Azerbaycan-Ermenistan Savaşı (BANLAR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umudumuz800

Kayıtlı Üye
Kilitlenen Konu ; http://www.ytpara.com/konu-disi/98034-azerbaycanda-catisma-12sehidimiz-var.html
@doganuzun

Banlanan Arkadaşların Banlanma Nedeni : Siyaset
Banlanma Süreleri : 1 Ay

Ortada bir savaş var ve Azerbaycan da bizim kardeşimiz,Savaşda olan Azerbaycanın acısını paylaşmak zaferi ile gurur duymak SİYASET Mİ oluyor ?

Eğer öyleyse bende Banlanan arkadaşlarla aynı düşünceleri paylaştığım için Banlanmayı talep ediyorum...

Ayıp ettin hocam en çokda forumdaki Azeri kardeşlerimize ayıp ettin..

Keşke forumdaki pkk yandaşlarını banlamak konusundada aynı hassasiyeti gösterseniz !

1.5 yıldır tanırım dogan abiyi

bahse konu hakkında yorum yapmam lakin

onun milliyetçiliğini türkçülüğünü kimse sorgulayamaz..

rezillik gerçekten. Bide ben milliyetçi TÜRKÜM yazmış. Aynı hassasiyeti bi türlü pkk yandaşlarına göstermediler. Forumda bi dünya pkk yandaşı var ve konularda sürekli yazdıkları halde aynı kişiler oldukları halde hala banlanmadılar.

Forumda bir sürü pkk yandaşı var maden Türk'çüsünüz onlarıda banlayın

pkk yandaşı kim varsa özelden pm atın [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] a gerekeni fazlasıyla yapar merak etmeyin, pkk kalleş oldukları için kendilerini belli etmiyorlar, etseler dahi o posta denk gelmemiştir. hemen birilerini suçlamayın siz gerekeni yapın gerisini moda bırakın, eğer gerekeni yapmıyorsa hep birlikte veririz gereken ayarı.. o konu siyasete kaydığı için gereken cezaları verdi konuyu ben de takip ettim..

pkk yandaşı kim varsa özelden pm atın [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] a gerekeni fazlasıyla yapar merak etmeyin, pkk kalleş oldukları için kendilerini belli etmiyorlar, etseler dahi o posta denk gelmemiştir. hemen birilerini suçlamayın siz gerekeni yapın gerisini moda bırakın, eğer gerekeni yapmıyorsa hep birlikte veririz gereken ayarı.. o konu siyasete kaydığı için gereken cezaları verdi konuyu ben de takip ettim..

Bir kişi siyasi görüş belirtmiş sadece.

Çok ta iyi yazmış.Bütün haberleri buraya konu açıyorsunuz.Hem boşuna index alıyor hem de forumdan soğutuyor

"Savaşda olan Azerbaycanın acısını paylaşmak zaferi ile gurur duymak siyaset mi oluyor ?"

Yazılanları okudum biraz. Biri kalkıp Aliyev'in "Ermeni" asıllı olduğunu yazmış, sebep ise ateşkesi savunmasıymış.Bunun ardından başka biri de kalkıp Aliyev'e "Ermeni asıllı" diyene Ermeni asıllı demiş.

Hemen abuk sabuk siyasi tartışmaların içine giriyoruz, bir kıvılcım yetiyor, katı cezalar verilmesi gayet yerinde olmuş. Sadece kurallar işletilmiş, gelip ajitasyon yapmanın anlamı yok yani.

"Savaşda olan Azerbaycanın acısını paylaşmak zaferi ile gurur duymak siyaset mi oluyor ?"

Yazılanları okudum biraz. Biri kalkıp Aliyev'in "Ermeni" asıllı olduğunu yazmış, sebep ise ateşkesi savunmasıymış.Bunun ardından başka biri de kalkıp Aliyev'e "Ermeni asıllı" diyene Ermeni asıllı demiş.

Hemen abuk sabuk siyasi tartışmaların içine giriyoruz, bir kıvılcım yetiyor, katı cezalar verilmesi gayet yerinde olmuş. Sadece kurallar işletilmiş, gelip ajitasyon yapmanın anlamı yok yani.

Bahsettiğiniz olay 2 gün önce yaşandı ve o mesaj konudaki tek siyasi mesajdı..
Aradan 2 gün geçtikten sonra tek bir siyasi mesaj yazılmamasına rağmen konuya mesaj yazanlar banlandı..

Bu forumda son 6 aydır öyle konular açıldı ve dibine kadar siyaset yapanlar oldu ki, Konu Dışı Bölümüne bakmanı öneririm..

Sanırım 4-5 ay önce Ben bu forumda siyaset içerikli konu açmak yasaklansın diye konuda açmıştım ama destekleyen olmadı..

Forumda Dini ve Siyasi Konular açılmasın bunu destekliyorum ama

Düne kadar bir şey yokken Bu gün Siyaset içermeyen ve böylesine önemli bir konunun SİYASET YASAK diyip ,herkesin banlanması garibime gitti...

29-) Forumda konu ne olursa olsun, üyelerin yönetim ile konuşma üslubuna dikkat etmelidir. Yönetim gün içerisinde yüzlerce konu ile uğraştığı için ve bunu herhangi bir çıkar gözetmeksizin forum düzeni için yaptıklarından dolayı, yönetim kadrosuna hakaret veya irdeleyici laflar söylemek 1 hafta, tekrarında süresiz uzaklaştırılmanıza sebep olacaktır.

Son düzenleme:
Çok doğru bir karar olmuş. Bu kararı maalesef yönetici olamayan arkadaşların anlaması mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri