım duyuyon mu duymuyon mu :D :D :D
duyduğum da oluyor ama kalkmıyorum. biraz rahatım o konuda açıkcası. hadi bismillah deyip bi kalkarsam tamam daha uyumam ama işte o kalkma işi olmuyor. alıştık ünide düzensizliğe ondan kaynaklanıyor.

insan akşam 7'deki derse geç kalır mı ya. :D

Arkadaşın dediğine göre düz bir mantıkla içmeden önce alınan redbul etkisini gösterip kana karışmaya başladığı anda 1 saat sonra desek tamamen kanda olduğunu, normal uyku süresi de bu saatler içinde alınmaya başlandığı için uyurkende enerji verip gerekli şeylerin alınmasına daha cabuk etki edip , enerji patlaması yaşayıp uyanıyorsunuz. mesela vodka enerjili gecelerin sabahı çok erken kalkarım bende yaşadım bunu

kesinlikle ama kesinlikle bu yöntemi yapmayın, cidden çok tehlikeli hareketsiz halde enerji içeceği içmek heleki uyurken tamamen kalbe zararlı

Enerji içecekleri vucuda girdiği gibi nasıl tüketilmesi önemli her gün spor yapan bir sporcu antremandan önce yada sonra tüketebilir, oturduğun yerde redbull içmek Allah korusun ağza alınmıyacak hastalıkların oluşmasına işarettir.

bir ara bol bol enerji içeceği içiyordum o zaman kalbim acaip şekilde sıkışmaya başladı yürümek bile zor geliyordu sorunu bulmak için yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım. 1 hafta sonra iyice düzelmiştim bir arkadaşım redbull ısmarladı onu içtim aniden gene kalbim sıkıştı o zaman sorunu anlamış oldum :)

içerisinde sentetik b vitamini var buda ileride ciddi sağlık sorunlarına yol açar ayrıca son yapılan araştırmaya göre redbul ve tüm enerji içeçekleri kafein sayesinde insana enerji verir buda kahvede vardır tavsiyem hakiki kahve içmeniz hem sağlığa yararlı hemde iyibir enerji kaynağı aynı zamanda elmanın içinde bulunan bir madde vardı adını unuttum insanın uykusunu açıp enerji veriyor Elma Kahveden Daha İyi Bir Uyku Açıcı mı? hayatımın 5 yılı sadece bilimsel araştırma yapmakla geçti normalde sağlıkcı değilim ama sürekli yabancı makale okuduğum için bu konularda eminim kanıtlanmış bilgilerdir

Saatini kur sabah ezanında kalk soğuk suyla abdest al namazını kıl dipçik gibi ayakta olursun :)

İlerde erken yaşta kalp krizi geçirmene yol açabilir.
3-4 saat sağlam uyusam bana yeter.
Zaten günün 16-17 saati ayaktayım.
Forumda takılan birçok kişide zaten sabah akşam gece gündüz burda.
Çok uyuyan insanlar değiliz zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri