Azure Hesabı Açılır - VDS 10 TL !

zazax33

Yasaklanmış
1 Aylık VDS 10 TL.

Azureden Açılmaktadır Microsoft amerika lokasyonludur.

Özellikler:
200 Gb Hdd
2 Gb Ram
Amd Opteron işlemci

Odeme Paypal, İş Bankası

Kurulum yapılıp herşey hazı olarak verilecektir.

Pm Atabilirsiniz.

O zaman oldukça iyidir. Piyasadaki değeri 30 tlden fazladır. Geri dönüş yapabilirim. Ama benimde elimde olduğu için bilemiyorum. Sormakta maksadım forumdaki diğer arkadaşlar içindi. Hayırlı satışlar kardeşim.

alan kişi süreyi uzatmak istediğinde ne yapacaksın...
bir ay sonra 10 liraya uzatabilecek misin?

Limitsiz trafik. 100 mblık dosyayı 5-6 saniye indiriyorum

Eger azureden aliyorsan trafik parayla, benim hesap detayimda cok fazla da kullanmadigim halde 150 tl trafik icin kesmis, ama yinede kredi karti olmayan arkadaslar icin gayet guzel kampanya.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam azure hesabını açıp, kurulumu yapmasanız ya da benim istediğim özelliklerde olan şekilde vdsleri kursanız uygun mudur? Yoksa 1 azure'a birden fazla vds mi kuruyor ve tanesini 10 liradan satıyorsunuz?

hocam yanlış anlamayın baltalamak istemiyorum bende azure kullanıcısıyım gerçekten normal vdsden bile güzel ama benim kurmam 1dakikamı almadı zaten sanal kartla herkes rahatça kurabiliyorken programı neden ekstra kurulumu 5dklık olan birşey için 10tl ücret talep ediyosnuz acaba açıklarmısınız.

hocam yanlış anlamayın baltalamak istemiyorum bende azure kullanıcısıyım gerçekten normal vdsden bile güzel ama benim kurmam 1dakikamı almadı zaten sanal kartla herkes rahatça kurabiliyorken programı neden ekstra kurulumu 5dklık olan birşey için 10tl ücret talep ediyosnuz acaba açıklarmısınız.

sanal kart açın o zaman hocam 5 tlye min. acıyorlar
içinden + olarak para kesiyorl

ip sıkıntı ıve telefon sıkıntısı var takılmadan acabiliyormusunuz

Hemen ticarete dökülmüş maşallah daha geçen anlatılıyordu nasıl yapılacağı ha uğraşmam diyenler arkadaşdan alsın ama her şeyi öyle güzel anlatmış ki hiç bir sorun yok muş gibi. 1 ay deneme sürümü vereceksin millete 1 ay sonra uzatamayacaksın da , herkesin hesabı elinde patlayacak. Almak isteyenler buna göre alsın. 1 ay kullanım zamanınız var yoksa böyle hizmet hiç 10 tl ye olur mu? Ayrıca sonradan kredi kartından para alacak mevzusu falan hikaye. Kart ayarlarından kartı çıkartırsın çok korkuyorsan. Kampanya devam ettiği sürece uzatacağım demişsin nasıl uzatacaksın merak ediyorum kullandığın 1 aylık sürümün normal fiyatı en az 150 tl kendi cebinden mi karşılayacaksın acaba. Yeni bir deneme sürümü alıp üstüne ekleyemezsin. Anca yeni bir sunucu verirsin millete var olan sunucu üzerinden devam edemezsin. Sana söyleyeyim de sonradan çok laf yersin.

Kasma sıkıntısı oluyor mu?
Ben aldığımda çok kasıyorduda.

kasmada sorun yok beyler bende kullanıyorumda 1 aysonra aynı sunucuyu kullanamazsınız yeni sunucu açar diger sunucudaki program vs herşey gider haberiniz olsun...

azure her ayın sonunda kapatıyo hesapları o yüzden 1 aylık diyemessin.şuan açtığın hesap subatın sonunda kapanır.1 aylık diye azure kandırıyo milleti.aslında deneme o ayın sonuna kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri