Azure VDS Acil Yardım

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 ay önce windows azure VDS almıştım bugün süresi bitti bankayı aradım sanal kartı iptal ettim ancak outlooktan ödeme bilgisine baktım şok oldum bu borç nedir arkadaşlar lütfen biri yardım etsin.Ben garantinin sanal kartına 2,5 tl limit oluşturmuştum.Neden bu kadar çekti sanal kart 2,5 Tlden fazla çekmemesi lazım değilmi?Birde aboneliği nerden iptal edebilirim mail geldi aboneliğiniz iptal edildi diye ama benim işlem yapmam gerekiyormu?

GnDB3b.png

banka bilgilerinide araştırdın mı hesap hareketlerine falan bak belki o maildeki bilgilerde sanaldır bence düşündüğpün gibi değil bir araştırayım bende kullanmıştım ...

Bakıyorumda bulamadım hesap hareketlerinde 23 TL bir borç var Mayıs ayına ait kart babamın adına ne ödemesi olduğunuda bilmiyorum bu nasıl iştir sanal kart nasıl -ye iner :mad: Lütfen bilen biri yardımcı olsun garanti kullanan.

Sanal kartında Azurenin çekebileceği kadar miktar yoksa zaten çekemez ki ücretsiz abonelik bittikten sonra sana ne VDS kurma imkanı veriyor ne kurduğun VDS'lere bağlanma hakkı ne de herhangi farklı bi şey.

Hesap hareketlerini buldum bu nedir ya -151.32 tl diyor ne yapmam lazım.

aqYLA5.png

Yardımcı olucak kimse yokmu vcc satan yada garanti sanal kart kullanan kimse yokmu?

Kardes ilk koydugun resimde hata yapmislar parayi sana geri vermisler gozuyor. Dikkat edersen -152 yaziyor. Sikinti yok yani:) cekmis bile olsalar geri yatirmislardir. Ama haftasonu oldugu icin sana yansimamistir;)

404 Hatasi

Evet hepsini toplayınca 0 yapıyor korkuyorum ama bankayıda aradım borcunuz yok diyor 2. resimde durumun üstüne gelince bekliyor diyor bugün çekim yapılıp eksiye inmiş.Bankada sorun yok diyor kafam allah pullah ne yapıcağımı şaşırdım.Sürede bitti yenisini açsammı diye bekliyorum kartla :confused:

aqYLA5.png

Arkadaşlar az önce Microsofttan mail geldi.Faturayı göndermişler ve Dosyadaki kredi kartına yansıtılan gideri ödemeyin yazıyorNe kadar mutlu oldum anlatamam aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar korkmasın karttan o ödeme siliniyor sonuçta başkasından değil Microsofttan alıyoruz :D

mloBPy.jpg

sorry konuları karıştırdım :) az önce bir başkası için sildim o yüzden. azurede galiba silemiyorsun.

dostum endişe etmene gerek yok kafan rahat olsun azure hesabı açan herkezde yazar o fatura bilgisi. zaten sanal kart kullanıyorsun 2.5tl limiti var demissin sıkıntı olmaz. o -151 tl bakiyede azure ile alakalı degildir. babanın kartı olduğu için kendisi alışveriş yapmış olabilir. yada kartından senin haberin olmadan birisi birşeyler satın almış olabilir. ki 2.5 tl limit varken 151 tl çekemeyecekleri için sen büyük ihtimalle asıl kartın borcuna bakıyor olabilirsin (garanti hesabım yok tahmin ediyorum sadece)

dostum endişe etmene gerek yok kafan rahat olsun azure hesabı açan herkezde yazar o fatura bilgisi. zaten sanal kart kullanıyorsun 2.5tl limiti var demissin sıkıntı olmaz. o -151 tl bakiyede azure ile alakalı degildir. babanın kartı olduğu için kendisi alışveriş yapmış olabilir. yada kartından senin haberin olmadan birisi birşeyler satın almış olabilir. ki 2.5 tl limit varken 151 tl çekemeyecekleri için sen büyük ihtimalle asıl kartın borcuna bakıyor olabilirsin (garanti hesabım yok tahmin ediyorum sadece)

Tesekkur ederim yorumun icin babam sanal kart hic kullanmadi 23 TL bu aya ait borcu varmis kartta.18inde azure bitince o saatte odeme cekilmis 2.5 tllik sanal kart -151 tlye inmis.Microsoftta bugun bu maili atti odemeyiniz diye internet bankaciligindada baktim borc 23 tl gorunuyor o -151 tl onaylanmamis yani no problem.Garanti sik olan bir durummus sanal kartlar eksiye dusuyormus.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri