Öncelikle herkese bol kazançlar....
Arkadaşlar para bozduruken göz yanılması birazda aceleciliğimden dolayı diyelim
Türkiye, E-para ödeme hizmetleri a.s yerine
Türkiye, Ditrix iletishim telecomunication ltd seçtim.
Param şuanda Azerbaycanın Webmoney hesabında bunu geri almama yardım edecek arkadaşlar var ise yardımlarınızı bekliyorum....
Başka çözümleri olan arkadaşlar var ise fikir verirlerse sevinirim.
Not : Webmoney yetkilileri ile iletişime geçtim 2-6 ay süreç olacağı söylendi.
20.05.2015 tarihinde sorunumu beklemeden çözüme ulaştırdım . Hatayı yaptığım gece Ditrix i araştırdım Türkiyede bir site çıktı (sağolsun gece webmoneyde ilgilenen arkadaş yanlış bilgi vermiş sabah benim iletişime geçtiğim sitenin adresini başka webmoneyli arkadaş yolladı ) neyse onlara bir ileti bıraktım geri dönüş yaptılar ve AZE kodunu verdim paramı aynı gün dolar hesabıma havale yaptılar arakdaşlar eğer aynı sorunla karşılaşan arkadaş olursa burdan paranızı temin edebilirsiniz. Site adı;
http://turkpay.com.tr/
Arkadaşlar para bozduruken göz yanılması birazda aceleciliğimden dolayı diyelim
Türkiye, E-para ödeme hizmetleri a.s yerine
Türkiye, Ditrix iletishim telecomunication ltd seçtim.
Param şuanda Azerbaycanın Webmoney hesabında bunu geri almama yardım edecek arkadaşlar var ise yardımlarınızı bekliyorum....
Başka çözümleri olan arkadaşlar var ise fikir verirlerse sevinirim.
Not : Webmoney yetkilileri ile iletişime geçtim 2-6 ay süreç olacağı söylendi.
20.05.2015 tarihinde sorunumu beklemeden çözüme ulaştırdım . Hatayı yaptığım gece Ditrix i araştırdım Türkiyede bir site çıktı (sağolsun gece webmoneyde ilgilenen arkadaş yanlış bilgi vermiş sabah benim iletişime geçtiğim sitenin adresini başka webmoneyli arkadaş yolladı ) neyse onlara bir ileti bıraktım geri dönüş yaptılar ve AZE kodunu verdim paramı aynı gün dolar hesabıma havale yaptılar arakdaşlar eğer aynı sorunla karşılaşan arkadaş olursa burdan paranızı temin edebilirsiniz. Site adı;
http://turkpay.com.tr/
Ekli dosyalar
Son düzenleme: