mrb arkadaşlar youtubeye ilk basşladğmda kız arkdaşmla beraberdik ben pc basındayım oda utu yapıyodu bana neden youtubeden para kazanmıyosun dedi
bende nasıl yanı demiştm hiç unutmuyorum
24 eylul 2014 ilk kanalımın adı gerçekşeyler di
hatta bir sayının 0 ile çarpılması yazın ilk çıkan video bnım videomdur ( para kazanması gitti ve artık turkçe çalışmadğm için kanalın adını yazdm)
- tam 2 hafta boynca bi kanalı adsenseye bağlamakla uğraştım
şimdi sıra video yuklemeye gelmişti daha telif unlem vs nedir onuda bılmeden bodoslama daldım olaya her vıdeo unlem dunya geneli
bi ara dedm su justen ın videosunu yuklım 10 numara para kaldırım aldm ındırdm yukledm tabı husran oldu yıne
herşeyi dendğimi düşünyodum artık paramıyodum
kız arkdaşm yaparsın yaparsın değip arkamdan itiyodu bende sureklı araştrma vs sonra bu steye ve serkan abıyle tanıtşm
herkes gibi turkce içerikle başladm hatta reaksıyon izleyen varsa aranzda kesn benım kanalımdan izlemiştr o kadar ıyı ızlenimlerm vardır
)
sureklı kanal açıyodum her gun 3 tane kanal
kız arkdaşm turkcell globalde çalşyodu 3000 kışılık bi yer numarayıda ordan buluyodum
kapanan kanallar telfler topluluklar vs
yıne gururm kırıldı ruhum inciniyordu
ne yapsam olmyordu
bi gun dedm dizi yuklıcem bot kullanma basladm
reasksyonu yukledm ve eğer videoyu izleyen varsa kesn benm kanaldan izlemiştr
gelirler çok kotyydu izlenme gore
yabancı çalışayım dedm ne yukliceğmi bilemedm
bi ara 5 video yuklemiştm oyle bırakmıştm aradan 2 hafta geçmiş haberm yok
kanala bi baktm 230$ oha dedm azcık goruntulnme ve o kadr pra yabancı bı kanaldı ve çok ıyıdı geliştrmeye basladm
gunluk kazancımı 250 tl yaptm aylık gelr çok ıyıdı ayın 23 unde hiç unutmuyorm kanalın para kazanması gitti
aralık 23
8 gun dayanamadı kanal
ilk zamanlarda açıpda kontrol etmedğm bi kanal yuzunden
iç.indekli 3kdan fazla para da uçtu gitti
yıne yeniden basladm ve 1 hafta once ilk paramı çektm 710.95 tl
hiç birşey kaybetmeden devam edıyorm
uyksuuz geceler adsenseye sureklı baklamar hiç bişey kaybetmedm hatta daha çok sarıldm adsenseye o kapattı ben çok açtm
şimdi yıne ıyı sayılır gunlk kaanclarm bıldğm herşeyi burdakı guzel insnlardan oğrendm hepinize ayrı ayrı teşekkur edıyorum bidfe 2. kere soyluyorm benım onayımı sağlayan o kutsal arkadaşada çok selamllar kendınıze ıyı bakın
)
:
bende nasıl yanı demiştm hiç unutmuyorum
24 eylul 2014 ilk kanalımın adı gerçekşeyler di
- tam 2 hafta boynca bi kanalı adsenseye bağlamakla uğraştım
şimdi sıra video yuklemeye gelmişti daha telif unlem vs nedir onuda bılmeden bodoslama daldım olaya her vıdeo unlem dunya geneli
bi ara dedm su justen ın videosunu yuklım 10 numara para kaldırım aldm ındırdm yukledm tabı husran oldu yıne
herşeyi dendğimi düşünyodum artık paramıyodum
kız arkdaşm yaparsın yaparsın değip arkamdan itiyodu bende sureklı araştrma vs sonra bu steye ve serkan abıyle tanıtşm
herkes gibi turkce içerikle başladm hatta reaksıyon izleyen varsa aranzda kesn benım kanalımdan izlemiştr o kadar ıyı ızlenimlerm vardır
sureklı kanal açıyodum her gun 3 tane kanal
kız arkdaşm turkcell globalde çalşyodu 3000 kışılık bi yer numarayıda ordan buluyodum
kapanan kanallar telfler topluluklar vs
yıne gururm kırıldı ruhum inciniyordu
ne yapsam olmyordu
bi gun dedm dizi yuklıcem bot kullanma basladm
reasksyonu yukledm ve eğer videoyu izleyen varsa kesn benm kanaldan izlemiştr
gelirler çok kotyydu izlenme gore
yabancı çalışayım dedm ne yukliceğmi bilemedm
bi ara 5 video yuklemiştm oyle bırakmıştm aradan 2 hafta geçmiş haberm yok
kanala bi baktm 230$ oha dedm azcık goruntulnme ve o kadr pra yabancı bı kanaldı ve çok ıyıdı geliştrmeye basladm
gunluk kazancımı 250 tl yaptm aylık gelr çok ıyıdı ayın 23 unde hiç unutmuyorm kanalın para kazanması gitti
aralık 23
8 gun dayanamadı kanal
ilk zamanlarda açıpda kontrol etmedğm bi kanal yuzunden
iç.indekli 3kdan fazla para da uçtu gitti
yıne yeniden basladm ve 1 hafta once ilk paramı çektm 710.95 tl
hiç birşey kaybetmeden devam edıyorm
uyksuuz geceler adsenseye sureklı baklamar hiç bişey kaybetmedm hatta daha çok sarıldm adsenseye o kapattı ben çok açtm
şimdi yıne ıyı sayılır gunlk kaanclarm bıldğm herşeyi burdakı guzel insnlardan oğrendm hepinize ayrı ayrı teşekkur edıyorum bidfe 2. kere soyluyorm benım onayımı sağlayan o kutsal arkadaşada çok selamllar kendınıze ıyı bakın